05

1.9K 175 80
                                    

Üçüncü kişi

Bugün itibariyle Seokjin Yoongi'nin odasına 1 haftadır saklanarak yaşıyordu. Ama şansına, diğer üyeler hala Yoongi ve Taehyung'un sakladığı biri olduğunu bilmiyordu.

Seokjin yalan söylemeyecekti. Tae ve Yoongi'nin ona verdiği arkadaşlıktan hoşnuttu. İkisinin arasında çok rahat hissediyordu.

Yoongi ile uyuyup, Yoongi'nin odasında Yoongi ve Taehyung ile yemek yerken ; ikisininde boş zamanlarında oyun oynarken ve hava soğuk olduğunda Yoongi'ye sarılırken konforluydu.

"Aish,Seokjin kes şunu!" Yoongi onu gerçekten sebebini bilmediği bir şey için azarladığından dolayı masumca kaşlarını kaldırdı.

Alt dudağını ısırdı "Neyi hyung?" diye sordu.

Seokjin'in ne için azarlandığı hakkında hiçbir fikri yoktu. Bildiği kadarıyla bugün hiç aptalca bir şey yapmamıştı.

"Bunu. Bunu!" Yoongi ısırmakta olduğu alt dudağını işaret etti.

Kaşları Hyunguna karşı çatıldı. "Dudak ısırmamdan mı bahsediyorsun? Yapamam,  bu alışkanlıklarımdan biri." Seokjin biraz nemli olmaları için dudaklarını yaladı.

"Ah Tanrım, Seokjin. Sen malsın. Beni ayartıyor musun?

"HAH?"

"Aman Tanrım. Neden bu kadar masumsun?"

Yoongi rahatsız olmuş gibi durduğundan Seokjin alt dudağını ısırmayı bırakarak bakışlarını aşağıya indirdi. "Üzgünüm,hyung. Ama mal ne demek? Ben bir mal mıyım? Onun anlamı ne ki?" Seokjin masumca Yoongi'ye sorarak Yoongi'yi yutkundurdu.

"Ben senin yaşındayken çoktan malın anlamını biliyordum. Ne demek olduğunu bilmediğine emin misin?"  Yoongi tek kaşını kaldırırken kollarını çaprazladı. Seokjin'in gerçekten de masum olup olmadığını kontrol ediyordu.

"Gerçekten bilmiyorum, hyung. Lütfen malın ne demek olduğunu açıkla." Seokjin dudaklarını büzdü.

Yoongi yalan söylerek" Eğer birine 'Sen bir malsın' dersen , bu 'Sen tatlısın' anlamına gelir." dedi.

Seokjin'in bunları bilmek için çok masum,temiz ve kırılgan olduğunu düşündü. Kendisi öğrenmeliydi. Bu tür şeyleri açıklamayacaktı. Fazla tenseldi.

"Sex'in* ne olduğunu biliyor musun?" 

"Diğer cinsiyet, değil mi?"

"Doğru."

İkisi birbirlerine sorular sormaya ve cevap vermeye devam ettiler. Seokjin çok meraklıydı, Yoongi'ye  dünya hakkında daha fazla  şey bilmesine yardım ettiği ve malın ne olduğunu söylediği için müteşekkirdi.

Taehyung Yoongi'nin kapısına anahtarı geçirdi. Hızlıca açtı sonrasında ise kilitledi. Bunları diğerleri fark etmeden yapabildiğinde derin bir nefes aldı.

"Merhaba, Tae-hyung!" Seokjin Taehyung'u selamladı ve Taehyung onu mutlulukla geri selamladı.

Yatakta emekleyerek kendini Seokjin ve Yoongi'nin arasına yerleştirdi. Seokjin adını seslenen kadar ise gözlerini kapattı.

"Tae-hyung?"

"Hmm?" Taehyung cevap olarak sadece mırıldandı, gözleri hala kapalıydı.

Seokjin kıkırdarken pat diye"Sen malsın!" dedi.

Diğer tarafta,Taehyung gözlerini iyice açtı. Seokjin'e inanamamış gibi bakıyordu. Az önce bana mal mı dedi?  Küçük olana bakmaya devam ederken düşündü.

Yanında kontrolsüzce gülen Yoongi açıkladı, "Ona birine 'Sen malsın 'dersen bunun 'Sen tatlısın.'anlamına geldiğini söyledim."

"Aww, Seokjin-ah, teşekkür ederim."

Taehyung hayatında hiç birine kendisine mal dediği için teşekkür edeceğini düşünmemişti. Zaten, o Seokjin'İ her zaman affederdi.

* :(Buradaki 'sex' kelimesi hem cinsiyet hem sevişme anlamına geldiği ancak sadece ingilizcede olduğu için o kelimeyi orijinal şekli ile bıraktım.)

-25.06.19

HYUNGS • Jin × BTSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin