33

6K 222 1
                                    

  Lua ráno vošla do izby a ihneď si zakryla ústa rukou, aby sa nerozosmiala, keď má zbadala v Jaydenovom zajatí. Prevrátila som očami a ticho jej popriala dobré ráno. Už asi pol hodinu som bola hore a len ležala v Jaydenovom medveďom zovretí. Nemohla som sa ani pohnúť, ale úprimne ani mi to nevadilo.

„Spali ste spolu?" opýtala sa ticho a odkopla podpätky ku svojej skrini. Len som pokrútila hlavou a ona sa pousmiala. Všimla som si, že má rozmazané oči a zamračila som sa.

„Stalo sa niečo?" trošku som sa nadvihla no Jayden mi to moc nedovoľoval.

„Ja a Milles sme sa rozišli," šepla bez výrazu a posadila sa na posteľ.

Zrazu začala rýchlo mrkať a aj keď sa snažila usmievať, jej kútiky stále klesali nadol. Začula som potlačený vzlyk a chcela som ju objať, no nemohla som.

„Chceš o tom hovoriť?" môj hlas bol nasiaknutý lútosťou a ona len krátko prikývla pričom sa jej po lícach spustilo pár sĺz.

„Boli sme v bare. Bola som trochu ďalej odprevadiť Jaya a potom som sa vrátila. Nikde som ho nemohla nájsť, tak som myslela, že šiel domov. Normálne sme sa s Avou bavili, tancovali a pili. Keď smie mierili na vecko.." jej hlas sa zlomil a ona znova potlačila vzlyk.

Chrbtom dlane si otrela líca a na moment vzhliadla k stropu. „Vychádzal odtiaľ s nejakou babou, ktorá sa vešala na jeho rameno. Dala mu pusu na líce a vtedy ma Ava odtiahla preč. Rozplakala som sa a len sme pili. Odišli sme preč a skončili u nejakých báb na párty v byte. A som tu. Opita a sklamaná. Ako mi to mohol urobiť? Jasné, neboli sme perfektný pár ale myslela som že sme v pohode," skryla si tvar do dlaní.

„Ani sa mu nečudujem, bože, pozri ako vyzerám," rozplakala sa ešte viac.

„Myslím, že vyzeráš krásne aj keď plačeš, Lu," pousmiala som sa a ona sa iba uchechtla a na moment sa usmiala.

„Som rada, že som ťa pozvala na tú oslavu," prikývla s úsmevom a znova si utrela líca. Aj keď som zostala ticho, súhlasila som. Keby ma nepozve všetko by bolo iné. Jayden sa začal mrviť a jeho ruky opatrne pohladili moje stehno. Lua nad ním len pokrútila hlavou no pousmiala sa.

„Dobré ráno, anjelik," zachrapčal do môjho ucha a vtisol mi bozk na spánok.

„Dobré," uškrnula sa Lua a on si otrávene povzdychol. Otvoril oči a prekvapene sa zamračil.

„Ak takto vyzeráš kvôli Millesovi, prisahám že mu rozmlátim jeho sprostú hubu. Čo urobil?" odfrkol si.

„Podviedol ma, kokot. Je mi to jedno, je koniec," zrazu sa tvárila úplne inak a založila si ruky na hrudi.

„Aj tak mu rozbijem ten jeho nos," zamrmlal a jeho dlaň pomaly pohladila moje brucho. Sklzol o niečo nižšie na moje podbruško a ja som len zalapala po dychu ked znova zavadil o kraj mojich nohavičiek. Sykla som po nom a veľa významné kývla smerom k Lu. Len s povzdychom prikývol a rýchlo ma pobozkal. Konečne ma pustil zo zovretia a ja som sa postavila. Prešla som k Lu a posadila sa vedľa nej. Opatrne som ju pohladila po chrbte a oprela sa o jej rameno.

„Čo keby sme dnes niekam šli?"

„Včera si mi sľubila kino," zamračil sa na mňa Jayden a ja som len nadvihla obočie. Sú najlepší kamaráti, mal by byť voči nej citlivejší.

„Tak pôjdeme všetci," presladene som sa usmiala a vyvalila naňho oči. Zahanbene sklopil zrak a potom znova pozrel na nás.

„Áno, Lu. Poď s nami. Zavoláme aj Avu a Mata s Kayou. Budeme sa baviť," usmial sa a ona nadvihla jeden kútik do úsmevu.

„To znie super," hlesla ticho a ja som sa naňho nadšene usmiala.

„Idem sa osprchovať," vstala Lu a zvraštila nos. Vyšla von a ja som znova prešla k Jaydenovi.

„Nehnevaj sa, že nejdeme sami. Ale myslím, že by sme tu mali byť pre ňu," mykla som plecom a on prikývol.

„Ja viem," povzdychol si a stiahol ma k nemu.

Jeho pery napadli tie moje a ja som sa len pousmiala. Rukami som opatrne škrabkala jeho nahú hrud a jeho ruky zase blúdili po mojom zadku.

„Hm, myslím, že to prežijem ak sa mi budeš takto venovať," zasmial sa do mojich pier a pevnejšie ma objal.

A ja som sa len pousmiala. Lebo nech som oproti nemu akokoľvek neskúsená a nech sa k sebe akokoľvek nehodíme, cítim sa pri ňom šťastná a to je hlavné.  

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now