@lovewriting2003

30 11 6
                                    

Επόμενη που είχα την τιμή να της πάρω συνέντευξη είναι η lovewriting2003

Λοιπόν αρχικά πως σε λένε;

Με λένε Αναστασία.

Και πόσων χρονών είσαι;

Έκλεισα την άνοιξη τα δεκαέξι. Του χρόνου θα πάω δευτέρα λυκείου.

Τελεία. Πόσο καιρό έχεις το wattpad και πώς το ανακάλυψες;

Έχω  wattpad τρία χρόνια και το ανακάλυψα στη δευτέρα γυμνασίου από μια συμμαθήτριά μου που έγραφε εκεί ένα fanfiction για ένα μουσικό συγκρότημα.

Θες να μας πεις δυο λόγια για τις ιστορίες σου;

Δεν θέλω 😅
Οκευυ, πλάκα κάνω 😅

😂😂 Τρόμαξα Αυτή είναι η πιο βασική μου ερώτηση.

Αρχικά θα πω για δύο διηγήματα που έχω γράψει το "Μέσα στο δάσος" και το "Ασυμβίβαστοι" που είναι sequel. Το πρώτο διαδραματίζεται σε ένα στοιχειωμένο δάσος και το δεύτερο σε μια στοιχειωμένη πόλη και οι πρωταγωνιστές καταλήγουν τελικά στο ίδιο στοιχειωμένο δάσος με το πρώτο. Διηγούνται μια μεταφυσική ιστορία με συμβολικό μήνυμα.
Επίσης έχω γράψει ένα ποίημα με τίτλο "Διεκδίκηση δικαιωμάτων" που έχει σχέση με την Καράη, έναν γυναικείο χαρακτήρα από τη σειρά κινουμένων σχεδίων :"Χελονονιτζάκια" Δεν το αναφέρω πουθενά ότι εμπνεύστηκα από εκεί, αλλά όποιος έχει δει τη σειρά και διαβάσει το ποίημα θα το διαπιστώσει. Το είχα γράψει για έναν διαγωνισμό σε σχέση με τη μέρα της γυναίκας αλλά δεν κέρδισε, παρόλα αυτά το έχω αφήσει στο προφίλ μου με την ελπίδα ότι κάποια άτομα θα το προσέξουν κάποτε!
Η ιστορία δράσης "Ζωγραφίζοντας στη σιωπή" έχει σχέση με την Ταλάια, μια κοπέλα από το Αφγανιστάν όπου λόγω του Ισλάμ οι γυναίκες καταπιέζονται. Στα δεκαεφτά της αναγκάζεται να ζήσει μια τρελή περιπέτεια που αρχίζει από τη ζούγκλα του Αμαζονίου και καταλήγει με αυτήν γυμνή στην σκοτεινή  αποθήκη του σπιτιού ενός ανθρώπου που τη θεωρεί αντικείμενο και όχι άνθρωπο. Μέσα από αυτή την περιπέτεια,η Ταλάια συνειδητοποιεί ότι μια γυναίκα έχει ίσα δικαιώματα με έναν άντρα, αλλά δεν αρκεί μόνο να ξέρει τα δικαιώματά της αλλά και να τα διεκδικήσει. Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο μου μυθιστόρημα (στο wattpad γιατί στο μυαλό μου ξέρω περίπου πως θα τελειώσουν όλα μου τα βιβλία).
Επίσης έχω γράψει την ιστορία επιστημονικής φαντασίας "Αντικατοπτρισμός" που έχει σχέση με έναν κόσμο που βρίσκεται μέσα στον καθρέφτη. Εκεί, κυβερνά ένας κακός δικτάτορας και ταυτόχρονα υπάρχει καπιταλισμός και κοινωνική ανισότητα. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι με ξεχωριστή προσωπικότητα προσπαθούν να επαναστατήσουν ενάντια στον δικτάτορα και να αλλάξουν τον κόσμο, πράγμα που αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν.
Ακόμα έχω γράψει τη "ρομαντική" ιστορία "Λεωφόρος των χαμένων ονείρων" που μιλά για μια έφηβη κοπέλα με ξεχωριστή προσωπικότητα που γράφει στιχάκια για τη ζωή και νιώθει ότι κανείς δεν την καταλαβαίνει. Γουστάρει ένα famous παιδί από το σχολείο της, αλλά τελικά δεν γίνεται κάτι με αυτούς όπως και στην πραγματική ζωή... Σε αντίθεση με όλες τις ιστορίες μου που έχουν αρκετή δράση και αγωνιάς συνεχώς να δεις τι θα γίνει στο άλλο κεφάλαιο,η συγκεκριμένη ιστορία είναι σχετικά στάσιμη, δηλαδή δεν έχει τόσο σασπένς αλλά οι αναγνώστες που τη διαβάζουν την αγαπούν επειδή είναι η απόλυτη ταύτιση με την πραγματική ζωή και νιώθουν ότι διαβάζουν την ιστορία της ζωής τους και ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που τους καταλαβαίνει.
Το πιο πρόσφατο βιβλίο μου είναι η ιστορία "Άλλαξες τη ζωή μου" πρόκειται για μια έφηβη που είναι δημοφιλής, έχει πολλές φίλες και ένα τέλειο αγόρι, αλλά μόλις πέφτει θύμα βιασμού και κυκλοφορούν φήμες για αυτήν, όλοι της γυρίζουν την πλάτη και σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Όμως συναντά ένα αγόρι διαφορετικό από τα υπόλοιπα,που δεν είναι καθόλου μα καθόλου δημοφιλής και περνάει απαρατήρητος από όλους, όμως αξίζει πολλά. Αυτό το αγόρι θα την κάνει να αγαπήσει τον εαυτό της όπως είναι και εκείνη θα ανεβάσει τη χαμηλή αυτοεκτίμηση του στα ύψη. Ένας έρωτας θα γεννηθεί ανάμεσά τους που θα στηρίζεται στην αγάπη και όχι στο σεξ και θα συνεργαστούν για να βρουν τον βιαστή της και να τον πάνε στην αστυνομία.

INTERVIEWS (CLOSED)Where stories live. Discover now