Hoofdstuk 9

18 2 0
                                    

POV Catelyn
Terwijl Alex naar Noah loopt, loop ik naar mijn kamer. Mijn telefoon trilt als ik er bijna ben, dus ik pak hem uit mijn zak. Een berichtje van Alex:
Alex: Cate! ga zo snel mogelijk naar je kamer en doe alsof je daar al de hele tijd zit, Noah maakt zich zorgen om je ofzo? in ieder geval, hij komt er nu aan!!!
u: oké!!
Ik ren het laatste stukje naar mijn kamer en doe de sleutel in het slot en draai hem om. Ik ren naar binnen en doe de deur snel weer op slot. Daarna doe ik snel mijn pyjama aan en ga op mijn bed liggen. Ik zet mijn Netflix serie, Greenhouse Academy, aan en ga op bed liggen. Nog geen 20 seconden later komt Noah onze kamer binnen. Ik hoor hem roepen:
"Catelyn ben je hier?" En daarna gaat de deur van onze slaapkamer open. Noah kijkt naar mijn laptop die open staat, precies op dat moment komt de hoofdrolspeelster in beeld, waar hij goedkeurend naar keek. Ugh, jongens.
"Hey, waar ben jij geweest ik heb me rot gezocht naar je." Zegt hij.
"Sinds wanneer boeit het jou waar ik ben. Je liet me gister op de grond slapen!" Antwoord ik boos.
"Wat! Je liet haar op de grond slapen. Waar heeft ze dat aan verdiend!" Roept Alex boos, zodra Noah klaar was met praten. Noah keek Alex verbaasd aan. Daarna is 'ie stil en kijkt hij nadenkend voor zich uit. Ik kijk Alex aan en hij maakt een beweging met zijn hoofd naar de deur. Ik knik en we lopen weg.
"Waar ging dat over?" Vroeg ik hem.
"Geen idee. Ik begrijp die gast soms ook niet. Hey uh Catelyn? Ik wou je nog iets vragen." Zegt hij.
"Vraag maar raak." Zeg ik en glimlach naar hem.
"Zou je vanavond met mij mee willen naar een restaurant?" Oh wow. Dat had ik niet verwacht. Ik keek hem eventjes verbaasd aan maar krijg daarna een blije glimlach.
"Ja! Heel graag zelfs!" Zeg ik, hevig knikkend.
"Oké. Wat vind je lekker om te eten?"
"Maakt echt niet uit. Kies jij maar wat!" Langzaam loop ik iets sneller om naar Jane en Emma te gaan. Maar dan bedenk ik me. "Ik heb voorkeur aan iets Aziatisch." Zeg ik en draai me dan om, op naar Jane en Emma.

POV Noah
Huh. Waarom geef ik om Catelyn? Hoe raar ben ik geworden? Ugh. Nou ja. Verder met mijn serie en daarna moet ik echt weer even een chick scoren. Of niet? Waarom betwijfel ik de hele tijd alles wat ik wil doen!? Het komt allemaal door die stomme Catelyn! Waarom moest ik nou weer iets om haar geven. UGH!
Opeens begint mijn maag te rommelen. Shit ik heb echt heel erg trek. Snel pak ik mijn telefoon en bestel twee pizza's. Daarna bel ik Kai, niet Alex. Hij mocht dan wel een betere vriend dan Kai zijn. Maar hij doet zo raar. De hele week al. Er is echt iets met hem aan de hand en ik ga hem daar even goed over overhoren.
Kai neemt op en ik vraag hem dus of hij komt om pizza te eten zo. Vijf minuten later hoor ik gestamp van buiten de kamer komen en dan gaat de deur open en komt Kai binnen.
"Yo dude. Heb je nog wat geweldige opmerkingen over Catelyn bedacht?" Vraagt hij.
"Shit, nee niet over na gedacht! Ik was gister zo druk bezig." Zeg ik, bij het laatste komt er een scheve grijns op mijn gezicht.
"Oh hoe heette ze?"
"Jasmin ofzo. Ze had een geweldig lichaam en was ook geweldig in bed."
"Ha heb jij even geluk. Ik zit vast aan Em." Tja dat krijg je ervan als je een vriendin neemt. Kai had nu volgens mij zeven maanden met Emma. Ik weet het niet echt.
"Hoe lang heb je nou al met Emma?" Vraag ik hem.
"Uhm... oh shit! Vandaag is ons zes maanden jubileum! Ik moet nog iets voor haar regelen!" Haha wat een sukkel.
"Nou neem haar mee uit eten? Ze houdt toch van Aziatisch eten?"
"Ah top dankje!" De pizza's zijn ondertussen al bijna op en Kai rent snel naar de deur. "Doei!" Schreeuwt hij me na.

