26

118 2 0
                                    

Melody

Doma jako první jsem zamířila do koupelny a zamkla za sebou dveře. Dopřávala jsem si ničím nerušenou dlouhou koupel. Má zvědavost dlouho užírala moje myšlenky. Zajímalo by mě, co myslel za důležité věci. V osušce jsem opustila koupelnu. Na posteli seděl Jared. Sjížděl mě zvědavýma očima.

„Je všechno v pořádku?"

„Všechno je fajn. Jsem jen zvědavá, co chceš probírat."

„Tys byla v bezvědomí, když tě vyšetřoval lékař. Nelíbil se mu tvůj tlak. Máš přestat chodit do práce..." snad si nemyslí že přestanu pracovat?

„Ale napadlo mě, že bys dělala moji sekretářku. Sice jsem dnes přijal na toto místo Isaaca, ale má stejnou školu jako ty a na místo se skvěle hodí."

„Doma určitě nezůstanu. Unudila bych se. Budu ti dělat sekretářku, ale mám jednu podmínku."

„A ta je?"

„Chci malou tichou svatbu."

„To jsi nemohla říct dřív, než nechala Cara vytisknout oznámení v novinách?"

Jestli si myslí, že na mě bude křičet a já si to nechám líbit tak to se spletl.

„Na můj názor se nikdo neptal. Byla jsem postavená před hotovou věc. A neřvi tu na ...!"

Moje srdce bylo jako splašené a mě se udělalo znova špatně. Mžitky před očima udělaly svoje a já jdu dnes podruhé k zemi. Nevím, jak dlouho jsem byla mimo, ale probudil mě hlad a venku bylo šero. Vstala jsem a v Jaredově tričku které jsem měla na sobě jdu do kuchyně. Byla tady jen Mary.

„Dobrý večer slečno Melody, budete chtít něco jíst?"

„Dobrý večer Mary, ano děkuji."

Postavila přede mně talíř s jídlem a já začala pomalu jíst.

„Mary nevíte kde je Jared?"

„Je ve své pracovně. Poprosil mě, jestli se tady před mým odchodem ukážete, mám pro něj dojít. Jestli mě omluvíte..."

„Jistě a děkuju za večeři." Otočila se a odešla. Dojedla jsem, odnesla talíř a dala do myčky. V lednici jsem vyndala ananasový džus a napila se. Bylo mi jedno, že přímo z krabice. Nikdo jiný než já ho stejně nepije.

„Už jsem myslel, že budeš spát až do rána."

„Asi bych i spala, ale probudil mě hlad."

Přišel k mé maličkosti, dal pusu na čelo a přivinul k sobě.

„Omlouvám se, že jsem na tebe křičel. Se vším souhlasím. Cara všechno zruší a my se vezmeme už příští týden. Hlavně se nerozčiluj. Dneska jsi mě vyděsila snad na deset let dopředu."

Jared

Čekal jsem na Melody dlouho, než opustila koupelnu. V osušce vypadala nehorázně sexy, ale to musí jít teď stranou. Chtěla vědět o co se jedná. Řekl jsem, co jsem chtěl. Jen jsem nečekal, že bude mít jednu svou podmínku. Cara všechno zařizuje. Včera dokonce poslala do novin i svatební oznámení. Svatba se měla konat za měsíc. Nechtěl jsem křičet, ale neudržel jsem se. Přemýšlel jsem i nad tím, když řekla, že se na její názor neptal. Měla pravdu. Cara všechno zařizovala ve velkém stylu. Začala na mě křičet taky, ale svou větu nedořekla a malé tělíčko se nebezpečně začalo přibližovat zemi. Nestála ode mně moc daleko a stačil jsem jí zachytit. Oblékl jí do svého trička a uložil do postele jako největší poklad. Ještě dal pusu na čelo a opustil ložnici. Mary připravovala večeři. Poprosil jsem jí, jestli by se Melody objevila ještě před jejím odchodem, ať pro mě dojde do pracovny. Zde jsem se zavřel a volal Caře.

„Jsem ráda, že mi voláš aspoň ti nemusím volat já. Takže..."

„Caro, stop! Mlč a poslouchej! Všechno, co jsi naplánovala zruš. Svatba nebude."

„To mi nemůžeš... opustila tě?"

„Neopustila a můžu. Melody na tom není zdravotně nejlíp a všechen ten humbuk kolem naší rodiny..."

„Jasně chápu to, ale to nebude žádná svatba?"

„Bude, jen malá ale ještě nevím..."

„Ale já ano. Dej mi hodinku. Budu volat zpátky."

Položil jsem telefon a začal jsem přemýšlet, od kdy má ta malá blondýnka nade mnou takovou moc. Stačí, když si pískne a já bych pro ni udělal první poslední. Nikdy jsem si o sobě nemyslel, že se najde taková holka, která takovou moc bude mít. Do myšlenek jsem byl tak ponořený, že mě vylekal telefon. Cara volala zpátky. Informovala mě, že domluvila termín svatby na příští týden. Poděkoval jí. Telefon jsem položil a na dveře do pracovny zaklepala Mary, prý Melody večeří. Poděkoval jsem a šel za svou láskou.

Stála u lednice a z krabice pila její milovaný džus. Nevím, co jí tam to chutná. O všem důležitém jsem ji informoval. Zdála se spokojená. Přivinul si ji na hrudník a dal pusu na čelo. Ruce si omotala kolem mého pasu a stoupla si na špičky. Aby se nemusela moc natahovat, vysadil jsem ji na pracovní plochu a začali jsme se líbat. Nohy si omotala kolem pasu a v této pozici jsem mířil do ložnice. V posteli ji s citem položil do peřin a její triko, stejně jako moje oblečení bylo během vteřiny poházené okolo postele. S láskou si hleděli do očí a s co největší něhou jsme se milovali. Nechtěl jsem nikam spěchat. Spokojeně unaveně mi poté ležela na hrudi. Začala pravidelně oddechovat. Zapřísáhl jsem se, že nedopustím, aby ještě někdy byla k vůli mě ve stejném stavu jako dnes. 

MelodyWhere stories live. Discover now