Chapter 46 - Threats

10.5K 369 34
                                    

Можете да слушате

50 shades of grey trailer song - Crazy in love

Beyonce - Haunted

След стоене в тоалетната му около пет минути, въпреки че бях изхвърлила всичко от корема си главно върху него, седнах на пода, мислейки какво ще му кажа. Той стоеше пред вратата, чукайки по нея, след като смени панталоните си.

-Добре ли си?

Ужасно събуждане. Както винаги. Избърсах уста, както и очи. О, не искам да плача отново, прекалено често започна да се повтаря същата схема.

-Мхм.

-Ще излезеш ли?

Той се опита да отвори вратата, но аз я бях заключила. Поклатих глава сякаш той ще ме види. Не искам да излизам. Защото трябва да му кажа всичко. О, не искам да го правя, гади ми се. След като отговор от моя страна не последва чух как той седна от другата страна и се облегна на вратата.

-Хари .. не се ядосвай .. аз съм говорила глупости.

Какви ги говоря, по дяволите?!?!?! Думите ми изобщо не се равняват на това, което наистина мисля. Той не трябва да бъде ядосаният, а аз, защото по дяволите не знам какво съм правила снощи и той може да ми каже буквално каквото си иска, на всичкото отгоре може и да съм провалила рождения ден на Лола, и съм дрънкала неща без да мисля, а сега трябва да си нося последствията.

-Ако ми кажеш това в очите ще ти повярвам.

Гласът му беше тих, не ми вярваше. Издадох лек стон, кашляйки, опитвайки се да сдържа да не повърна отново. Проблемът е, че няма какво.

-Отвори вратата.

Чух как той стана, бутайки вратата по-силно.

-Не мога.

Това го накара да се ядоса още повече. Знам, че не иска да ме плаши, но прави точно това.

-Можеш. Трябва да ми кажеш, Кейтлин!

Той не спираше да натиска дръжката, която издаваше ужасен звук, който се забиваше в главата ми и я съсипваше.

-Добре, моля те, спри!

Станах, отключвайки вратата, а той осъзна какво прави и пусна дръжката. Седнах отново, поне банята е широка. Бях в края, а той подаде глава вътре и остави вратата леко отворена, сядайки на пода.

-Значи е истина?

По притеснената ми физиономия разбра. Напрежението пълнеше банята, докато той свиваше пръсти и ме гледаше непрестанно.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