UchihaMikotoSama: Njen srećan kraj

1.3K 59 7
                                    

Recenzija: Andrea Kingston ( andrea-kingston )

Ovo je prva priča serijala "Srećan kraj" ove autorke, ali knjige se mogu čitati i posebno.

Andrea – moram da pohvalim divno ime glavne junakinje – je mlada devojka koja je na završnoj godini fakulteta ostala u drugom stanju. Iako je u vezi sa dečkom od tinejdžerskih dana on je ostavio da se sama bori sa nadolazećom prinovom, fakultetom i pronalaženjem posla.

Nakon što je postala majka Andrea je shvatila da život nije lak i da diploma nažalost ne obezbeđuje lagodan život, zato je odlučila na napusti svoju državu i sve koje poznaje u potrazi za stalnim poslom i boljim životom za sebe i svog sina. Nakon tri godine konačno je dobila radnu vizu i dugo željeni posao u inostranstvu. 

Kao novi direktor farmaceutskog odeljenja privatne bolnice Andrea upoznaje neurohirurga Damiena Flejma, jednog od trojice vlasnika bolnice i neženju o kome mnoge žene sanjaju. Iako oseća veliku privlačnost prema njemu ona se odupire jer je obećala sebi da je nijedan muškarac više neće povrediti.

Nažalost Demien ne misli isto kao ona, ona je očaran ovom mladom ženom koja je po njemu savršena majka i savršena žena za njega. Na putu do srećnog kraja Andrea i Demien će se susresti sa mnogim iskušenjima, prilagođavanjima i najvećim problemom od svih, njen bivši dečko i otac njenog sina, Aleksandar, želi da joj oduzme starateljstvo nad sinom. Ali Andrea više nije sama i bespomoćna, ovaj put postoje ljudi koji će se boriti za nju i njenu porodicu. Topao roman o novom početku, ljubavi, porodici, zaceljivanju rana i verovanju u srećan kraj.

https://my.w.tt/P3ksZlOQEY

Recenzije i preporuke Wattpad pričaWhere stories live. Discover now