34

6.2K 217 1
                                    

[Jayden]

Sedel som na posteli a prezeral si novinky na facebooku. Freya tam mala nejaké nové fotky a vyzerala na nich extra mega perfektne roztomilo. Neviem či máme vzťah alebo nie ale takto mi to vyhovuje. Môžem ju bozkávať, tráviť s ňou čas a aj sa jej dotýkať. Sakra mal by som Kayi poďakovať.

Ozvalo sa klopanie na dvere a ja som sa len otrávene postavil. Bol som tu sám, Tomík tu má Mimi a zobral ju čo najďalej odo mňa. Idiot.

Otvoril som dvere a len prevrátil očami. Caroline ma prepaľovala pohľadom no potom sa jej na perách roztiahol obrovský úsmev.

„Ahoj Jayden. Neuveríš koho som stretla pri nákupoch," zaškerila sa a ja som len nechápavo prižmúril oči.

O krok odstúpila a mne sa pred očami zjavila známa tvár. „Chloe," neveriacky som vydýchol a ona iba sklonila hlavu. Potom ju zdvihla, intenzívnym pohľadom mi pozrela priamo do očí a jemne sa pousmiala.

„Ahoj Jayi," hlesla ticho. Moje srdce sa nepríjemné stiahlo, rovnako celé moje vnútro.

Na moment som aj zabudol dýchať a len na ňu hladel. Slnko sa preplietalo pomedzi jej ryšavé vlasy a mne zrak padol na jej krvavo červené pery. Nie. Jayden no tak. Frey. Frey. Mysli na Frey. Akoby na zavolanie, z chodby som začul jej hlas.

„Nie, naisto s tým bude v pohode!" smiala sa Frey a pridal sa k nej ďalší smiech.

„Kurva," ako prvý sa zasekol Mat. Šokovane hľadel na Chloe no potom pevne stisol päste. Myslel som, že sa po nej aj rozbehne, no Kaya ho zastavila a niečo mu zašepkala. Aj ostatní spomalili krok a nechápavo sledovali tú scénu. Ja, lapajúci po dychu. Caroline, štastne sa usmievajúca. Chloe, previnilo sledujúca každú osobu. Videl som ako Ava odtiahla Frey o niečo dalej a bol som jej za to vdačný. Frey nie je súčasťou drámy s názvom Chloe. Nechcem ju do toho ťahať.

„Čo tu chceš?" odvrkla Lua a prešla ku mne. Ruky si založila na hrudi a len ju prebodávala pohľadom.

„Pokoj, Lu. Len...som sa chcela ospravedlniť. Vám všetkým," prebehla nás lútostivým pohľadom, celkom presvedčivým.

„Spôsobila som vám toľko problémov a je mi to skutočne ľúto. Bola som psycho, nechápem prečo som robila veci, ktoré som robila. A hlavne ma mrzí že som vás potom stratila. Zvlášť teba Jayi," pozrela na mňa a smutne sa pousmiala. Mala slza jej skĺzla po ľavom líci no ona ju hned zotrela a hlboka sa nadýchla.

„Viem, že prepáč nič nezmení. Len som to chcela povedať.." sklonila hlavu a smrkla. Nie Jayden ani sa neopovaž ju objať. Drž sa od nej ďalej.

„To ti akože máme veriť?" Vybehla po nej Kaya a ona zdvihla na ňu pohlad. Na moment na ňu pozerala akoby sa jej vrátili staré spomienky a potom si povzdychla.

„Ľudia sa menia," šepla a potom o krok odstúpila. Jej pohľad sa znova zabodol do mňa a akoby mi očami naznačovala ako ju to mrzí.

„Díky za osprevdlnenie. Ak umieraš a chceš spasiť svoju diabolskú dušu je nám to ľuto. Zbohom," falošne sa usmiala Ava a len mykla plecom. Len som nad ňou pokrútil hlavou no mierne mi myklo kútikmi úst. Zaslúži si to. Keby ma len podviedla a rozišli sme sa, to by sa ešte dalo odpustiť. Ale keď nás nabonzovala ako zlodejov a gangsterov a polícia nás vyšetrovala, to už sa tak ľahko nedá odpustiť. Lebo keby sme neboli pripravení na takúto možnosť, sedíme teraz vo väzení. Všetci do jedného.

„Už môžeš ísť. Zbohom. Hádam sa už neuvidíme," presladene sa usmiala Kaya a Chloe sa ňu znova len tak nostalgicky zahľadela. Prikývla a otočila sa ku mne. Vtisla mi rýchly bozk na líce a potom urýchlene odkráčala, ešte som zahliadol ako si utiera slzy.

„To bola Chloe, ak to spravne chápem," stisla pery Frey a prešla priamo ku mne.

„Nemiešaj sa do toho sedláčka," zasyčala Caroline a Lua do nej pohŕdavo strčila.

„Vypadni, hej? U nás si skončila v ten moment ako si nahlásila Frey. A ešte priviesť sem Chloe? Hrabe ti v tom tvojom kuracom mozečku?" kričala po nej a zakaždým do nej strčila.

„Ta malá kurva sa snaži nahradiť moje miesto a všetkých si vás obmotáva okolo prsta. Len s vami manipuluje! Myslela som že vam treba pripomenuť čo sa stalo už kedysi, a deje sa to znova. Jay proste stále nepochopil čo je vkus!" odfrkla si a ja som sa zamračil. Kašlal som na ich drámu a zatiahol Frey do izby.

„Mám na jazyku či si v poriadku, ale viem že je to sprostá otázka," pousmiala sa. Posadil som sa na posteľ a stiahol si ju na kolená na čom sa ona iba ostýchavo začervenala.

„Som len prekvapený. Šokovaný. Trochu vydesený," povzdychol som si a ona si opatrne preplietla so mnou prsty.

„Som tu pre teba. To vieš, nie?" usmiala sa a ja som len prikývol. Mierny úsmev sa mi sformoval na perách, keď sa ku mne naklonila a vtisla mi ľahký bozk.

„Kurva jedna malá," naštvane si mumlajúc vošli aj ostatný a ja som si len povzdychol. Usadili sa naokolo a nastalo zvláštne ticho.

„Som v poriadku, nemusíte po mne tak zazerať," odfrkol som si a obmotal ruky okolo Freyi pása.

„Bože kašlite na ňu! Poďme už konečne na ten film!" zaskučala Ava a ja som len prikývol. Lepšie ako tu sedieť a zabíjat sa myšlienkami na Chloe. Prečo sa musela zjaviť teraz? Konečne sme k sebe s Frey našli cestu. Nie že by Chloe niečo zmenila ale... Ah ani neviem. Keby sa tu objavila skôr, buď by som ju zbil alebo sa s ňou vyspal. Teraz som len stál a ledva dýchal. Možno som sa trocha zmenil.

„Ideš?" zašepkala Frey blízko mojej tváre a ja som len prikývol. Väčšina už bola von z izby tak som len na seba hodil bundu a držiac Frey za ruku zamieril za nimi. Pôjdeme von. Pozrieme si film. Vyváľam Frey v snehu a potom ju budem bozkávať. Všetko bude ok. Žiadna Chloe. Nepokazí mi život znova.
Ani som film nevnímal.

Najprv som sa len hral s Frey prstami, potom jej kradol jedlo a teraz moja ruka skončila na jej stehne. Otrávene na mňa stočila pohľad a ja som len nevinne mykol plecom.

Film ma nebaví a potrebujem si nejako rozptýlit myseľ. Pomaly som hladil jej nohu a len som sa usmial, keď som začul ako sa jej zadrháva dych. Ok toto je výborne rozptýlenie. Rukou som prešiel o niečo vyššie a skľzol medzi jej nohy, pričom ma ona okamžite plesla po ruke.

„Sú tu ľudia Jayden!" precedila pomedzi zuby a prepichla ma pohľadom.

„Takže keby sme boli sami môžem?" nadvihol som obočie a na perách sa mi sformoval úškrn.

„Si fakt idiot," pokrútila hlavou a ja som sa len uchechtol.

„Ale žiadne nie som nepočul," zaškeril som sa pričom ma ona znova plesla cez rameno.

„Prestaň," povzdychla si a premiestnila moju ruku na operadlo. Len som sa ticho zasmial no aj tak po mne niekto sykol nech som ticho. Sklonil som sa k jej uchu a ticho zašeptal: „Dokončime to neskôr."

Len prevrátila očami no potom sa na jej tvari objavil pobavený úsmev. Po kine sme sa vybrali na internát. Ostatný sa ešte zastavili najesť no ja a Frey sme šli dalej.

„Naozaj nie si hladná?" pozrel som na ňu a ona len pokrutila hlavou.

„A ty?"

„Absolútne nie," usmial som sa a pritiahol si ju o niečo bližšie. Mierili sme do starého parku za školou, takto v noci nebol ani poriadne osvietený. Ako som plánoval, odpojil som sa od nej a onedlho už na kabáte mala značku po snehovej guli.

„Oh toto si nemal robiť!" zvolala a sklonila sa k zemi no ja som sa k nej rozbehol a zvalil ju do snehu celú. Okolím sa rozniesol jej uvoľnený smiech a ked som sa k nej sklonil len mi chrstla sneh do tváre.

So smiechom som ju priklincoval k zemi a sledoval ako jemne vločky dopadajú do jej vlasov. Moje pery dopadli na tie jej a ona sa znova iba usmiala do bozku. Toto je spravne. Frey. Len a len Freya. Nech sa Chloe vrati tam odkiaľ prišla. Mám teraz iný život. Mám najúžasnejšie dievča na svete. Neskazí to niekto koho som milo...mal veľmi rád. Áno. Len a len Freya.  

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now