POV Alex
Een leuk Aziatisch restaurant. Even denken. Dat Japanse restaurant is leuk. Ja daar gaan we heen.

POV Catelyn
Ik was bijna bij Jane en Emma's kamer aan gekomen toen mijn telefoon begon te trillen. Ik keek op het scherm en zag dat Alex me belde. Snel nam ik op.
"Hey Alex."
"Hey babe." Wow, babe? "Ik kom je om kwart over vijf ophalen oké?"
"Ja is goed! Ik hoop dat je een leuk restaurant hebt uitgekozen!" Ik hoor van de andere kant van de lijn zacht gegrinnik.
"Dat heb ik zeker." Nou dan nu maar hopen dat het leuk is! "Tot vanavond!"
"Tot vanavond." Ik hang op en ren daarna het laatste stukje naar Jane en Emma's kamer.

POV Jane
Er wordt op de deur geklopt. Ik loop ernaartoe en zie Catelyn met een dromerige blik in haar ogen naar binnen komen. Zo die is verliefd!
"Hey Cate!" Roep ik en omhels haar. "Dus wie is de gelukkige?" Fluister ik daarna in haar oor. Ze schrikt en laat me snel los.
"Hoe bedoel je?" Vraagt ze, wetend wat ik bedoel.
"Oh lieve Catelyn Griffin. Jij komt hier binnen met een oh zo dromerige blik. En dan verwacht je dat ik niet denk dat er iemand is? Oh, oh, oh. Zo dom ben ik nou ook weer niet meid."
"Oke Jay. Misschien ben ik verliefd. Maar ik kan je nog niet vertellen wie het is. Ik weet het niet zeker. Sorry." Zegt ze zachtjes en twijfelend.
"Ik wist het!" Roep ik. Ik zie Catelyn schrikken en om zich heen kijken. "Rustig, Emma en Kai zijn er niet. Die gaan uit eten. You know. Zes maanden jubileum." Ze knikt begrijpend. Ik kijk op de klok en zie dat het bijna vier uur is. "Film kijken?" Ze knikt en dus zet ik To All The Boys I've Loved Before aan. Onze lievelings film.

POV Catelyn
Ik doe een simpel donkerrood jurkje aan die tot net boven mijn knieën komt. Snel doe ik wat mascara en lippenstift op en mijn zwarte enkellaarsjes. Mijn haar hangt gewoon los en golft een beetje. Snel ren ik naar de lift. Gelukkig is Noah op zijn kamer want anders zou het heel awkward zijn geweest. Ik bleef voor de deur wachten en ongeveer één minuut nadat ik er stond kwam Alex aan. We liepen de lift in en wachtten tot we beneden waren. Daar liepen we naar Alex' auto en stapten in. Na ongeveer een kwartier rijden en kletsen kwamen we aan bij een Japans restaurant. Yes! Als een echte gentlemen opende Alex de autodeur voor me.
"Dankje." Zei ik glimlachend tegen hem.
"No problem." Hij kijkt me grijnzend aan. Hij biedt me zijn arm aan en ik haak die van mij erin. We lopen het restaurant binnen en gaan naar de bar om onze tafel aangewezen te krijgen. En toen zag ik iets heel schokkends. Aan een van de tafels met een kookpit (ik weet niet of jullie het kennen? In zo'n Japans restaurant heb je wel eens zo'n groot fornuis waar ze het eten voor je gezicht maken dat je besteld bij hun.) zaten Emma en Kai. 

----------------------------

Secret Love Song - Little Mix ft. Jason Derulo

---------------------------

HEYYYYYYY, sooooooo waddaya think (vertel mr ff in de commentssss)??? Anyways, eindelijk weer nieuw hoofdstuk! morgen komt hoofdstuk 10 er waarschijnlijk ook op. Het was de bedoeling om het er eerder op te zetten maar er zijn een paar probleempjes. We lossen het zo snel mogelijk op en zodra we kunnen, zetten we hoofdstuk 10 er ook op!!!!

----------------------------

Made by: Foxsimser

I Never Thought It Would Be YouWhere stories live. Discover now