7.

2.6K 107 3
                                    

Tizedik nap, 12:00

Hét nap, azaz egy hét telt el azóta, amióta kijelentette Kate, hogy soha nem voltunk barátnők. Aznap viszont sok minden történt még. Olyan is, amit még csak elképzelni sem mertem. Például, nem gondoltam volna, hogy fegyvert fogok ragadni az életem során.

__________________


Logan szobájából le sem jöttem. Még vacsorára sem méltóztattam letolni a hátsómat. Megan és Heather idegesen kopogtattak az ajtón és Megan azt kiabálta, hogyha nem nyitjuk ki, berúgja. Igen, Megan elemében volt. Logan elmagyarázta mi a probléma és hogy holnap mindent elmondok nekik, csak először megnyugszok. Megan káromkodva hagyta el az emeletet, őt követve Heath. Aki csak Logan állítása szerint a fejét fogta.

Hét nappal ezelőtt viszont nem csak az volt, hogy brutálisan összevesztünk Kate-tel. Nem.
Egy emberben csalódtam kellemesen. Logan Cooper-ben. Aki nem tágított mellőlem és nem fárasztott az olyan nagy szavakkal, mint például "minden jobb lesz", vagy "egy kis idő kell mindkettőtöknek". Egyáltalán nem. Ott ült mellettem és csendben végighallgatta a rengeteg problémámat. Amikből kisregényt lehetne írni.

Éjfél körül hagytam abba a szipogást, mert nem jött több könnycsepp. Kisírtam a könnycsatornámban levő összes könnyet.
Utána elnyomott az álom.

Másnap, mikor felkeltem egy kezet éreztem a derekam köré fonódva. Akkor reggel ébredtem úgy, hogy mosolyogtam. Wow, Ashley, nem semmi teljesítmény.

Lementem reggelizni, majd a lányok kómás fejével találtam szemben magam. Kiöntöttem nekik is a lelkemet. Megan választékos káromkodása után, Heather viszonylag normális monológja következett. Heath és Megan egyet értett velem abban, hogy Kate-tel valami nincs rendben. Kate szobájába tartottunk, hogy megbeszéljük higgadtan a dolgokat, de Kate-ék szobájában csak Lewis aludt békésen. Megan Lewist felverte álmából és kérdezgetni kezdte Kate-tel kapcsolatban. Lewis nehezen tért észhez és azt mondta, fogalma sincs, hová tűnhetett.

Akkor kezdődött a cirkusz.

Ha még nem lett volna elég.

Lewis és Heath idegesen kezdett telefonálgatni, sikertelenül. Feldúltan kutatta át Megan a szobát, majd talált egy levelet a komódon.

Lewis hipergyorsasággal indította be a bérelt autók egyikét és Megannel Kate keresésére indultak. Hasogató fejfájással töprengtem, hogy Kate helyében én hová mentem volna. Sikertelenül agyaltam, Heath pedig szomorúan sóhajtozott. Egy hirtelen ötlettől vezérelve elindultam Logant megkeresni, aki a teraszon üldögélt. Magam után húzva ismertettem vele a tervet, majd Heatherrel, aki vadul bólogatva itta minden egyes szavamat. Logan és Heather kíséretében indultam lefoglalni az egyik autót, majd beszálltunk a sportautó egyikébe és nekiláttunk Kate kereséséhez mi is.

Az útközben jött gondolataim egyikén agyaltam. Volt egy erős gyanúm, hogy Amy Prescott keze volt a dologban. Gondoltam egy próbát megér, ezért felhívtam Amy-t.

Amy felhívása után, aki flegmán válaszolt az összes kérdésünkre, idegesen raktam le a telefont. A hívás után azonban küldött egy SMS-t.

Amy: Vajon mi van akkor, ha Kate eltűnéséhez mégis nekem van közöm?😉

Abban a szent pillanatban tudtam volna megtépni és meg is ölni. Megannek üzentem, hogy Amy Prescott keze van az ügyben.

Black Friday | 𝘣𝘦𝘧𝘦𝘫𝘦𝘻𝘦𝘵𝘵Where stories live. Discover now