tjugoåtta

672 36 8
                                    

Rebeccas perspektiv

Precis som jag nästan kunde förutspå tidigare är denna kvällen verkligen ingen höjdare. Den har floppat rejält och allt jag vill just nu är att dra härifrån. Det tog inte lång tid innan exakt alla på festen började bete sig som fyllon, förmodligen för att alla var extremt stupfulla, alla förutom jag då. Jag har inte druckit något alls, eller jo druckit har jag väl gjort men inte något som innehåller alkohol. 

Resten av ungdomarna här, som står upptryckta mot väggarna med tungorna i varandras halsar gör mig illamående. Musiken dunkar högt och dansgolvet som egentligen är ett vardagsrumsgolv är fullproppat med dansande, skrikande och hoppande ungdomar. Det stinker alkohol och jag kan känna hur huvudvärken långsamt smyger sig på. 

Amanda har jag knappt sett röken av på hela kvällen. Min enda trygga punkt här har alltså i princip gått upp i rök och här står jag kvar helt ensam och bara vill försvinna från jordens yta. Får jag gissa så skulle jag nog tippa på att hon har dragit iväg med den där Elias eller något, det skulle verkligen inte förvåna mig. Inte ett dugg. Han verkar vara en ganska sliskig kille men jag kan inte ta ifrån honom att han faktiskt ser väldigt bra ut. 

Tillslut blir allt bara för mycket inne på festen så jag tar mig ut till trappan precis utanför ytterdörren. Där slår jag mig ner och plockar upp mobilen för att försöka hitta något som jag kan göra i väntan på att få dra hem. 

Som jag brukar göra går jag in på twitter och scrollar runt lite. Det mesta i mitt flöde är tweets om killarna i Hov1. Folk har skrivit klyschiga tweets och sådana fyllda med hjärtan, i ett försök att få killarnas uppmärksamhet. Det sjuka är att jag var precis sådan för bara några få månader sedan, men sedan hände det här och nu följer alla killar mig på twitter men mitt intresse för dem har nästintill dött ut. 

Istället för att scrolla runt på twitter går jag in på min bilder och letar upp mitt album döpt till Dante <3 . Trots allt som hänt så kan jag inte riktigt radera det albumet, inte heller byta namn på det för den delen heller. När jag går igenom bilderna på mig och Dante, och ser hur otroligt lyckliga vi ser ut tillsammans, är det precis som om tusen nålar sticks rakt in i mitt hjärta. Jag vill inte ha det såhär längre. Det enda jag vill är att få upp kontakten med honom igen men det verkar som att han bara är helt ointresserad av mig, och då kan jag ju inte göra något åt det direkt. 

Mitt i allt granskande av bilderna får jag nästan en liten chock när Dante faktiskt tweetar något. Notiserna har jag inte heller tagit bort från honom, jag har väl egentligen inte riktigt kommit över honom fullt ännu. Jag blir så förvånad över hans tweet att jag nästan tappar mobilen rakt ner på trappan där jag sitter. 

Han måste skämta. 

Det är en tweet som lyder 'Älskar er fans <3' och en bild på honom och mig från flygplatsen innan jag skulle dra hem från Stockholm förra gången. Det gör ont inom mig, för förmodligen ser han väl mig bara som en av dem, asså som en av alla hans fans. Som en i mängden. Och inget mer än så. 

"Men oj, va deppig du ser ut?" säger en killröst och jag tittar bredvid mig där rösten kommer ifrån. Killen, som jag sett en del gånger ikväll, sätter sig bredvid mig och jag rycker på axlarna. "Livet kan inte alltid vara härligt" svarar jag med en suck. 

"har du inte haft det kul ikväll eller?" frågar han och jag småskrattar lite. "Märks det så tydligt?" frågar jag och tittar ner på trappan framför mig. Vi sitter tillräckligt nära varandra för att hans kropp snuddar vid min då och då. Det brusar till lite inombords så fort han råkar röra vid mig. Lite spännande kanske. 

"Jag har sett dig en hel del ikväll och du har aldrig direkt sett så glad ut" säger han och jag tittar upp mot honom igen. Och vips så känner jag hans varma läppar ovanpå mina och jag vill inte att det ska sluta...

***

Dantes perspektiv


haha tror hon är ganska över dig nu gubben

titta på bilderna hahah, de äter ju upp varandra

är du avundsjuk? svär att du så gärna vill vara killen hon kysser

hoppas inte jag krossade ditt hjärta bubbis ;)

Alla tweetsen kommer från ett namn jag mycket väl känner igen. Det är den där Amanda, Rebeccas bästis som på något sätt är början till min och Rebeccas lilla story. Utan henne hade vi förmodligen aldrig träffats. 

Jag klickar mig in på bilden som hon taggat mig i ett antal gånger och det hugger till i mitt hjärta direkt. Bilden är av Rebecca och någon kille som sitter och grovhånglar på en trappa förmodligen mitt i natten. Det där är bara så fel av så många anledningar. För det första borde den där killen vara jag som kysser henne och inte han. Och för det andra, killen är en kopia av Ludwig?

Jag blänger upp från min mobil och tittar rakt mot Ludwig som sitter mittemot mig vid bordet i vår studio. Han scrollar också runt på sin mobil. 

"Varför i hela helvete har du kysst Rebecca?" frågar jag honom ilsket och lägger mina armar i kors över bröstet. Han tittar förvånat upp mot mig och börjar småskratta lite. "Vad snackar du om?" frågar han och jag biter mig irriterat i läppen. 

"Du vet precis vad jag pratar om, du har kysst Rebec-"

"Okej Dante chilla lite här, jag har inte kysst Rebecca, det skulle jag aldrig gö-

"Aha okej så varför är det du på denna bilden då?" frågar jag och visar bilden på min mobil. Han granskar bilden för en stund innan han sedan skakar på huvudet. "Men ärligt, vad tror du om mig? Jag skulle aldrig i hela mitt liv kyssa någon som du tycker om, speciellt inte en person du är så äckligt kär i" säger han irriterat. Förmodligen på grund av mitt lilla påhopp. 

"Jag är inte kär i henne" säger jag med en tung suck och tittar bort från honom. Ett skratt hörs från hans håll och jag bara skakar på huvudet. "Du är alltså inte kär i den tjejen? BULLSHIT" säger han och fortsätter att skratta. 

"Men jag kan inte vara kär i en människa jag knappt känner" säger jag och tittar mot honom igen. "Du vet sanningen, vi vet sanningen, du är störtkär i den tjejen" säger Ludwig och jag suckar ännu en gång. 

Jag får en liten idé och går tillbaka in på twitter där bilden av Rebecca och den där killen finns. Efter att jag sparat ner den till min mobil går jag in på mina sms och skickar iväg den till henne. 

Jag: förklara dig tack

hjärtslag ➳ dante lindheKde žijí příběhy. Začni objevovat