Čas dělá své

1.1K 28 2
                                    


Vymyslela sem nový způsob jak lépe prožít příběh Px. Ke každé kapitole dám doporučenou písničku, kterou jsem poslouchala při psaní dané kapitoly. Myslím, že se lépe vcítíte do postav a do příběhu. DNEŠNÍ PÍSNIČKA - Human - Romy Wawe piano cover

Uběhl už nějaký čas a já se s Viktorem znala 2 měsíce. Nejkrásnější 2 měsíce které sem zažila. Elis i Kristýna – má nejlepší kamarádka se se mou denně těšili z historek, které sem vyprávěla o tajemném 26ti letém panu X, který do mého už tak zkaženého života vstoupil a zkazil ho mnohem víc.

Takže jsem tu. Žiju, piju, kouřím a hlavně spím s tím nejvíc sexy chlapem na této planetě!

Nikdy jsem nemyslela, že se mi to stane, ale začínala sem mít pocit, že se chci usadit a zklidnit s mužem non-stop přilepeným na zádech, ale stalo se. Začala ze mě být obyčejná obtloustlá machna, která nemá žádný jiný cíl než se rozmnožovat a plodit další obyčejné obtloustlé dětičky? Co to se mnou kurva je!

Mé devatenácté narozeniny jsem prožila v poklidu s mamkou a Vitorovi sem nic neřekla. Vím, že by uspořádal oslavu, za kterou by utratil miliony a to se mi moc nelíbí. I přes mé přesvědčení, že nikdy nezestárnu jsem pociťovala lehké známky stárnutí.

Nedalo se nic dělat, ale do Viktora jsem se prostě zamilovala. Blbko!

Asi dva dny po mých narozeninách jsem se rozhodla, že Viktora seznámím s mou ctěnou matičkou, která si na něj brousí drápy od dob, co mi poslal ten polštářek z restaurace, ve které jsme se seznámili.

Doufám, že se budete nadále pokračovat ve čtení Pan X, který teď bude vycházet minimálně 1x týdně. Chystám nové knihy podobné této - nezapomeňte nahlásit odběr, aby vám nic neuniklo. Nezapomeňte mě sledovat i na instagramu - adela.velharticka 

Pac a pusu -A

Pan X♦Where stories live. Discover now