15

6.6K 262 0
                                    

[Jayden]

S tým debilným úsmevom som kráčal do triedy. Nebol som zvyknutý cítiť sa takto...šťastne? Cítil som sa dobre. Uzmieril som sa s Freyou bez nejakej drámy, dať jej bundu bolo správne. Všetko to bolo správne.

V mojom vnútri sa usídlil pocit, akoby som až teraz začal žiť. Akoby moje srdce až teraz skutočne začalo biť. „Ou..čo to je za úsmev?" zamračil sa Milles a všimol som si, ako si Lu pritiahol bližšie k sebe.

„Bol si s Frey?" nadvihla obočie Lua a ja som sa zamračil. Prečo o tom hovorí pred ním? Zrejme si všimol ten pohľad lebo len prevrátil očami. „Jayden každý si všimol že pre ňu máš slabosť," žmurkol a ja som sa zamračil ešte viac. Príjemný pocit spokojnosti zmizol. Vážne to je tak viditeľné? Všimla si to aj ona? Čo ak sa so mnou len zahráva? „Haló! Zem volá Jaydena!" štuchla do mňa Luana a pobavene sa rozosmiala.

„Daj mi pokoj," zamumlal som a obišiel ich. Zničili to. Na moment som sa cítil dobre a oni ma museli vrátiť späť do reality. Fakt úžasné.

„Zlatko nepočuješ ma?" dobehla ma Caroline a ja som prevrátil očami. Bože teraz na ňu fakt nemám náladu. Zakvačila sa do môjho ramena a jej váha ma značne spomalila.

„Zlatko!" „Prestaň ma tak volať!" zavrčal som a ona sa len zachichotala. Bože dal by som všetky svoje peniaze za to aby toto dievča dostalo trochu rozumu.

„Bude znova jesenný ples tak som myslela, že by sme mohli ísť," usmiala sa pomaly sa nakláňajúc k mojej sánke. V žiadnom prípade. Ja a ples? Na plese som bol raz v živote a to tiež len preto že šli všetci ostatní.

„Ja by som mala sexi šaty, ktoré by si potom mohol zo mňa strhnúť, a ty by si mal pekný oblek," namotávala ma ďalej ja som si odfrkol. Jej sprostosť fakt zabíja to aká sexy je.

„Nikam s tebou nepôjdem Caroline!" odfrkol som si a ona šokovane vydýchla. „Prečo by nie? Ako ja viem, že tá sedláčka chcela ísť a bude tam veľa idiotov pod našu úroveň, ale my sa dokážeme predsa zabaviť aj sami!" Moment čo? Freya tam chce ísť? V hlave mi vyskočila šialená myšlienka- zoberiem ju tam ja. „Už s niekým idem," vydýchol som a pousmial sa. Šokovane sa zastavila.

„Robíš si srandu?!" vykríkla a ja som len pokrútil hlavou.

[Freya]

„Proste s tebou nikam nepôjdem Caroline! Chápeš to? Drž sa odo mňa ďalej!" začula som Jaydenov krik a zamračila sa. Oh vyzerá to tak, že pôjdem s Mattym na ples. Huh super.

Obzrela som sa po triede a všetci hľadeli smerom ku dverám, niektorí si niečo so smiechom pošeptávali. Jayden vtrhol do triedy a jeho pohľad padol na mňa. O sekundu neskôr sa zahľadel na prázdne miesto vedľa mňa. Oh nie, nesadne si zase ku mne.

On sa však vybral sem a zvalil sa na sedačku po ostatných len zagánil. Všetci sa postupne vrátili k predošlej činnosti a Jayden sa na mňa len ľahko pousmial. Svoj debilný úsmev som schovala za záplavu rozlietaných kučier. Radšej nech vidí moje neupravené vlasy ako červenú tvár.

„Frey?" zašepkal a ja som sa naňho prekvapene otočila. Nakláňal sa k mojej lavici a tak naše tváre boli len kúsok od seba. Zase. Milo sa pousmial skúmajúc pohľadom moju tvár.

„Chcela by si ísť so mnou na ten trápny ples?" ticho sa zasmial. No doriti. Zrejme si všimol môj výraz, lebo sa zamračil. „Moc ma to mrzí Jayden ale-"

„Nie to je vlastne jedno!" odtiahol sa a medzi jeho obočím sa vytvorila vráska. „Už sme sa dohodli s Mattym, keby viem, nikdy sa s ním nedohodnem,"

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now