12.

2.3K 91 27
                                    

0:13, még mindig a fürdőszobában dekkolva

Nem is tudom pontosan mennyi ideje ülhettünk már a kád szélén. Felkutattuk a fürdőszobát, hátha találunk valami érdekeset, de természetesen krémeken és egyéb ilyen cuccokkon kívül mást nem találtunk.

— Vajon hány óra lehet? — kérdeztem, éppen az egyik eukaliptuszos krémet tanulmányozva. — Mikor jön már valaki mosdóba? — tettem fel az újabb kérdést és a plafonra emeltem a tekintetem.

Hát, ember nem akart jönni a mosdóba még mindig. Unottan kenegettem a krémet a kezemre, és már mindenhol eukaliptuszos krém borított, mikor kiesett a kezemből, és szerencsétlen ember lévén, még rá is léptem, így kijött a maradék krém is a tubusból.

— Mit csinálsz? — röhögött ki Wayne.

— Hagyjuk — guggoltam le, és próbáltam egy papírzsebkendő segítségével feltakarítani.

Ekkor hirtelen valaki kívülről rátenyerelt a kilincsre, mire mindketten odakaptuk a fejünket. Wayne gyorsan az ajtóhoz szaladt, én letettem a zsepit és próbáltam felállni. De természetesen nem sikerült, hiszen a kiborult eukaliptuszos krémen elcsúsztam.

— Ashley, kijutu... — de nem tudta befejezni a mondatát Wayne, ugyanis pontosan ráestem. Eléggé rosszul érkeztem, a könyökömet bevertem a kádba, a lábam pedig hatalmasat koppant a földön. Wayne fájdalmas arccal nézett fel rám. De szerencsére nem ért nagyobb baj, mert Wayne-re estem. Nagyokat pislogva néztem le Wayne-re, és éppen le akartam mászni róla, mikor valaki szinte betörte az ajtót.

Logan állt az ajtóban. Felnéztem rá, és szorosan lehunytam a szemem. Amilyen gyorsan csak tudtam lemásztam Wayne-ről, és felpattantam.
Logan megdermedve állt az ajtóban.

— Ti mi a faszt csináltok? — szólalt meg.
Igen, eléggé hülyén vette ki magát a helyzet, én Wayne-en, ő pedig alattam. Félreérthető volt, de egyáltalán nem kellett félreérteni semmit.

— Logan, figyelj, mi se... — kezdtem volna mentegetőzni, de belémfojtotta a szót.

— Ti most komolyan együtt voltatok egy fürdőszobában? — kerekedett ki Logan szeme.

— Nem! Semmi olyasmi nem történt! Csak megcsúsztam a krémen, amit véletlen kiborítottam, és ráestem Wayne-re!

— Aha, és ezt higgyem is el? — nézett rám szemrehányóan.

— Elhiheted — szólt közbe Wayne.

— Te most szerintem jobb lenne, ha kussolnál — pillantott Logan Wayne-re, de felment bennem a pumpa. Ennyire nem bízik meg bennem?

— Logan, te tényleg nem bízol meg bennem? Azt feltételezed, hogy egy kis fürdőszoba padlóján csinálom azt Wayne-el? Mégis minek nézel te engem? — háborodtam fel.

— Tudod, eléggé érdekes látvány, mikor a barátnőm egy másik emberen fekszik egy fürdõszobában! — mondta indulatosan Logan, majd elhallgatott, mikor eszébe jutott, hogy elárult minket Wayne előtt. Persze azt nem tudhatta, hogy már mindenről beszámoltam neki.

— Tudja — legyintettem.

— Nagyszerű, szóval mindenről beszámoltál neki — biccentett.

— Mi van? — értetlenkedtem.

— Tudjátok mit, menjetek a francba! — szinte köpte a szavakat Logan. Mérhetetlenül fájt, hogy így beszélt.

De akkor, abban a pillanatban feltűnt Melissa Logan háta mögül. Éppen elakartam magyarázni Logannek sokadjára, hogy semmi sem történt értse már meg, mikor Melissa megszólalt.

Black Friday | 𝘣𝘦𝘧𝘦𝘫𝘦𝘻𝘦𝘵𝘵Where stories live. Discover now