@im_marverpotterlock

9 2 1
                                    

im_marvelpotterlock συγνώμη που καθυστέρησα τόσο πολύ να ανεβάσω την συνέντευξη σου.

1. Αρχικά πως σε λένε και πόσων χρονών είσαι (αν θέλεις μας λες);

Το όνομά μου είναι Ελλιάννα (ναι το ξέρω πολύ περίεργο όνομα), είμαι 16 χρονών και σε 2 μήνες περίπου θα γίνω 17.

2. Πόσο καιρό έχεις την εφαρμογή και πως την ανακάλυψες;

Έχω αυτή την εφαρμογή εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και ο τρόπος που την ανακάλυψα ήταν ξεκάθαρα από τύχη: έβλεπα ένα edit στο YouTube και καθώς διάβαζα τα σχόλια βρήκα ένα το οποίο έγραφε, "Wow αυτό το edit μοιάζει πολύ με την ιστορία που γράφω στο Wattpad.", γεμάτη περιέργεια αποφάσισα να κατεβάσω την εφαρμογή and now here we are.

3. Θέλεις να μας πεις δυο λόγια για τις ιστορίες σου;

Λοιπόν μέχρι στιγμής έχω δημοσιεύσει 3 βιβλία

Το 1ο βιβλίο που έχω ανεβάσει είναι το Professor Watson. Είναι ουσιαστικά ένα fanfiction του Sherlock Holmes όπου ο Watson είναι ένας καθηγητής βιολογίας με θλιβερό παρελθόν, ενώ ο Holmes είναι ο μαθητής του, ο οποίος κρύβει τα συναισθήματά του (όχι δεν έχει κάποιο crush στον καθηγητή, απλά συμπεριφέρεται σαν μία άκαρδη, ψυχρή μηχανή) στη δεκαετία του 90. Είναι γραμμένο στα αγγλικά και δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα.

Η 2η μου ιστορία είναι ουσιαστικά ενα lyrics book στο οποίο απλά γράφω τα lyrics των αγαπημένων μου τραγουδιών.

Και το πιο πρόσφατό μου βιβλίο είναι το Illusional Deadlock, το οποίο μάλιστα είναι και το 1ο βιβλίο που έγραψα στα ελληνικά. Είναι one-shot και παρουσιάζει την ιστορία της Σάρας, μιας νεαρής κοπέλας με σχιζοφρένεια, η οποία προσπαθεί να αγνοήσει της φωνές στο κεφάλι της που προσπαθούν να την πείσουν να κάνει κάτι απαίσιο.

4. Έχεις σκεφτεί ποτέ να ασχοληθείς επαγγελματικά με την συγγραφή;

Δεν ξέρω εάν θα ήθελα να ασχοληθω επαγγελματικά με την συγγραφή. Την έχω περισσότερο ως χόμπι, για να εκφράζομαι και να διασκεδάζω.

5. Υπάρχει κάποιος χαρακτήρας των βιβλίων σου που έχει κοινά χαρακτηριστικά με εσένα;

Δεν θα το 'λεγα, οι περισσότεροι απ'αυτούς έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από εμένα. Ο μόνος χαρακτήρας που μπορώ να πω ότι κάπως μοιάζουμε είναι η Molly Hooper από το Professor Watson.

6. Ποιοί είναι οι αγαπημένοι σου συγγραφείς τόσο μέσα όσο και έξω από την εφαρμογή;

Οι αγαπημένοι μου συγγραφείς εντός εφαρμογής στην ελληνική κοινότητα είναι ο @-NamelessWriter- ,τον οποίο γνώριζα και πριν κατεβάσω το Wattpad, και η @_vasilikos. Στη ξένη κοινότητα του Wattpad είναι η @SuicidalGooze και η @DrJohnHolmes. Εκτός Wattpad είναι η Άλκη Ζέη, ο Jo Nesbo, η JK Rowling και ο Stephen Chbosky.

7. Τι θα έλεγες σε κάποιον που τώρα ξεκινάει να γράφει;

Θα του έλεγα να μη φοβάται να πρωτοτυπήσει. Σε έναν κόσμο όπου όλοι ακολουθούμε μόνο κάποιες συγκεκριμένες μόδες, το να ξεχωρίζεις από την μάζα σε κάνει μοναδικό και ιδιαίτερο. Τα μυστικά συστατικά ενός καλού βιβλίου είναι ιδέες, όρεξη,φαντασία και αγάπη.

Και οι 2 ποίο προσωπικές ερωτήσεις:
8. Πιστεύεις στην αληθινή αγάπη;

Είναι μια αρκετά δύσκολη ερώτηση. Το έχω φιλοσοφήσει αρκετές φορές και πιστεύω πώς υπάρχει η αληθινή αγάπη, απλά είναι σπάνια στς μέρες μας να την "εντοπίσουμε". Η αληθινή αγάπη δεν είναι πάντα όπως την παρουσιάζουν στα παραμύθια, δεν είναι συνδεδεμένη μόνο με τον έρωτα. Αγάπη είναι και η οικογένειά μας, οι φίλοι μας, το κατοικίδιό μας, τα χόμπι μας, η πραγματική αγάπη κρύβεται παντού, πολλές φορές και στα πιο απλά, καθημερινά πράγματα.

9. Ποίο είναι το αγαπημένο σου είδος μουσικής;

Ακούω πολλά είδη μουσικής αλλά η  αγαπημένη μου ειναι η alternative, όπως οι Imagine Dragons, οι The Neighbourhood και οι Panic! At the Disco.

Και πάλι συγνώμη για την τεράστια αυτή καθυστέρηση και ελπίζω να μην σε έφερε σε δύσκολη θέση.♥️

INTERVIEWS (CLOSED)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα