Verica Stojadinović: Sluškinja

1.4K 44 16
                                    

Recenzija: Djudja Sušić ( @djudjaSusic )

Puno priča, puno talenata na ovom servisu, sajtu, puno priča ostavlja bez daha, a sasvim slučajno bivaju pronadjene na nečijem profilu. Medju njima, izdvaja se i ,,Sluškinja" Verice Stojadinović.

Dok čitate ovo štivo, potpuno uživate u iskrenoj ljubavi koja se radja izmedju Ivana i Sofije, ali, u nekom delu priče, postaje mračno i izopačeno, počinjete da plačete. Ne plačete zbog dogadjaja koji ruše tu ljubav, nego od besa, zbog izopačene i samoprozvane elite koja čini nepravdu nad divnim mladićem.

Sofija, devojčurak željan ljubavi i pažnje, zaljubljuje se u baštovana Ivana, studenta, poštenog i vrednog mladića. Tajno sastajanje, zavodjenje i sreća koja se radja, ubrzo budu srušeni postupcima Sofijine majke, izroda društva.
Žena dokona, željna mladog mesa, žena - zlo!
Pogrešan trenutak, ljubomora, bolestan um, ruši nešto najlepše - ljubav.
Osveta, surovost povredjene i pogrešno osudjene osobe, stavlja vas u stanje kada se ne možete odlučiti kome se prikloniti, a koga žaliti, koga mrzeti...

Puno sličnosti sa stvarnim životom, neprocenjivi dogadjaji i ličnosti koji su opisani u priči, navode vas da se zapitate gde smo? Ko smo? Zašto?

Priča me je držala budnom do kasno, ostavila utisak i dala zadatak da ne gubim vreme na nevažne ljude, da volim svoje prijatelje, da volim svoju porodicu, koji su poput Ivana, zlatni u mom životu.

https://my.w.tt/yI0QwKmSEY

Recenzije i preporuke Wattpad pričaWhere stories live. Discover now