61

4.9K 171 3
                                    

[Jayden]

Nové mesto. Nová pláž. Ale na tejto boli aspon škaredí muži. Frey sa od mojho boku nepohla, alebo som ju skôr nepustil. Ale nesťažovala si. A neviem čím to bolo ale akoby každým dňom bola krajšia a krajšia.

„Počkaj chvíľu ty blázon, idem za Avou," zasmiala sa Frey a vymanila sa z mojho zovretia.

Venovala mi posledny usmev než sa rozbehla dopredu za smutne sa vlečucou Avou. Čo s ňou dopekla je? Posledných pár dní chodí ako bez duše. Zmeškal som niečo? Frey do nej pobavene štuchla a ona sa len smutne pousmiala. Dobre definitívne sa niečo deje.

„Čo je s Avou?" pozrel som na Mattyho, ktorý hľadel rovnakým smerom ako ja.

„Odkiaľ to mám akože vedieť?" podráždene ma okríkol a prešiel ku Kayi, obmotavajuc ruku okolo jej pása, avšak pohľad nespustil z Avy. Dobre, definitivne som niečo zmeškal. Ale však sa nič nedialo. Co mi uniká? Opýtam sa Freyi.

[Matty]

Sledoval som Avu a Freyu, Ava vyzerala zničená. Žeby ju to tak vzalo?
Pri našej poslednej plážovej párty bola dosť opitá. Chcela sa prejsť. A ja ako jediný pritomný triezvy som s ňou šiel. Hovoril som si, že je to Ava, pri jej bláznivom ja na ňu musím dať pozor, aj keď sa poslednú dobu moc nebavíme.

Vlastne sme sa poriadne neporozprávali od vtedy ako som sa dal dokopy s Kayou. A teraz sa na tejto dovolenke chova ako naprostá štetka. Aj vtedy mala na sebe len tanga a roztahane tričko. Ako kračala predomnou zrak mi na moment spadol na jej krútiaci sa zadok vykukujuci spod trička. Dobre Mathew kontroluj sa.

Nasledoval som ju po tmavej pláži, ani neviem kam. Blúdili sme pomedzi palmy, ona sa občas okolo niektorej zatočila a rozosmiala sa. Videl som že periferne stale kontroluje či som s ňou.

Zrazu sa však rozbehla do mora a ja som sa okamžite rozbehol za ňou. Nechať ju plávať opitu, no to určite. Videl som ako si za behu vyzlieka tričko, ktore onedlho skončilo v piesku. Pridal som a čoskoro ju dobehol.

Nohy mala vo vode ešte len po členky keď som obmotal ruku okolo jej brucha a dvihol ju. Zvrtla sa v mojom náručí a skočila na mňa. So smiechom obmotala nohy okolo môjho pása a ja som pod vahou jej tela spadol do vody. V ušiach sa mi rozniesol jej smiech spojený so šumom mora.

„Pamätáš sa Matty? Vtedy, ked ťa Kaya ešte odmietala..." vydýchla a prevalila sa so mnou. Zostala ležať na mne, vlny nas obmyvali a ja som sa nechápavo zamračil.

„Nevyťahuj to," pokrútil som hlavou ale ona pokračovala.

„Obaja sme boli tak osamelí Matty. Tak osamelí. Ale boli sme dvaja. Pamätáš si na tú noc? Ja po rozchode, ty zničený z toho že Kaya ma ineho chlapa. Vypili sme celú flašu tej odpornej vodky. A ja som sa pred tebou začala vyzliekať. Povzbudzoval si ma. Dotýkal si sa ma. Tak ako nikto. A celá noc potom bola tak...úžasná. Nikdy som nezažila niečo čo by mnou tak moc emocionalne pohlo. Su to moje najkrajšie spomienky, aj keď su rozmazené. Nevadilo mi ani keď si si občas pomýlil moje a Kayine meno. Ja som si tvoje nesplietla ani raz. A ráno...bolo tak pekne zobudiť sa pri niekom, s kym si prežil tak skvelú noc. Chcela som viac Matty. Ale brali sme to ako opilecky úlet a tvarili sa že sa to nikdy nestalo. Pár krát sa to zopakovalo, to vieš sám. Ale zakaždým akoby to bola diera v čase na ktorú sme hneď ráno zabudli. Teda ty si zabudol..." vydýchla, jej pery sa pri každom slove obtierali o moj krk a ja som na ňu len zmätene hľadel.

„Prečo to teraz spomínaš?" zamračil som sa a ona si len nostalgicky povzdychla.

„Pozri sa na nás teraz. Ty máš svoju lásku o ktorej si sníval celý život. A ja? Snažim sa nahradiť toho čo milujem inými, ale ani jeden vo mne nevyvoláva to čo on. Nemusím ti hovoriť aké je to chcieť niekoho každým kúskom svojej duše, ale je tu to vedomie, že on to nechce. Vieš ako to bolí." rozplakala sa mi v náručí pevne stísajúc moje tričko medzi prstami.

Len som si povzdychol a pohladil ju po nahom chrbte. Jej tvar sa objavila nadomnou, nos sa obtrel o ten moj. Netušil som že sa takto cíti. Že niekoho miluje a on ju nechce. Nikdy nikoho nespomenula.

„Kto to je, Ava? Nech je to ktokoľvek je to určite kokot keď nechce niekoho tak skvelého ako ty. Lepšiu ako ty nenájde. Ver mi. Musí ťa milovať, možno sa jej bojí takej ohromnej osobnosti ako si ty, alebo je fakt sprostí. Si úžasná a lepšiu naozaj nenájde," usmial som sa a ona sa zamracila.

„Keď som taká úžasná a lepšia neexistuje, prečo si si zvolil ju a nie mňa?" prehltla, pár jej sĺz dopadlo na moju tvár. Čo? Moment čože? Ona..ona myslela mňa?!

„To..to bolo o mne?" roztrasene som vydýchol a ona sa iba uchechtla.

„Si fakt hlupák," naklonila hlavu nabok,

„Milujem ťa Matty. Milovala som ťa odvtedy ako sa tvoje pery dotkli tých mojich a ja som zacítila chuť alkoholu, cigariet a trávy. Bolo to tak úžasné!" rozosmiala sa jej ruky sa obmotali okolo mojho krku.

Až vtedy som si uvedomil v akej kompromitujucej polohe sme. Ona bola takmer nahá a obaja sme boli celí mokrí. Keby to videla Kaya asi sa jej to nepáči. Ava si ma s úsmevom premeriavala a rozosmiala sa ked nas obvalila daľšia vlna.

„Mali by sme sa vrátiť Ava," to bolo jedine čo som povedal a ona potom zmizla.

Videl som ju až rano. A teraz. Panebože ona ma miluje. Ako sa to stalo. Spali sme spolu koľko...okej tajne sme to tiahli možno aj pol roka a potom to proste nejako zaniklo, keď ostatní začali mať podozrenie. Áno sex s ňou bol skvelý, ale nikdy som ju nebral z romantickeho hľadiska. Bola to proste Ava. Šialena a nespútaná Ava. Nevedel som že.. Och bože. A navyše ked sa mi k niečomu priznala aj Kaya.

"Mat si v pohode?" usmiala sa Kaya a ja som len strojene prikývol.

Neriešila to a znova sa pustila do rozhovoru s Luou. Freya sa na mňa otočila a zamračila sa na mna. "Musime sa porozpravat" naznačila mi perami a ja som si len povzdychol a prikyvol som.

Potom ako sme postavili stany ja a Freya sme sa znova vytratili na zmrzlinu, tentoraz však s Jaydenovym vedomím. Posadili sme sa na murik, ja som sa v tej farebnej zmesi len orehraboval zatiaľ čo ona na mňa hľadela.

"Musíš sa s ňou porozpravať Matty!"

"Neviem čo jej povedať. Freya ona ma miluje," povzdychol som si jedna slza spadla do kornutka.

"Ja.. Fakt netušim co jej mam povedať. Viem ako sa cíti a to je to najhoršie. Ver mi chcem jej pomôcť, ale Kaya... Kaya je to dievča o ktorom snívam uz od škôlky a Ava to vedela. Netušil som že ked sa spolu pár krát vyspíme hned to zoberie vážne, neber ma zle ale nebola taky typ dievčaťa," roztrasene som vydýchol a rýchlo zamrkal.

"Rozumiem Matty. Vážne. Ale takto sa to len bude s vami tiahnuť. Musíte to vyriešiť," vydýchla a ja som prikývol.

"Fajn. Vyriešim to," prehltol som a ona sa len pousmiala a objala ma.

Crazy for This GirlOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz