Chapter 75 - Another Delusion

10.8K 320 45
                                    

Shakira - Give it up to me

Shakira - Waka Waka

Shakira - Hips don't lie


Гледна точка на баба Уилма

Наблюдавах тези погледи. Как всеки път щом тя проговореше той отваряше уста напълно унесен, а когато трябваше да каже нещо устните му се слепяха.

Истината е, че усетих това момче още в началото. Има няколко неща, които са неизбежни и едно от тях е любовта му към нея. Боже, наистина има огромно количество чувства.

Междувременно аз  и Тед ги чакахме , докато разглеждахме картините му. Изкуството му. Да, беше вечерта на отварянето на галерията , но Лола и Зейн не са тук , защото са на меден месец. Заминаха преди седмица , а през това време не съм виждала кой знае колко двамата калпазани срещу мен. Разбирам , че искат да се наслаждават един на друг във всякакви форми вкъщи , но кой би отказал една торта и едно вкусно сготвено пиле всеки ден?

Кейт много избираше тази рокля и накрая си я купи. Беше тъмно лилава, този цвят и отива наистина, с V деколте и дълга до коленете, доста изчистена, елегантна и определено с класа. Най-отдолу имаше няколко прозрачни райета, колкото да изглежда още по-екстравагантна. Не знам, на нея всичко и отива. Прелестна е и Стайлс е такъв късметлия с внучката ми. Но пък и тя .. като го гледам с този смокинг наистина не мога да си представя колко са се обарвали преди да тръгнат. Да, знам, че съм доста стара за тези неща, но все още помня тръпката, може би последните 20 години ми се струват като миг.

Всъщност целият живот ми се струва като един миг.

Все още си мисля , че вчера бях на 20 години , а сега с бастунчето  в ръка и с буйната кръв, която иска да изтанцува като хората един танц , но крачетата не мислят така.

Не искам да ги карам да се чувстват неловко, но кого залъгваме, изобщо не могат да скрият колко се искат, а Хари си го показва най-демонстративно. Кейтлин иска да е прибрана и е по-смирена от него, но не може да избяга от вътрешната си страст. Аз няма и да им го кажа директно, но си имам предвид, че не бива да им ходя на гости без да ги предупредя, защото не мога да знам как ще ги сваря.

Хари му удари една реч, която всъщност беше доста вдъхновяваща и всъщност повлия и на мен. Всеки може да бъде творец. Тази реч ми даде идея да сготвя нещо по така, а на Тед да посее нещо различно в градината си. Добре, не мисля, че такова е вдъхновението на повечето хора тук, но къдравият ще си оближе пръстите, още повече знаейки, че той ми е дал няколко идейки. 

Dependent on you #WattysBulgaria2015Onde histórias criam vida. Descubra agora