Είμαι ο τύπος της αναγνώστριας που ενδιαφέρεται για όσες ιστορίες αφήνουν το δικό τους στίγμα και για τους πρωταγωνιστές που έχουν να πουν κάτι πέρα από τα πληκτικά και τετριμμένα.

Συνήθως μου αρέσουν οι χαρακτήρες που βαδίζουν στην «γκρίζα ζώνη», οι αντί-ήρωες που ισορροπούν επικίνδυνα ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, όσοι δεν καταλαβαίνουν από νόμους και όρια, αλλά τα αμφισβητούν και χαράσσουν το δικό τους μονοπάτι.

Όπου και αν τους βγάλει αυτό.

Αυτός είναι, μάλλον, ο κοινός παρονομαστής που καθιστά σειρές όπως το: Βreaking Bad, Bojack Horseman, Narcos, Game of Thrones, κλπ. αγαπημένες μου.

Μια λογοτεχνική «ηρωίδα» που με καταγοήτευσε είναι η Έιμι Νταν από το βιβλίο «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» της Τζίλιαν Φλιν.

Γιατί;

Πολύ απλά επειδή είναι ένας απίστευτα καλογραμμένος γυναικείος χαρακτήρας, ευφυής, διεστραμμένος, πολυδιάστατος και ανόμοιος με κάθε τι που είχα διαβάσει ως τότε. Η Έιμι με εξέπληξε, με εξαπάτησε, με πήρε απ' το χέρι και με έκανε να χαθώ μέσα στον σκοτεινό λαβύρινθο του εγκεφάλου της.

Οπότε, ναι, το παραδέχομαι. Μου αρέσουν οι πανούργες σκύλες και θέλω να διαβάσω για περισσότερες στο μέλλον!

Ή, ίσως, να γράψω για μερικές.

Όταν δεν καταπιάνομαι με την συγγραφή, στήνω τους αναγνώστες μου εδώ στο wattpad λόγω των άλλων μου ασχολιών: Δουλεύω, σπουδάζω, δοκιμάζω ξένες κουζίνες, μαθαίνω γερμανοισπανικά, κοιτάζω το ταβάνι με απλανές ύφος ή κάνω πολύ καυτά ντουζ για να προετοιμαστώ για τον καιρό μου στην Κόλαση.
♡ ⚜ ♡
  • Vienna, Austria
  • JoinedApril 15, 2016Last Message
SvetlinLothrak SvetlinLothrak 7 hours ago
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι χαίρομαι ειλικρινά που πλέον μπορώ να επιστρέψω στο Κτήνος και να αφοσιωθώ σε αυτό! Έχω διαλαλήσει περίτρανα άλλωστε ότι το αγαπώ περισσότερο από τα άλλα μου έργα. Ναι...
View all Conversations

Stories by SvetlinLothrak
Το Κτήνος    (MØNSŦER) by SvetlinLothrak
Το Κτήνος (MØNSŦER)
Η Άντριαν Βάλενταϊν είναι πεπεισμένη ότι τίποτα στην ζωή της δεν μπορεί να πάει χειρότερα. Ανέκαθεν ήταν η δε...
Η ματωμένη κοντέσα [The Blood Countess] by SvetlinLothrak
Η ματωμένη κοντέσα [The Blood Coun...
Όλοι έχουν ακουστά τον θρύλο της ματωμένης κοντέσας με τα εβένινα μαλλιά, το άσπιλο, λευκό δέρμα και τα κατακ...
+8 more
NightBreakers by SvetlinLothrak
NightBreakers
Ξεχάστε τον κόσμο που ξέρατε. Εδώ και ογδόντα χρόνια, ο ήλιος έχει χαθεί από το ουράνιο στερέωμα και η αιώνια...
ranking #8 in world See all rankings
3 Reading Lists