Nie všetko je také ako sa zdá

62 6 0
                                    

Po dopozeraní filmu s Taem som sa vybrala späť do mojej izby, aby som sa trochu upravila. Dnes som viacmenej nemala nič na pláne tak som sa išla len tak prejsť po meste.
Po dlhej dobe som si konečne zapla mobil a videla som na ňom najmenej 50 zmeškaných hovorov. Teraz som nemala moc náladu na to riešiť ich, tak som mobil opäť vypla a dala si ho späť do tašky.
New York bol nádherný a strašne obrovský, mohla by som po ňom chodiť aspoň 4 dni a aj tak by som neprešla všetko čo mi navrhuje.
Jediné čo by ma presne teraz v tejto chvíli zaujímalo bolo to, že som či sa ešte uvidím s Taem a, že kedy odchádza. Vždy som sa ho na to chcela spýtať, ale akosi som na to vždy zabudla. Nechcela som si ani len predstaviť, že ho už neuvidím.
Zaujímalo by ma, že ako by na toto všetko reagovala Emma, tak som sa rozhodla, že jej predsa len zavolám.
"Haló, Veronika, prečo mi voláš tak zavčasu ráno?" ozvalo sa z telefónu rozospate.
"Jáj, prepáč zabudla som na časový posun. Nebudem ťa teda rušiť."
"Nie, nie nerušíš, som rada, že si sa konečne ozvala, už som si začínala myslieť, že sa ti dačo stalo. Tak ako je v Amerike?" jej hlas zrazu ožil.
"Ale tak v pohode, akurát som na prechádzke, nech to tu trošku spoznám." odpovedala som jej na otázku.
"Tak to je super a ešte taká otázočka, stretla si už BTS?" spýtala sa. Hneď ako sa ma to spýtala som z ničoho nič zastala na strede ulice a nepohla sa. Srdce mi začalo búchať ako o závod.
"No vieš, dá sa to tak povedať." vyšlo zo mňa.
"Čo tým myslíš? Povedz, že áno prosím povedz, že áno." prosíkala Emma. Zrazu mi prešla nejaké ruka po chrbte a zobrala mi telefón z ruky. Bol to Tae.
"Nech už je tam kto chce Veronika práve teraz nemôže hovoriť, ozve sa neskôr." povedal do telefónu, zrušil hovor a podal mi ho.
"Tae, čo tu robíš? Nemali ste mať dačo s chlapcami?" spýtala som sa zúfalo.
"Áno mali, ale radšej trávim čas s tebou," na chvíľu sa odmlčal "je tu jedno miesto, ktoré by som ti chcel ukázať." povedal, chytil ma za ruku a viedol bohvie kam.

you are not just ordinary girlWhere stories live. Discover now