Chapter 14

4.5K 96 2
                                    

Autumn

Met trillende handen hou ik de test vast. Je kan dit Autumn, gewoon denken dat deze test echt van jou is. 

''Klaar voor?'' vraagt Lena. Ik knik aarzelend. Net was ik er zeker van dat ik dit kon, maar ik ben bang dat Justin er doorheen zal kijken. Hoe weet ik niet, maar Justin kent mij te goed terwijl ik hem amper ken.

''Autumn?'' Ik wordt ontwaakt uit mijn gedachten door Lena. Ze knikt bevestigend naar me. Ik adem even uit en wrijf vervolgens goed door mijn ogen.

Ik denk aan alle mooie momenten met mijn ouders en Camille. Ik mis ze zo erg.

Tranen ontstaan in mijn ogen, sommige vinden hun weg al over mijn wangen. Lena slaat een arm om mij heen en geeft een kort kneepje in mijn arm. Samen lopen we naar beneden, terwijl de tranen over mijn wangen stromen.

''Wat is er aan de hand?'' vraagt Justin gelijk, zodra we in de woonkamer komen. Lena kucht even. ''Ze is zwanger.''

''Wat!?'' roepen alle jongens tegelijk. ''Dit kan niet!" roept Brandon. ''Dit mag verdomme niet!'' roept Justin.

''Autumn wilt het zelf ook niet, ze wilt het weg laten halen. Zo snel mogelijk.'' zegt Lena.

''Is dat zo, Autumn?'' Justin komt voor mij staan en houdt mijn gezicht tussen zijn handen. Ik knijp mijn ogen stevig dicht, zodat er meerdere tranen over mijn wangen rollen. Ik knik voorzichtig.

''Ik wil zijn kind niet dragen, Justin. Het moet weg, ik wil het niet.'' zeg ik gebroken. Lena haar arm heeft ze nog steeds om mij heen.

''Dan gaan we nu.'' zegt Justin. Mijn maag begint te draaien. Wat nou als het plan mis gaat?

''Autumn wilt liever een vrouw er bij, een soort moederfiguur. Ik heb de perfecte leeftijd om als een moeder te zijn voor haar.'' zegt Lena. Justin wilt er tegen in gaan, maar Lena praat al verder.

''Je wilt toch niet dat ze rare vermoedens krijgen? Laat mij met haar gaan, ik vertel dan dat ik haar moeder ben. Ronald weet dat ik trouw aan hem ben, al jaren.'' gaat Lena verder. Justin zucht even en lijkt diep na te denken.

''Goed dan. Autumn, geef me die test. Benyamin gaat er aan.'' zegt Justin. Ik overhandig Justin de test. Lena draait mij om en neemt me mee naar de gang.

''Trek maar een jogging broek aan en schoenen, ik wacht hier op je.'' zegt ze en geeft me een snelle knipoog. Ik knik naar haar en veeg mijn tranen weg. Snel loop ik de trap op naar Justin zijn kamer.

Over zijn stoel hangt een jogging broek, die ik snel aantrek. Vervolgens trek ik mijn sneakers aan en loop weer naar beneden.

''Klaar om te gaan?'' vraagt Lena. ''Nog één ding.'' zeg ik en loop naar de woonkamer.

Justin wilt wat zeggen maar ik kap hem af door mijn armen om hem heen te slaan. Vraag me niet waarom, want ik weet het zelf ook niet. Justin slaat zijn armen ook om mij heen en streelt mijn rug even. Ik duw mij iets van hem af en kijk hem recht in zijn helder blauwe ogen aan.

Justin kijkt mij bedenkelijk aan. Nog voor hij iets kan zeggen loop ik de woonkamer uit.

Samen met Lena loop ik het huis uit. Een raar gevoel overspoelt mij, maar ik probeer het te negeren.

Ik stap in aan de passagiers kant en Lena aan de bestuurders kant. Ik kijk uit het raam, naar het huis. Bij het raam zie ik Justin en Ajay staan. Ze praten met elkaar, maar staren ook naar mij.

Ik kijk van hun weg als de auto begint te rijden.

Day By DayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu