@LyraAmel

135 16 4
                                    

Και εδώ έχουμε την δεύτερη συνέντευξη από την LyraAmel

Λοιπόν, αρχικά πως σε λένε;

Λύρα.

Ωραίο όνομα. Και πόσον χρονών είσαι;

Σε 2 μέρες γίνομαι 18 *σοκ*

Χρόνια σου πολλά! (Προκαταβολικά) Πόσο καιρό έχεις το wattpad και πως το ανακάλυψες;

Είμαι στην εφαρμογή από τον Ιούνιο του 2017. Την εφαρμογή μου την πρότειναν φίλες μου μετά από ένα συμβάν και έφτιαξα λογαριασμό μερικούς μήνες μετά, με σκοπό να γράψω μια ιστορία που είχα σκεφτεί.

Πολύ ωραία. Μπράβο στις φίλες σου. Θέλεις να μας πεις δυο λόγια για τις ιστορίες σου;

Ας ξεκινήσω από την πρώτη: τo Remember me είναι ένα ρομαντικό δράμα. Η πρώτη μου ιστορία και η πιο "πετυχημένη". Δυστυχώς δεν την έχω ολοκληρώσει κυρίως γιατί από τότε που την έγραψα έχω αλλάξει πολύ και δεν πιστεύω στα ίδια πράγματα.

Mental Notes: ένα βιβλίο που μιλάω για σκέψη πάνω σε θέματα ταμπού, δίνω συμβουλές πάνω σε διάφορα κομμάτια και γενικά είναι πράγματα που εύχομαι να ήξερα νωρίτερα και θα θυμάμαι για πάντα.

Emotional Nonsense: ένα βιβλίο με συναισθηματικές ανοησίες που θέλω να βγάλω από μέσα μου... Κοινώς η παράνοια. Είναι ένα βιβλίο στο οποίο γράφω κάθε φορά που ένιωθα ότι υπέφερα. Έχεις μέσα σκέψεις που έκανα σε δύσκολες φάσεις της ζωής μου και μερικά "γράμματα στον πρώην μου". Είναι δημόσιο γιατί τα κείμενα είναι προσεγμένα και έχουν ωραία μυνήματα.

Πανελλήνιες: είναι ένα βιβλίο που μιλάω για την εμπειρία μου, δίνω συμβουλές και απαντάω σε ερωτήσεις.

Before: μόλις το δημοσίευσα και είναι one shot για το bulling και το πώς επηρεάζει μετέπειτα τον άνθρωπο.

Τέλος έχω ένα cover shop.

Ουαου! Έχεις πολλά. Ποίο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο μέσα στην εφαρμογή και ποιο εκτός αυτής;

Μέσα στην εφαρμογή το "Love by accident" της InfinityEverAfter98 . Εκτός της εφαρμογής *μου βάζεις δύσκολα* "Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ" του Όσκαρ Ουάιλντ.

Δεν έχω διαβάσει κανένα από τα δύο. Θα διέγραφες ποτέ μια ιστορία επειδή δεν είχε την απήχηση που ήθελες;

Πλέον γράφω μόνο για εμένα, οπότε ο λόγος που διαγράφω πράγματα είναι επειδή δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα εγώ από θέμα ποιότητας. Εδώ και πολύ καιρό έχω καταλάβει ότι ένα βιβλίο δεν είναι πετυχημένο λόγω του περιεχομένου του μόνο, αλλά κυρίως λόγω του pr... Και δεν έχω χρόνο για pr ούτε ενέργεια όπως πριν από δύο χρόνια. Οπότε σχεδόν αδιαφορώ για την απήχηση.

Πάμε τώρα σε λίγο πιο απλές ερωτήσεις που δεν έχουν να κάνουν με το wattpad. Τι είδος μουσικής σου αρέσει;

Ακούω είτε πολύ χαρούμενη μουσική *ξένη ποπ κυρίως με λίγα ελληνικά* είτε πολύ καταπληκτική μουσική *βλέπε Lana Del Rey και Billie Eilish*

Γενικά είσαι της ποπ σκηνής βλέπω. Και τέλος ποια είναι η αγαπημένη σου σειρά;

Παλιά θα έλεγα το Game of Thrones χωρίς να το σκεφτώ, αλλά τώρα μετά το τέλος που είχε... Θα πω Rick and Morty-Lucifer-Chernobyl-Bonding το καθένα για διαφορετικό λόγο. Μην με βάλεις να διαλέξω. Αλλά γενικά βλέπω και πολλά reality so there is that.

Όχι δεν θα σε βάλω να διαλέξεις. Και εγώ αγαπώ τα reality. Λοιπόν σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και ελπίζω να μην σε έφερα σε δύσκολη θέση.

INTERVIEWS (CLOSED)Where stories live. Discover now