Chapter 15 - Lost in alcohol

9K 391 9
                                    

Гледна точка на Хари

Седях в леглото с Ан в ръце, сам самичък в огромната къща. Какво по дяволите да правя?Да се обадя ли на секс услуги? Да, и ще ми докарат някоя проститутка. Уф. Бях задрямал леко, но телефонът ми ме събуди.

-Сети се да се обадиш.

-След 15 минути в нашия бар.

-Там съм.

Не ми пука, че утре съм в офиса, баща ми не е тук. Какво толкова може да стане? Сложих си чисто черна риза и черни дънки, взех телефон, портфейл и ключове и излязох. Явно Зейн ще излива мъката си в пиене.

Нямам нищо против това, стига да не е Лола. Мога да му уредя и компаньонка. Най-накрая живот.

...

Зейн вече беше пред бара, когато паркирах джипа си наблизо и тръгнах към него. Не трябваше да взимам проклетата кола, вероятно ще се напия и кой знае как ще се прибера. Какво му мисля за прибирането. Заеби всичко. Зейн влезе в бара без да ме поздрави, което пак не беше проблем за мен, харесва ми как си общуваме.

Това беше любимият ни бар. Имаше всичко за пиене. Всякакъв алкохол и много мацки. Мразя да съм като безделник, но в това съм най-добър. Никога няма да мога да бъда перфектното богато синче на татко.

Зейн седна в едно сепаре с две бутилки водка. Водка, става.След като изпихме няколко глътки, той реши да проговори.

-Оставих я.

Гласът му беше ... сух.Той да не би да я ... не. Ще се оправи след няколко дни. Защо всичко трябва да е толкова трудно? Да я остави, да чука друга и готово. Сам не си вярвам. Въпреки че погледът му беше в най-тъжното състояние, се усмихнах леко. Какво, радвам се че Лола я няма вече. Викнах едно от момичетата, танцуващи на бара и тя дойде, ухилена до уши, сядаща в скута ми. Пъхнах и 50 долара и и казах да танцува на Зейн. Дано това го успокои. Тя се приближи до него и се въртеше в скута му, навираща гърдите си в лицето му.

Май не му помага особено. Той я бутна леко, а тя не го забеляза и продължи. Зейн затвори очите си.

-Това не е Лола.

Какво? Той халюцинира ли? След малко хвана момичето за дупето и я накара да седне у него, като не отваряше очите си.Точно така. Получава се. Тя целуваше врата му, а друга се приближи към мен и аз отворих портфейла си,за да и напъхам 100 долара. Дръпнахме пердетата в сепарето и накарахме да ни донесат още водка. Това е успокоение. След малко момичетата донесоха наргиле. Мразя дима, и пушачите, и цигарите. Но заради Зейн ще го направя, а и това е нашата вечер. Момичетата се размениха и неговата пое мен, като музиката се увеличи, а цигарите и алкохола намалиха зрението ми.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Where stories live. Discover now