@WonderWomanForEver

76 22 25
                                    

Επόμενη είναι η WonderWomanForEver

Αρχικά, πώς σε λένε;

Με λένε Βασιλική.

Και πόσον χρονών είσαι;

Έγινα 18 στις 31 του περασμένου Μαΐου.

Πόσο καιρό έχεις το wattpad και πως το ανακάλυψες;

Το Wattpad το κατέβασα στις 2 Φεβρουαρίου του 2015 κι από τότε δεν το έχω αφήσει ποτέ. Το έχω τεσσεράμισι χρόνια δηλαδή. Το ανακάλυψα μέσω φίλων μου, της Μαρίας, της Μυρσίνης και της Ίνας και τις ευγνωμονώ απίστευτα για αυτό.

Τέλεια... Θες να μας πεις δυο λόγια για μερικές από τις ιστορίες σου;

Λοιπόν, ξεκινώ με την ιστορία η οποία όχι μόνο είναι η πιο δημοφιλής, αλλά και πιο διακεκριμένη. Το ΧΈΡΙΑ ΨΗΛΆ. Έχει κερδίσει βραβείο Wattys Το 2016, ενώ ανήκει στις Λίστες του επίσημου ActionGr του Wattpad. Είναι Αστυνομικό και Δράσης βιβλίο, που πραγματεύεται τον έρωτα ενός πρόσφατα προαγωγημένου Αστυνομικού με μια δολοφόνο, που είναι μέρος της σπείρας που κυνηγούν οι Αστυνόμοι. Με μια παρανοϊκή Αρχηγό στη σπείρα κι έναν πράκτορα της CIA να δρα στο παρασκήνιο, ποιός ξέρει αν θα επικρατήσει ο νόμος ή ο παράνομος τελικά;
Συνεχίζω με την επόμενη δημοφιλέστερη ιστορία και την πρώτη Ελληνική που ξεκίνησα τον Δεκέμβριο του 2015, τον Τρωικό Πόλεμο. Είναι αυτό ακριβώς που έρχεται στο μυαλό, η εξιστόρηση του Πολέμου των Ελλήνων και των Τρώων από το χτίσιμο της Τροίας ως την επιστροφή της Ελένης στη Σπάρτη.
Περνώ στις Έξι Αδελφές. Αυτές για εμένα εκτός από εξαιρετικά διάσημο βιβλίο, είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση. Για χάρη τους, έφτιαξα έναν ολόκληρο κόσμο, ακολουθώντας τη γραμμή του Game of Thrones. Βρισκόμαστε σε ένα μεσαιωνικό βασίλειο ενός άλλου κόσμου, όπου ο Βασιλιάς αρρωσταίνει και πεθαίνει, αφήνοντας πίσω του έξι κόρες ως διαδόχους με τη διαθήκη η αξιότερη να πάρει τον θρόνο. Ποιά όμως θα καταφέρει να επικρατήσει προτού ξεσπάσει ο καταστροφικός εμφύλιος που ελλοχεύει στην Επικράτεια;
Σειρά έχει ο Πόλεμος των Τεσσάρων. Στην ίδια ευθεία με τον Τρωικό Πόλεμο, είναι κι αυτό έντονα επηρεασμένο από την Ελληνική Ιστορία, μόνο που εκτυλίσσεται στη σύγχρονη εποχή. Ο Μέγας Δίας πεθάνει ξαφνικά από μια αρχαία κατάρα που τον χτυπά. Κι αμέσως, δημιουργούνται τέσσερις συμμαχίες με σκοπό να αδράξουν την εξουσία του με αυτό που οι Θεοί ξέρουν καλύτερα: τον Πόλεμο. Αρχηγοί κι υποψήφιοι βασιλείς είναι η Ήρα, ο Ποσειδώνας, η Αθηνά κι ο Άρης.
Έπειτα, οι Γυναίκες. Πρόκειται για την πρώτη συλλογή διηγημάτων μου που πραγματεύεται τις Γυναίκες της ιστορίας που με συγκίνησαν και ως φόρο τιμής τους αφιερώνω ένα διήγημα.
Άλλη μια εύλογη διηγημάτων είναι το Seven Deadly Sins. Υπερφυσικού χαρακτήρα αυτή τη φορά, αυτά τα διηγήματα αντλούνται από τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα, με πρωταγωνιστές Αγγέλους και Δαίμονες και αφηγητή τον ίδιο τον Εωσφόρο, τον Άρχοντα της Κόλασης.
Ακολουθούν The Rebels, η πρώτη μου ιστορία Επιστημονικής Φαντασίας, που εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου τύραννοι κυβερνούν τον κόσμο και Επαναστάτες προσπαθούν να τους καταρρίψουν. Μετά, η Ελεονώρα, που πραγματεύεται την πολυτάραχη ζωή της Βασίλισσας Ελεονώρας της Ακουιτανίας, που ήταν η ισχυρότερη γυναίκα του Μεσαιωνικού κόσμου κι έφτασε τον 12ο αιώνα.
Τελειώνω με δύο ιστορικά κι ένα Μυθιστόρημα. Οι Ελευθερωτές είναι ένα βιβλίο Φαντασίας, που πραγματεύεται το ερώτημα: Τι θα συνέβαινε αν οι Έλληνες κατόρθωναν να ανακτήσουν την Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους;
Το Βυζαντιω Γενόμενα είναι η Τρίτη συλλογή διηγημάτων μου που αντλεί θέματα μόνο από τη Βυζαντινή Ιστορία, που είναι τόσο πλούσια και σκοτεινή όσο η Ρωμαϊκή κι η Μεσαιωνική ταυτόχρονα.
Τέλος, έχουμε τα πιο πρόσφατα, το The Dark End Of the Street, το Risen και το The Franck Sonata. Το πρώτο αφορά στη ζωή μιας γυναίκας που είναι πόρνη, υπηρετεί τη μαφία και ξαφνικά εμφανίζεται η ευκαιρία της να σωθεί από τον βούρκο και να αποκτήσει μια κανονική ζωή.
Το δεύτερο, μιλά για μια κοπέλα πλούσια, πανέμορφη, ερωτευμένη, που δεν της λείπει τίποτα και χάνει τη ζωή της από τον αγαπημένο της.
Το τρίτο, είναι μια ρομαντική ιστορία με φόντο μια Σονάτα για πιάνο και βιολί, Μουσική Δωματίου, που αναλαμβάνουν ένας βιολιστής και μια πιανίστρια με άκρως αντίθετες προσωπικότητες...
Τιμητική αναφορά: Η ιστορία Holmes είναι Οι περιπέτειες του διάσημου Sherlock Holmes του Arthur Conan Doyle, όμως αυτή τη φορά ο Sherlock είναι γυναίκα.
Φυσικά, έχω γράψει κι άλλες ιστορίες και μερικές fanfictions στα Αγγλικά, ενώ σχεδιάζω να μεταφράσω μερικά Ελληνικά βιβλία μου.

