Eristinna: Spisateljski trikovi

339 28 12
                                    

Recenzija: Norolina

Kad sam počela čituckati po wattu, bio je ovo jedan od prvih naslova na koje sam naišla. I oduševila sam se! Toliko korisnih, a jednostavnih savjeta od nekoga tko očito zna o čemu govori, i to na jednom mjestu... Mmmm! Nisam znala ima li watt opciju da takve stvari stavi negdje gdje će biti stalno vidljive, znate kao ono na forumima „top tema" koja je stalno na vrhu, shvatila sam da nema i bilo mi je žao zbog toga.

Eristinna se u ovom randomu dotaknula mnoštva ključnih pitanja, dilema i problema s kojima se suočavaju svi koji pišu. I pri tome nije uopće važno pišu li svoju prvu, petu ili petnaestu priču, uvijek je dobro virnuti i podsjetiti se. Neću sada ovdje prepisivati naslove poglavlja, pogledajte sami, možda vas inspirira da nešto napravite bolje, ukaže vam na greške ili vam proširi znanje. A toga nikad previše, zar ne?

Random nije koristan samo piscima, i čitatelje može inspirirati da drugačije ocijene/ procijene priče koje čitaju.

Znam da objavom ovog teksta u Recenzijama kršim naše pravilo da tu dolaze samo dovršene priče, ali ovdje i nije riječ o priči kojoj čekamo kraj. Štoviše, nadam se da kraja neće niti biti te da će se Eristinna uvijek dosjetiti još ponekom triku kojeg želi podijeliti s publikom. A kad iz rukava ne izvlači svoje trikove, servira nam savjete poznatih pisaca.

Recenzije i preporuke Wattpad pričaWhere stories live. Discover now