@Sofi_dim

41 12 2
                                    

Επόμενη είναι η Sofi_dim

Αρχικά πώς σε λένε;

Με λένε Σοφία. Οι περισσότεροι με ξέρουν ως Σοφι.

Και πόσον χρονών είσαι;

Στις 28 Αυγούστου γίνομαι 17 *εσωτερικό πάρτι*

Χρόνια πολλά.(αν και λίγο νωρίς) Ποσό καιρό έχεις την εφαρμογή και πως την ανακάλυψες;

Την εφαρμογή της έχω από τον Μάρτιο του 2018 και την ανακάλυψα από μια φίλη μου η οποία έγραφε εκεί και ήθελε την γνώμη μου για το βιβλίο της. Στην αρχή διάβαζα από το δικό της και μερικά αλλα βιβλία αυτί γύρω στον Νοέμβριο του 2017 και μόλις πήρα δικό μου κινητό ( δεν είχα:( ) κατέβασα την εφαρμογή και έφτιαξα δικό μου λογαριασμό 😅

Ωραία. Θες να μας πεις δυο λόγια για τις ιστορίες σου;

Αχ είναι τόσες πολλές. Καταρχάς η πρώτη ιστορία που έγραψα ονομάζεται "The Boy Of My Dreams" Και βρίσκεται πλέον ολοκληρωμένη στο προφίλ μου. Έχει μπει σε διαδικασία επεξεργασίας και διωρθωσεων κάπου στις 3-4 φορές. Η ιστορία πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι εφήβων, είναι ρομαντική και δεν είναι σαν τα κλισέ badboy-goodgirl έχει κάποια από τα κλισέ μεν στοιχεία αλλά αποτελείται μια κυρίως ρομαντική ιστορία. Όταν την έγραφα ήμουν πολύ πιο "αθώα" και έβλεπα εντελώς διαφορετικα τα πράγματα. Η ιστορία αυτή έχει και Sequel που ονομάζεται "Welcome to the badboys Kingdom" πρόκειται επίσης για μια ρομαντική ιστορία και αφορά τα παιδιά τους αλλά και τους πρωταγωνιστες του πρώτου βιβλίου.
Ακόμα μια ρομαντική ιστορία που αγγίζει το κλισέ είναι το "Love is like Diamonds" Είναι σε εξέλιξη ακόμα και δεν έχω βρει χρόνο να την εξέλιξω όπως θέλω γιατί ασχολούμαι περισσότερο με τις άλλες.
Την ίδια περίοδο άρχισα να γράφω και ακόμα ένα βιβλίο. Λέγεται "I want to change for YOU" Και είναι αυτό με την μεγαλύτερη απήχηση. 22Κ προβολές δεν τις λες και λίγες. Είναι ένα βιβλίο που βγάζει πολύ συναίσθημα. Για την ακρίβεια η όλη ιδέα ξεκίνησε με το να περιγράψω την ζωή μου και τον έρωτα μου προς ένα αγόρι. Βέβαια τελικά κατέληξε με την μεγάλη φαντασία που έχω να το εξέλιξω με βάση κάποια όνειρα που είχα δει και καταστάσεις που έζησα βέβαια πολύ πιο παραποιημενες από ότι πραγματικά έγιναν. Το βιβλίο αυτό "ολοκληρώθηκε" πρόσφατα και υπάρχει και 2ο με την συνέχεια του καθώς το άφησα σε ένα σημείο άσχημο μόνο και μόνο γιατί η αρχική πλοκή ολοκληρώθηκε. Το 2ο βιβλίο ονομάζεται "Dangerous Games" Και βρίσκεται δημοσιευμένο στο προφίλ μου. Μέσω από αυτά τα 2 βιβλία μπορείς να δεις και την αλλαγή του τρόπου σκέψεως μου καθώς αλλιώς ήταν όταν ξεκίνησα αλλιώς τώρα.
Αλλα ένα ρομαντικό βιβλίο μικρού μήκους είναι το "Ένα καλοκαίρι" είναι μια εντελώς ρομαντική ιστορία και μέσα σε αυτή διαδραματιζονται 2 Love Story Όμως εμείς είχαμε την οπτική του ενός και τώρα θέλω να ξεκινήσω και για το άλλο ζευγάρι και έχω δημοσιεύσει το βιβλίο "one summer // Κατερίνα"

Στο προφίλ μου υπάρχουν 3 βιβλία με Challenges. 2 τα οποία πρόκειται για διαγωνισμούς και το άλλο απλά γιατί βαριομουνα. Επίσης υπάρχει και cover Shop. Πρόσφατα διοργάνωσα έναν διαγωνισμό στομ οποίο είμαι και κριτής και πι κριτικές ανεβαίνουν σε ένα ξεχωριστό βιβλίο. Επίσης έχω και ένα βιβλίο με Quotes.
Ακόμα μια ιστορία μου είναι το "My Broken Wings" Όπου αναφέρεται σε αγγέλους και δαίμονες και τον αγαπημένο μας lucifer. Μια απόπειρα να φτιάξω κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως. Έχει ρομαντισμό αλλά πρόκειται για ένα βιβλίο διαφορετικό από ότι τα άλλα.

Ακόμα ένα διαφορετικό βιβλίο είναι ένα καινούριο που ξεκίνησα. Λέγετε "20 ways to kill your ex-boyfriend" Και είναι ένα βιβλίο περιπέτειας, το οποίο μιλάει για συμμορίες, δολοφόνους κτλ.

Και τέλος το "Your life is a story // One shots" Στο οποίο είτε γράφω μικρές ιστορίες που σκέφτομαι εγώ είτε όπως υπάρχει στο πρώτο κεφάλαιο φόρμα μου λένε να τους φτιάξω ιστορίες με πρωταγωνιστες τους ίδιους και όπως αυτη τους θέλουν. Κάτι διαφορετικό στο wattpad που πιστεύω αξίζει.

Επιτέλους 😂 είναι να μην με πιάσει πολυλογια. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικη 😂

Όχι καθόλου. Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να αλλάξει στην εφαρμογή; Κάτι που αν δεν υπήρχε η εφαρμογή θα ήταν πολύ καλύτερη;

Εμ πιστεύω πως αυτό που έκαναν με τις πληρωμές δεν έπρεπε να είχε γίνει. Αν έπρεπε να πληρώσουμε για να διαβάσουμε θα πηγαίναμε να αγοράσουμε ένα βιβλίο. Επίσης πιστεύω πως οι αντιγραφές που γίνονται πολύ στο wattpad είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να μην υπάρχει. Δίνουμε τόσο κόπο και υπάρχουν και τα άτομα που απλά τα αντιγράφουν. Ολόκληρες σκηνές πλοκες και τα παρουσιάζουν για δικά τους. Δεν έτυχε σε εμένα όμως έχω ακούσει για τις αντιγραφές πολλά.

Τι θα έλεγες σε κάποιον που θέλει να αρχίσει να γράφει αλλά φοβάται μήπως η ιστορία του δεν έχει απήχηση;

Θα του έλεγα πως αν θέλει να αρχίσει να γράφει, τότε να γράφει για τον ίδιο και όχι για την απήχηση. Να μην τον νοιάζει και πολύ. Με την σκληρη δουλειά εξάλλου θα έρθει και η ανταμοιβή.

Τέλεια. Υπάρχει κάτι που σε χαλάει όταν διαβάζεις ένα βιβλίο;

Όταν είναι κακογραμμενο και ενώ μου αρέσει η πλοκή δυσκολεύομαι υπερβολικά να το διαβάσω. Όπως και όταν οι διάλογοι είναι του στυλ "όνομα: είπα αυτο" κτλ. Είναι λιγάκι εκνευρίστηκο πιστεύω και με δυσκολεύει στο να διαβάσω το βιβλίο.

Τέλεια. Πάμε τώρα σε λίγο πιο απλές ερωτήσεις που δεν έχουν να κάνουν με το wattpad. Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία;

Αχ είναι πολλέεες. Αλλά θα πω το "Abduction" 😍

Και τέλος, τι μουσική ακούς;

Ανάλογα την διάθεση μου. Άλλες φορές ξένη ποπ ή και ελληνική. Και συνήθως ελληνική ραπ και τραπ.

Λοιπόν αυτό ήταν, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ελπίζω να μην σε έκανα να νιώσεις άβολα.❤️

INTERVIEWS (CLOSED)Where stories live. Discover now