Norolina: Naručeni (serijal Koncern)

658 30 8
                                    

Recenzija: ninci777 ( @ninci777 )

Norolinine priče su pravi izbor za sve nas koji volimo kombinaciju akcije, ljubavi, prijateljstva i dobrog ali umerenog humora. 

Svaka njena priča ima akcije, zanimljiv zaplet (koji je obično neka tema sa kojojm se susrećemo u životu), obavezno jednog lika koji iskida svaki nerv i koga jedva čekaš da "likvidira", ali znaš da priča ne bi bila potpuna da taj lik ne postoji.

Naručeni je drugi deo serijala Koncern, i meni posebno draga (da budem iskrena zbog junaka iz priče, Danijela), ali i same teme koja se tu pominje. 

Priča govori o mafiji koja se bavi prodajom beba u Evropi. Takođe jednoj od mnogo majki koje su doživele takvu ili sličnu sudbinu - da je baš njihovo dete prodato, dok je njoj rečeno kako je umrlo. 

Priča prati život agentkinje Interpola i uglađenog biznismena. Ona je na zadatku kako bi razotkrila taj lanac, dok je on igrom slučaja "postao" bebin otac. Upoznaju se dok je ona na tajnom zadatku i među njima od samog starta postoje varnice, koje prerastaju u nešto više, jače, lepše...

U ovoj priči ćete se susresti sa temom koja je nažalost naša svakodnevica, trgovina decom, zatim pravim prijateljstvom, porodičnim problemima.

Priča je protkana određenom dozom humora, kao i svaka druga njena priča. Što im daje poseban šmek.

https://my.w.tt/neyxYg5REY

Recenzije i preporuke Wattpad pričaWhere stories live. Discover now