1 | oskar

96 7 0
                                    

1 | oskar

1 | oskar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

x

oskar oli takapulpetin poika. se tuntui sopivalta. elody pystyi samaistumaan. poika muistutti hänen isoveljeään - astetta karumpana, rivompana, monimutkaisempana.

mutta siinä vaiheessa elody ymmärsi oskarin olevan varsin simppeli, kun tämä kerran kahdestaan luokassa nojautui elodyn lähelle ja sanoi tyttöön intensiivisesti katsoen:

"mä saatan vähän tykätä susta."

x

elodysta tuli kiltin tytön muisto. oskar veti hänet kädestä koulualueen ulkopuolelle, sytytti epätasaiseksi käärimänsä tupakan, jota elody ei halunnut maistaa.

ei kolmella ensimmäisellä kerralla ainakaan.

(elodyn ensimmäinen suudelma maistui savulta ja turkinpippureilta. hän ei ollut varma, pitikö yhdistelmästä.

siksi hän maistoi heti uudestaan.)

x

oskar oli jännittävä poika, ja sai ensimmäisten viikkojen jälkeen elodyn vatsassa kihelmöimään. tuntui oikealta pitää tätä kädestä.

mutta oskarille ei riittänyt lyhyet, tervaiset suudelmat. tämä halusi enemmän.

elody taas halusi taukoa, kolhaisi oskarin itsetuntoa kielloillaan ja torjumisillaan. lopulta oskar uhosi tappavansa itsensä ja elody esti tämän numeron, kädet vapisten, itkien kontrolloimattomasti.

seuraavalla viikolla hän sai kuulla, että oskar oli joutunut jonnekin muualle laitokseen. helmikuun puolivälissä tämän paikalle luokkaan tuli uusi oppilas.

ex's and oh'sWhere stories live. Discover now