11. Bölüm "ABLA"

2.1K 161 374
                                    

Geçen bölümde 40 yorum istemiştim ve 40 yorumuda üşenmeden yazan @XxNamelessGirlBabexX e çok teşekkür ediyorum💕💕

Limix duyduğu şey üzerine pek de şok yaşamamıştı aslında çünkü Ronin'in onu sevdiğini zaten biliyordu herkes biliyordu. Ama Ronin yinede söylemek istemişti. Çok içten söylemişti "daha önce hiçbir kıza olmadığım kadar aşığım" bu cidden çok hoştu ama Limix bununla ilgilenmiyordu zaten geç olmuştu ve oyun burada bitmesi gerekiyordu. Yoksa cılkı çıkardı.

-Tamam.

Diyerek ayağa kalktı gayet sakin ve rahattı.

-Nereye gidiyorsun??

Sorusuna basitçe

-Eee uyumaya çok yorucu bir gün oldu ve unutmayın cezalıyım.

Yatakhanenin yolunu tuttu onun bu davranışıyla, diğerleride ayağa kalktı ve yatakhaneyelerine girdi kızlar odadayken Narcissa

-Off ne uzun bir gün oldu ama.

-Sen sus hain.

Bellatrix hala kinliydi, Narcissa göz devirdi. Ve açıklamaya başladı.

-Farkındaysan Bellatrix herkes benim bir Slytherin olmak için fazla saf ve iyimser olduğumu düşünüyor peki bu ne demek? Onları kandırmayı başarmışım demek. Ayrıca ben o geçmiş olsun sepetinide, diğer o Polyana saçmalıklarınıda bana inansınlar ve güvensinler diye yapıyorum. Böylece siz düşünmeden bir halt yediğinizde profesörler beni sorguya çekiyor çok saf olduğumu ve ağzımdan laf alabileceklerini sanıyorlar, peki ben ne yapıyorum saf ayağına yatarak uydurma hikayeler anlatıyorum böylece bana inanıp sizi masum sanıyorlar.
Sizi kaç defa böyle kurtardım bilemezsiniz hepinizi, tüm Slytherin'i defalarca kurtardım. Bundan bahsetme gereği duymadığım için bahsetmedim ama ben hain değilim ikiyüzlü de değilim ve ikilide oynamıyorum. Ben sadece arkadaşlarımı ve ailemi kurtarmak için her zaman saf rölü oynamak zorunda kalan biriyim.

Narcissa içindekileri boşaltmanın verdiği rahatlama ve utançla derin derin nefesler alarak yatağının perdelerini çekti. Kızlar birbirlerine bakarlar üzüldüler Narcissa cidden çok iyi bir insandı. Sadece biraz Polyanacılık oynuyordu o kadar ama o da tüm Slytherin'in özelliğiydi. Kızlar yavaşça Narcissa'nin yatağına yaklaştılar. Limix yumuşak bir sesle

-Cissy, yapma ama böyle. Seninle ne kadar uğraşırsak uğraşalım aslında bu sana ne kadar değer verdiğimizin bir göstergesi. Ya sen bizim minik perimizsin.

Narcissa yatağının perdelerini aralayarak kızarmış gözlerle

-Gerçekten mi?

Diye sordu. Bellatrix ona sarılarak

-Evet salak şey öyle, seni minik gerizekalı.

Kızlar güldü Bellatrix'in sevgi kelimeleri her zaman ki gibi değişikti.
Narcissa doğrulup oturdu küçük bir çocuk gibi göz yaşlarını sildi.

-Bu günü günlüğüme yazmak için sabırsızlanıyorum.

-Iıımmm Narcissa günlüğüne herşeyi yazmıyorsun dimi? Çünkü eğer birisi onu okursa benim kim olduğumu ve Lord'la olan ilişkileri Abla'yı ve daha birçok şeyi öğrenir.

Narcissa rahatlatıcı bir şekilde güldü.

-Merak etme Limix, günlüğümü çok iyi saklıyorum kimse onun yerini bulamaz.

Karanlık Prenses, Limix LancerWhere stories live. Discover now