68

4.4K 188 0
                                    

[Freya]

Unavene som zvalila tašku v chodbe a zamračila sa nad prázdnym domom.
"Frey sakra hovoril som ti nech počkaš! Nemala by si nosiť ťažke veci!" rozhorčene ma dobehol Jayden a ja som si len otrávene povzdychla.

Ak som niekedy myslela že je až priliš ochranársky, fakt nechcem vidieť čo bude teraz. Obmotal ruky okolo môjho pása a znova ich položil na moje brucho na čo som znova otrávené zavrčala.

"Jayden mohol by si s tým prestať?"otočila som sa naňho a on sa len uchechtol.

"Freyy. Nechaj ma mať radosť z plodu našej lasky!" rozosmial sa a ja som sa zamračila.

"Nevolaj to tak. Ja len..nachviľu na to nechcem myslieť," povzdychla som si a on okolo mňa znova obmotal ruky.

"Môžem ťa donutiť myslieť na niečo iné," zaškeril sa a pobozkal ma.

Chvíľu som ho nechala ale keď jeho ruka znova pohladila moje brucho odtrhla som sa a zmizla do kuchyne sprevádzaná jeho smiechom.

Jayden šiel vyniesť naše veci do mojej izby a ja som si len spravila niečo male podzub kedže mi bolo nakazané aby som teraz...sakra Freya nemysli na to čo v tebe rastie. S povzdychom som sa vybrala za Jaydenom hore. Našla som ho ako pokojne odfukuje schuleny na mojej posteli a nejak mi to nedalo a musela som sa len usmievať. Prešla som k nemu a chcela som ho zakryť ale on pootvoril oči a stiahol ma k nemu na posteľ. Len som sa rozosmiala keď sa ku mne pritúlil a zanechal pár malých bozkov na mojom odhalenom ramene.

"Som unavený poďme si pospať," zamrmlal ospalo.

"Nie som proti," vydychla som a len som si skopala topanky z nôh a oprela sa do jeho naručia.

"Frey?"

"Hm?"

"Možno by sa mohla volať Freya,"

"Jayden!" Otrávene som zamrnčala.

"Nie nemôže sa volať Jayden bude to dievča!" Zamračil sa na mňa a ja som iba prevrátila očami.

"Prestaň už,"vydychla som a jeho pery tentoraz dopadli na môj krk.

"Mala by si byť šťastná. Ja šťastný som. A tehotne ženy vraj majú viac nálady na sex!"

"Neviem čo robia tehotné ženy lebo mám sakra 20 a nikdy som tehotná nebola vieš?"

"A ja som čakal že teraz odhališ niečo ako Jayden UŽ MÁM DVE DETI A MANŽELA SORRY!" Rozosmial sa a ja som ho len buchla do ramena. Nejak sa so mnou prevalil ani neviem ako objavil sa nadomnou a bozkával môj krk.

"Nehovoril si že si chceš pospať?" Nadvihla som obočie a on sa len zasmial a vyhrnul mi tričko zanechavajuc par bozkov na mojom bruchu na čo som naňho otrávené zavrčala.

"Povieme...povieme to ostatným?" pozrela som naňho a on sa na moment zamračil.

"Budeme musieť. A mali by sme si zohnať byt. A rozhodne budeme musieť isť na večeru k mojim adoptívnym rodičom. Už som im písal," pousmial sa.

"Písal? Čo si im preboha napísal?" rozosmiala som sa.

"Mamička čoskoro budeš babička, gratulujem nemaš zač. Ja a Frey niekedy prídeme na návštevu budete ju zbožnovať. Bye" mykol plecom a ja som naňho vyvalila oči.

"Robiš si srandu že?" Šokovane som vydychla a nadvihla sa na lakťoch.

"Nie fakt som jej to napísal. Je zvyknuta ako jej ohlasujem veci. Mala si vidieť tu basničku keď ma zavreli!" Rozosmial sa a ja som nad nim iba prevratila očami.

"Si fakt blázon," uchechtla som sa a on len nevinne mykol plecom.
"Keď už nas opustil spanok mohli by sme sa dohodnuť ako to vyriešime," posadila som sa a on si len povzdychol a pomaly prikývol.

"Dáme každy našu predstavu a nakoniec urobime kompromis?" Nadvihol obočie a ja som prikývla.

"Pozri Jay. Vieš že ťa mam rada a pravdaže by som raz chcela mať dieťa ale vezmi si aký sme mladí. Ja...nechcem isť na potrat. A priama adopcia je dobry napad. Šlo by do dobrej rodiny a možno by sme sa mohli dohodnuť že ho možeme občas vídať. Ja...toto je podľa mňa najlepšie riešenie."vydychla som a on sa na mňa len mračil.

"A čo keby si ho necháme? Možeš študovat externe ak ti ide o to. Budem ti s malou Freyou pomáhať o to sa báť nemusíš. Nájdeme si byt, ja začnem pracovať pre môjho otca ak budeš chcieť. Len ho prosím nedávaj preč...nechcem aby naše dieťa zažilo to čo ja. To by som nedovolil!" Hľadel mi priamo do oči mam pocit že som na moment zahliadla aj slzu sklznuť po jeho lici.

"Ale čo my?" Sklopila som pohľad.

"Čo s nami?" Nechapavo nakrčil obočie a posunul sa ku mne bližšie.

"Si si istý že chceš..vieš takto sa zaviazať? To dieťa nas určitim spôsobom vieš...zviaže. Čo ak to nebudeme zvládať a ty sa proste rozhodneš že už maš toho dosť a nechaš ma samu a najdeš si niekoho ineho?" vydesene som naňho pozrela a on sa iba rozosmial.

"Frey to sa nestane. Nemyslím že niekto lepši ako ty existuje. Skôr je otazka či si ty nenájdeš niekoho kto si ťa naozaj aj zasluži a odídeš s nim aj s Freyinkou."

"Tak naposledy nebude to Freya. A to by som neurobila vieš to, nie?" Usmiala som sa a preplietla si prsty s tými jeho. Znova ma objal a zasmial sa.

"Vždy sa ešte možeme zobrať," pobavene na mňa pozrel a ja som sa naňho iba zamračila.

"Ty môjmu otcovi naozaj chceš privodiť infarkt čo?" Pokrutila som hlavou a on sa iba rozosmial.

Crazy for This GirlOù les histoires vivent. Découvrez maintenant