Κεφάλαιο 41ο

29 8 6
                                    

Το κράτημα του σφίγγει γύρω από τον καρπό μου και με κοιτά έντονα μέσα στα μάτια με το εξαγριωμένο βλέμμα του. Λοιπόν... καλά το είχα πει εγώ από την αρχή πως αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα διαχείρισης θυμού. Αν ήταν λυκανθρωπος θα είχε ξεκινήσει την μισή υφήλιο.

"Άφησε με" Απαιτώ, παρόλα αυτά με αγνοεί τραβώντας με στο αυτόκινητο "Τζεικ" Με σπρώχνει στην θέση του συνοδηγού και κλείνει την μαύρη γυαλιστερή πόρτα πίσω μου.

"Μην κουνήσεις ρούπι" Μου απαντά κουνώντας μου το δάχτυλο έξω από το παράθυρο. Μια ακατανίκητη επιθυμία μου γεννιέται να του το δαγκώσω και θα το είχα κάνει αν δεν μας χώριζε το ηλίθιο τζαμί. Ποιος νομίζει ότι είναι λέγοντάς μου τι να κάνω?

Μπαίνει στη θέση του οδηγού κλείνοντας δυνατά την πόρτα και βάζει μπροστά τη μηχανή.

"Να 'μαστε ξανά. Mode μύγα τσε-τσε σε λειτουργία" Έπρεπε να πετάξω την κακία μου.του αξίζει. Έχοντας κάνει αναστροφή μας βάζει κάνα στο μονοπάτι απ' όπου ήρθαμε και μου ρίχνει ένα άγριο βλέμμα. Ήρεμα Μπουμπι. Κάτσε. Άντε μην βγάλω νύχια τώρα.

"Κάνε μου την χάρη και βγάλε τον σκασμό για το υπόλοιπο της διαδρομής. Θα μιλήσουμε στο καταφύγιο τίγρη" Μπλα- μπλα-μπλα-μπλα. Όλο ειρωνεία!

"Λίγος προσωπικός χώρος?" Αυτό το κακό συνήθειο που έχει υιοθετήσει πρέπει να κοπεί εδώ και τώρα. Κακό πράγμα να τρυπώνει στις σκέψεις μου. Εγώ μπορεί να σκεφτόμουν ας πούμε τρόπους για να τον δολοφονησω. Τζάμπα στράφι σχέδιο θα έκανα αν το μάθαινε.

Κι αν...

Κι αν είχε διαβάσει τις σκέψεις τότε στην εξάσκηση? Καταστράφηκα. Ίσως εκείνο το βράδυ στην ταράτσα να πήρα την απάντηση του σε αυτές.

Πατα απότομα το φρένο.

"ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!? Θέλεις να μας σκοτώσεις?" Λίγο ακόμη και θα έβγαινα από το παρμπρίζ. Να φοράτε πάντα ζώνη παιδιά. Ποτέ δεν ξέρετε ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ είναι στο τιμόνι!

"Θέλεις προσωπικό χώρο Άρια?" Η φωνή του βροντερή κουδουνιζει μέσα στα αυτιά μου "Για να μαντέψω, τι άλλο κρύβεις ακόμα? Ήταν μεγάλη έκπληξη να μάθω πως έχω ξάδερφο και πως ο γυαλακιας φίλος σου κρατείται όμηρος των Αιρετικών" Έλα Τζεικ,  δείξε μου τον πραγματικό σου εαυτό.

"Ξέρεις,  θα μπορούσες να ακούσεις ακόμη πιο γελοίος! Αν θυμάμαι καλά κάνεις σας δεν μου είπε για την Κάρα! Σκοπευατε να με κρατήσετε στο σκοτάδι κι αν δεν έμπαινα εκείνη την ημέρα σε έχω ικανό να μου έλεγες πως πήγε για διακοπές στις Μπαχάμες"

The Chosen(ON HOLD)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα