@maraa223

21 3 2
                                    

maraa223

Πως σε λένε και πόσων χρονών είσαι (αν θέλεις λες)

Με λένε Μαριλια αλλά οι περισσότεροι στο wattpad με ξέρουν ως Μαρα , Μαρουλα, Μαρ. Έιμαι 15 χρόνων χεχε.

Ποτέ και πώς ανακάλυψες την εφαρμογή;

Πριν 2 χρόνια όταν διάβαζα μια ιστορία στο ινσταγκραμ και η κοπέλα ανέβασε στην ιστορία της για το wattpad. Και επειδή μου άρεσε να διαβάσω βιβλία είπα να το κατεβάσω να δω πως είναι.

Θες να μας πεις δυο λόγια για τις ιστορίες σου;

Η πρώτη  ιστορία είναι το A different badass boy. Βάδιζε να γίνει μια ρομαντική ιστορία στο κολλέγιο όπου συναντιούνται 2 παλιοί εραστές (γκχμ🤣) αλλά έβαζα πολλά πράγματα γιατί δεν είχα σχεδιάσει καθόλου την πλοκή μέχρι που το βιβλίο κατέληξε στις οικογενειακές ιστορίες #not.
Το δεύτερο βιβλίο  ονομάζεται Ήλιος. Ήταν το πρώτο βιβλίο που ξεκίνησα να γράφω με το όνομα Black's sea. Η πλοκή κατέληξε πολύ μελο διότι δεν ήξερα τι ζητούσαν οι άνθρωποι του wattpad και δεν είχα καθόλου πείρα. Οπότε το ανέβασα σε καινούρια έκδοση έχοντας πάρει μια πολύ καλή γεύση από τα βιβλία εδώ μέσα. Σχετίζεται με την μαφία και το μισο1 2 νεαρών βασιλιάδων που το μόνο πράγμα που ζητούν είναι η εκδίκηση.

Ποίο είδος βιβλίου θεωρείς ότι δεν θα μπορούσες να γράψεις ποτέ;

Πιστεύω πως δεν θα έγραφα ποτέ ένα βιβλίο τρόμου. Είναι μια δύσκολη κατηγορία που θέλει υπομονή από τον συγγραφέα καθώς και απαιτεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτάσει στο σημείο τρόμου ο αναγνώστης.

Ποιοί είναι οι αγαπημένοι σου συγγραφείς μέσα και έξω από την εφαρμογή;

Είναι πάρα πολλοί που μου αρέσουν στο wattpad αλλά αγαπώ τρελά τα βιβλία της
@-nixgotsarcasm και της @evelinetrue. Εκτός εφαρμογής δεν θυμάμαι όνοματα🤣.

Τι είναι αυτό που σε χαλάει σε ένα βιβλίο;

Σίγουρα είναι τα ορθογραφικά. Δεν μπορώ να διαβάσω ένα βιβλίο που είναι γεματο με αυτά όσο καλό και αν είναι . Επίσης εαν ή πλοκή του ακολουθεί το ίδιο μοτίβο πλοκης με αλλες ιστορίες.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να έχει ένα βιβλίο για να θεωρηθεί πετυχημένο;

Να είναι διαφορετικό από τα αλλα. Με την δική του πλοκή και φαντασία. Να είναι καλά γραμμένο και να μην υπάρχουν διάφορα εκφραστικά λάθη.

Τι θα συμβούλευες κάποιον που τώρα ξεκινάει να γράφει;

Να μην σταματήσει το γράψιμο και να παθιάζεται με αυτό. Να ακούει τις κακες κριτικές των άλλων και να μαθαίνει μέσα από αυτές. Να γράφει σύμφωνα με τον τρόπο που είναι αυτός μαθημένος και όχι με τον τρόπο που γράφουν οι άλλοι διότι έτσι το βιβλίο αποκτά πιο μεγάλο ενδιαφέρον καθώς σχετίζεται με τον συγγραφέα.

Και οι δύο πιο προσωπικές:
Πέρα από την συγγραφή με τι άλλο ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου;

Με την ζωγραφική και την μουσική κυρίως.

Τι πιστεύεις για την φιλία μεταξύ των δύο φύλων;

Κατά την γνώμη μου ποτέ δεν είναι φιλία. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να παραμείνουν φίλοι ή να γινουν φίλοι διότι ένας από αυτούς θα έχει ερωτικά συναισθήματα για τον άλλον.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και ελπίζω να μην σε έφερα σε δύσκολη θέση ♥️

INTERVIEWS (CLOSED)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu