Hoofdstuk 13

20 1 0
                                    

POV Noah

"Oeps." Zeg ik zo lief mogelijk, nadat ik het glas Bacardi over Catelyn leeggiet. Ik probeer mijn lach in te houden als ik haar verontwaardigde gezicht zie. Ik draai me om en loop weg. Maar na een paar meter beland ik op de grond. Huh? Ik draai me om en zie Catelyn staan.
"Jij stomme bitch!" Gilt ze, haar gezicht staat op onweer. Ik zie haar om zich heen kijken en maak gebruik van deze kans om op te staan, maar helaas heeft Catelyn het door, want ze duwt me met haar schoen snel weer tegen de grond aan, waarbij mijn hoofd op de grond klapt, auch. "Blijf gewoon even liggen afgedankte wc-bril!" Ik schrok even van haar felle toon, ik heb haar nog nooit zo boos gezien en ik hoop dat ze niet vaker zo boos op me wordt. Wacht dat wordt ze sowieso niet, normaal is ze bang voor mij, maar ze is zo zelfverzekerd door al die drank. Maar even serieus, ik ben een 'afgedankte wc-bril'? Sinds wanneer is dat een scheldwoord? Na een paar seconden loopt Catelyn even weg, en ze komt terug met een rood bekertje, wat? Ik kijk haar verbaast aan. Oh shit laat maar. Ik begrijp het.
"Payback bitch." Zegt ze terwijl ze de ijskoude drank heel langzaam over me heen gooit. Precies bij mijn hoofd landen de ijsblokjes en ik hoor Catelyn grinniken. Ik kijk haar boos aan en zie haar mij net zo koud aankijken als die ijsblokjes. Damn ze is zo wel heel knap. Noah! Ja? Focus! Oké, oké, laat maar, het ijs is gewoon zo koud! Agh! Catelyn je gaat eraan. Ik spring snel op en zie haar even schrikken.
"Wat denk je dat je net hebt gedaan?" Vraag ik haar, mijn stemt trilt van woede. Ze kijkt me bang aan.
"Payback." Zegt ze, nu weer zelfverzekerd.
"Dat was de grootste fout die je hebt gemaakt in je hele leven."
"Nee, de grootste fout in mijn hele leven was niks doen tegen jou. En nu heb ik dat wel gedaan, en damn het voelt goed."
"Ga gewoon weg van dit feest en laat iedereen met rust, je verpest de hele sfeer."
"Oké, ik ga al, ik hoop tot nooit meer ziens." Hetzelfde.
Ik zie haar weglopen en ga dan op zoek naar Alex en Kai.

POV Catelyn

Die stomme Noah ook weer. Ik heb echt behoefte aan drank. Heel, veel, sterke, drank. En dus loop ik naar de bar. Waar nog steeds die vieze man stond.
"Vijf shotjes tequila graag." Zei ik, en weer knipoogde ik naar hem. Ieuw hij knipoogt terug. Hij gaf de shotjes tequila en ik pakte er een vast. "Op dronken zijn." Mompelde ik, en ik dronk het shotje in een teug leeg. Toen een tweede, een derde, een vierde en een vijfde. Wauw, zo snel drank drinken is niet echt goed voor me. Nou en.
"Nog eewn paaw graag." Ik kreeg nog drie shotjes die ik ook allemaal achter elkaar opdronk. Ik zag Jane aankomen.
"Catelyn? Je mag even stoppen met die shotjes denk ik."
"New." Hik ik.
"Ja. Catelyn je bent heel erg dronken." Ze trok me weg van de bar en ik struikel achter haar aan.
"Jawne?"
"Ja?"
"Kuwn jew mwe los lawten?"
"Nee! Catelyn je komt met mij mee, je moet ontnuchteren."
"Mwaar dawt wil iwk niewt."
"Je moet wel." Ik trok me los en grinnikend struikelde ik terug naar de bar.
"Catelyn! Wacht!" Ik liep, nee struikelde, naar de bar en bestelde een drankje van de lijst, waarvan ik de naam wel grappig vond: 'Absint'.
"Weet je zeker dat je dat wilt?" Vraagt de barman. Ik knipoog naar hem en zeg:
"Tuuwlijk!" Hij schenkt een klein glaasje in en doet er iets in? Huh? Nou ja, who cares. Hij geeft het glaasje aan mij. Ik pak het glaasje met de felgroene drank erin aan en drink het in een keer op en hoor Jane mij roepen, voordat alles zwart wordt.

POV Noah

Ik zit bij Alex en Kai op de banken en heb weer een meisje op mijn schoot, en ineens hoor ik iemand gillen.
"OMG!" Ik kijk op. "CATELYN WORDT WAKKER!" Catelyn? Wat is er met Catelyn? Ik sta op en loop naar de menigte. Ik zie Jane die Catelyn door elkaar schudt. "Cate wordt asjeblieft wakker!" Huilt ze.
"Jane! Wat is er gebeurd?" Vraag ik snel.
"I-ik w-w-weet het n-niet! Z-ze heeft a-acht gla-glazen te-tequila op en d-daarna dronk z-ze een g-glas Ab-Absint, de b-b-barman had e-er een pil-pilletje in ge-gedaan en-en-en-en..." Ze barstte in tranen uit en ik zag Emma op haar af duiken om haar gerust te stellen. Catelyn was dus out gegaan door een pil in haar drank.
"Het komt allemaal goed Jane. Het komt allemaal goed." Haar stem trilt ook, maar ze weet zich onder controle te houden. "Noah, kan jij haar naar huis brengen? Ik en Jane zijn te dronken."
"Heeft zij even geluk dat ik niet snel dronken ben." Zei ik geïrriteerd, mijn bezorgdheid probeer ik te verstoppen. Ik pak haar op met een arm onder haar knieholte en een bij haar rug. Haar half-levenloze hoofd rolt tegen mijn borstkast aan terwijl ik haar naar mijn auto breng.
"Yo gast, laat haar gewoon liggen." Hoor ik Kai zeggen.
"Wat the fack Kai! Dat kun je niet maken!" Zegt Alex.
"Kai, Alex heeft gelijk, ik heb dit trouwens veroorzaakt dus dit is het minste dat ik kan doen."
"Ugh, nou ik ben weg." Zegt Kai.
"Wat een klootzak is hij soms." Zegt Alex.
"Ja, maar ga maar naar het feest, ik regel dit wel even." Zeg ik tegen Alex.
"Nee ik ga mee." Zegt Alex vastberaden.
"Waarom?"
"Omdat ze mijn vriendin is! Laat me gewoon meegaan!" Wacht wat.
"Wacht wat." Ik sta stil en draai me naar hem om, met een opgetrokken wenkbrauw.
"Oh shit, zei ik dat hardop?" En hij rent weg. Nou handig Alex, mij vertellen dat die meid die ik nu in mijn armen heb, jouw vriendin is, en dan weg rennen, Nou ja, ik leg Catelyn op de achterbank van mijn auto en ga zelf achter het stuur zitten.
"Handig Alex." Ik kijk naar haar via de spiegel. Op naar huis.

----------

Song: badass woman – meghan tainor

----------

Hola peopleeee,
sorry dat we niet zo veel uploaden maar xx_Belle_Laag_xx heeft een beetje moeite met het schrijven. daardoor gaat het iets langzamer maar we proberen zo snel mogelijk door te schrijven.

Byyeee

---------

Made by: Foxsimser

I Never Thought It Would Be YouWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu