Podržimo jedni druge

2.3K 97 17
                                    



Pre nego što objasnim koji je cilj ove akcije želim da se zahvalim stranicama Klub magičnih knjiga, Wattpad priče i druženje, Trofej knjiga i Crni biser što su podržale moju ideju i odlučile da zajedno izreklamiramo Wattpad autore.

Wattpad zajednica nije više mala, ona svakim danom sve više i više raste što naravno rezultira sve većim brojem novih pisaca i sve boljim radom već poznatih Wattpad autora.

Situacija u zemljama bivše Jugoslavije je takva kakva jeste i nažalost nije idealna ni za naše poznate pisce a kamoli za Wattpad autore. Sve to naravno ne znači da ne možemo pomoći jedni drugima.

Cilj ove akcije jeste da autori podrže autore i ovo je otvoren poziv za sve. Možete odabrati čije god delo želite, napišete mali osvrt i objasnite zašto bi drugi ljudi trebali da pročitaju upravo tu priču koji ste vi odabrali. Svoj osvrt pošaljete nekoj od gore navedenih stranica sa naznakom "Podržimo jedni druge" i administratori će odobriti post.

Isto tako svoje recenzije možete poslati ovde i administratori ovog profila će objaviti u ovoj knjizi.

Budite raznoliki jer na Wattpadu postoje svi mogući žanrovi, ne reklamirajte samo kolegenice koje volite, reklamirajte kolegenice koje imaju dobre priče bilo da su one stariji autori ili mlađi. Cilj je izreklamirati dobru i završenu priču i da ta priča dopre do što većeg broja ljudi.

Čovek kao jedinka ne može postići puno toga ali ukoliko se udružimo i međusobno podržimo jedni druge postići ćemo više od jedinke.

Cilj akcije je aktivirati što veći broj autora da bi gore pomenute stranice izreklamirale što veći broj priča.

Wattpad autor može i treba da pomogne drugom Wattpad autoru, podržimo kolegenicu da bi sutra ona podržala nas.

Kao što sam rekla ovo je otvorena akcija i može se priključiti ko god želi, autor može da izreklamira više priča i ukoliko neko nije siguran kako se piše osvrt na delo može pogledati kako to radi Verca Stojadinović, na kraju krajeva bitna je samo dobra namera.

Nije važno koliko pratilaca imate, koliko priča ste napisali, da li ste izdali knjigu ili ne, važno je samo da poboljšamo kolegijalnost na Wattpadu, ispoštujemo rad svoje kolegenice i pružimo neku vrstu pomoći novim Wattpad piscima jer autoru se najbolje odaje poštovanje kada se čitaju njegova dela.

Ovde nema klanova, nema zlih vibracija i nema ljubomore samo jedna vrsta podrške od mene divnih cura, administratora, stranica koje će sve nas reklamirati.

Podržimo domaće pisce, izborimo se sami za sebe.

Tekst napisala

Andrea Kingston


Recenzije i preporuke Wattpad pričaWhere stories live. Discover now