Τι σου δίνει έμπνευση για να γράψεις;

Έμπνευση μου δίνει ο καιρός, οι ταινίες κι οι σειρές που βλέπω πολύ συχνά, μα κυρίως τα βιβλία που διαβάζω. Θεωρώ ότι ο καλός συγγραφέας πρέπει να διαβάζει τις διπλάσιες ώρες από αυτές που γράφει.

Συμφωνώ... Υπάρχει κάτι που σε χαλάει σε ένα βιβλίο;

Άπειρα πράγματα 😂 Πλάκα κάνω, βεβαίως. Δε μου αρέσουν οι προβλέψιμες πλοκές χωρίς ανατροπές, τα συνεχή ορθογραφικά, συντακτικά κι εκφραστικά λάθη κι οι ρηχοί χαρακτήρες, που έχουν είτε απόλυτα καλά είτε απόλυτα κακά χαρακτηριστικά.

Τελεία... Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο μέσα και έξω από την εφαρμογή;

Μέσα στην εφαρμογή έχω πάρα πολλά, από εξαιρετικούς συγγραφείς όπως BlomkvistM97, Baifi88, @SophieGreek, batzabbai97, @novelhellenist, crystalcrimsonrose, THEICEWOLVES, luckless, SvetlinLothrak, frouta-tou-dasouz, darkside_cookies, _universum, NikosLB, i_seira_mou_tora  και πολλοί άλλοι που δυστυχώς μου διαφεύγουν και ζητώ συγγνώμη! Έξω από το Wattpad, αγαπώ πολύ τους Neil Gaiman, Κιρα Σινου, Ευγένιο Τριβιζά, George RR Martin.

Τι θα συμβούλευες κάποιον που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στη συγγραφή;

Να αγαπά αυτό που γράφει, να το πιστεύει με όλη του την καρδιά, να το στηρίζει και να το λατρεύει σαν παιδί του. Να γράφει πρώτα για τον εαυτό του κι ύστερα για τον κόσμο και προς Θεού να μη γράψει ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΈ για κάτι το οποίο δεν τον εκφράζει και δεν τον ευχαριστεί μόνο και μόνο επειδή είναι "πιασάρικο" και "δημοφιλές".

Πολύ ωραίο. Πάμε τώρα σε μερικές λίγο πιο απλές ερωτήσεις που δεν έχουν να κάνουν με το wattpad. Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία;

Έχω πάρα πολλές. Kingdom of Heaven (2005), Gone Girl (2014), Fight Club(1999), Cracks (2009), My Cousin Rachel (2018), Agora (2009) και φυσικά The Favourite (2018).

Και τέλος τι μουσική ακούς;

Τα πάντα εκτός από ελληνική ραπ κι Ελληνικά σκυλάδικα. Η αδυναμίες μου είναι η ροκ, η μέταλ και οι μπαλάντες σε πιάνο.

Τέλεια αυτό ήταν. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ελπίζω να μην σε έφερα σε δύσκολη θέση.

INTERVIEWS (CLOSED)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin