Hanahannaa: Leto je...

373 18 4
                                    

Recenzija: Mili-Jana

Nepoznati renesansni slikar, jedna slika i na njoj pustoš olujnog sivila. Devojka pokidanane haljine na ispucaloj ledini mirno stoji i čeka konačni usud. Šta je slikar hteo reći? Odgovor se nalazi u neobičnoj priči između Tare i Marka. Slavoljubova pidžama na medvediće, kašnjenje u školu, sladoled od pistaća i običan dan postaće sve samo ne to.

Tara Đurić je mlada i vesela devojka. Okružena dobrim prijateljima i porodicom. Učenje i dobra zabava odlikuju njen mladi život, a onda se desi nešto čudno, zabranjeno. Ali, toliko neophodno da postaje poput zavisti kojoj ne može reći ne.

Marko Abrašević inteligentan, ambiciozan, moćan muškarac koji zna šta hoće od svog života. Grabi ka cilju svim raspoloživim sredstvima. Živi život sa obe strane. Moć ili ljubav? Šta će izabrati? Loš momak i uzorna devojka. Bajka i realnost savršeno se prepliću kroz redove ispisane od strane nadarene autorke.

Hoće li se oluja smiriti ili progutati Tarino srce, ostaje da se vidi. Jer istina je u oku posmatrača, u ovom slučaju, čitaoca koji ovo delo pročita.
Mladalačka, lepa i razigrana priča odlična za sve koji vole ovaj žanr. Večita privlačnost dobrog i lošeg na drugačiji način ostavlja dez daha. Jednom kad čitanje počne, nema mogućnosti prestanka.

Uživajte uz Taru i Marka!

Recenzije i preporuke Wattpad pričaWhere stories live. Discover now