Elis

1.6K 41 0
                                    

Po příjezdu domů v doprovodu osobního řidiče jsem si myslela, že dostanu seřváno za můj několika hodinový opožděný příjezd, ale zjistila jsem, že si moje máma ani nevšimla. Tvrdila, že věděla, že jsem s Viktorem a že nebyl důvod se bát.

"Ale mami, jak můžeš vědět, že mě někde neznásilní?!" pravila jsem ukřivděně.

"Zlatíčko.. jako kdyby to zrovna tobě vadilo." odvětila s výsměšným úsměvem.

Odfrkla jsem si a šla jsem si sundat všechny věci od Viktora. Lehla jsem si a přemýšlela, jaký to bude ve škole a kolik práce mám ještě vykonat.
Prokrastinace musela jít stranou a já začala pracovat. Po pár sekundách jsem zjistila, že tudy cesta nepovede, protože úpěnlivé myšlení na něho mi neumožňovalo soustředit se na řešení pythágorovy věty.

"Cink cink."
#Ahoj Šarlot. Doufám, že jsi dorazila v pořádku domů a že není maminka naštvaná. Moc jsem si dnešní noc i ráno užil (hlavně to ráno). Doufám, že se co nejdříve uvidíme. Mohu se otázat kde máte školu?#

Počkala jsem pár minut, abych byla "nedostupná"..

#Ahoj Viktora. Maminka je více než v pořádku. Taky jsem si to užila a s vaší nabídkou na shledání souhlasím. Chodím na Moskevskou školu na Rušilově náměstí. Smím se otázat proč?#

Bylo mi jasné, že další den bude před školou čekat černá limuzína s řidičem, ale nemohla jsem přece vypadat, jakože jsem si na luxus zvykla.

#Na to už se neptejte. Sama moc dobře víš, proč se ptám. Těším se zítra. Pa.#

No není to zlatíčko?!

Pythagorovu větu jsem nechala pythagorovou větou a šla jsem obvolávat kamarádky, abych se pochlubila koho jsem nabalila.

"Ahooj broooučínečku Šarlotko, tak copak? Dloooouho si se neozvala miláčku!"

"Já vím Elis, moc se ti omlouvám .. nabalila jsem si jednoho kluka/pána. Je naprosto boooooooožíííí!"

"No nekecej! Dalšího? Tak co? Jakou má výbavu??"

"Ty si čuně Elis. Výbavu dobrou a jak s ní umí zacházet! Krom toho má asi 10 aut a bydlí v hotelovém apartmá. Má pár mega na účtě a je faaaaaakt booooožííí."

Dlouho bylo ticho .. a pak se ozval jekot.

"Noooooo tooo siii děěláááš prčuuuuu!"

"Né nedělám brouku."

"Povíme si vše zítra! Už musím."

"Jasně. Pa Elis."

"Pa."

Dnešní nová kapitola! Chtěla bych vás zas a znova poprosit o podporu na instagramu, který bych si chtěla vybudovat a nedaří se mi to. - adela.velharticka ❤❤❤ Díky.. moc.

Pan X♦Where stories live. Discover now