Η επιστροφή

3.4K 321 37
                                    


Γύρω απ το μεγάλο οβάλ γραφείο πέντε άνθρωποι μάλωναν μεταξύ τους προκαλώντας στη Σερ, πονοκέφαλο.

"Θα πάει! Πρέπει να πάει! Αφού επέστρεψε και επέζησε θέλω το γιο μου πίσω!" Φωναζε ο Ασβαρντ

"Κι εγώ τη κόρη μου ζωντανή Ασβαρτν ! Δεν έχει να πάει πουθενά!!" 

"Εγώ προτείνω να πάμε όλοι μαζί!"

"Φυσικά και όχι! Δεν θα αφήσουμε τις Φατρίες μόνες και απροστάτευτες!"

"Ότι και να λέτε εμένα η κόρη μου δεν έχει να πάει πουθενά!!"

"Ποιο είναι το πρόβλημα σου Οντάριο;;"

Η Σερ λίγη ώρα μετά έπαψε να ακούει... Άνοιξε τος μεγάλες πόρτες και βγαίνοντας είδε το Ζέιν να τη κοιτάζει παραπονεμένα.

"Ακόμα μαλώνουν;" τη ρώτησε

"Ναι. Δεν πάω όμως ο κόσμος να χαλάσει. Εγώ τελείωσα μαζι τους"  του δηλωσε και κίνησε για το δωμάτιο της . Της έμοιαζε τόσο απότομο όλο αυτό με το Ζέιν μα ήταν πάνω από τις δυνάμεις της. Για εκείνη ήταν ο άνθρωπος της χρόνια ολόκληρα...Χρόνια, που μέσα σε μία μόλις τόσο δα στιγμή, έγιναν στάχτη.

Κλώτσησε τη πόρτα μα κοκαλωσε μόλις μπήκε στο δωμάτιο της...
Ένας λευκός φάκελος. Σφραγισμένος. Έχοντας πάνω του μια σπάνια κερινη σφραγίδα από τον οίκο των Ασβαρντ την περίμενε στωικά. Γνωρίζοντας ήδη ότι σίγουρα δε θα της αρέσει το περιεχόμενο τον άνοιξε...

"Αν δεν επιστρεψεις πίσω με το γιο μου, λυπάμαι Σεριλύν Στράους μα θα αναγκαστώ να σε αφήσω μόνη. Παρακάτω, υπάρχουν στοιχεία πως αρκετά χρόνια πριν ,ο πατέρας σου είχε συνάψει ερωτικές επαφές με μια θνητή. Όπως ξέρεις αυτό είναι μη αποδεκτό. Την άφησε έγκυο...
Κοίταξε Σερ , τότε ο ιδιος , τηρώντας τους νόμους σκοτώσε τη γυναίκα έχοντας πλάι του το Ζέιν... Νόμιζε ότι εμείς δεν πήραμε χαμπάρι! . Αν όμως δεν  ανακοινώσεις οτι πας να φέρεις το γιο μου αμέσως , θα δώσω στο Συμβούλιο τα στοιχεία. Ο πατέρας σου μα και ο Ζέιν θα πεθάνουν μέσα σε ένα μόλις βράδυ. Δική σου η επιλογή Σεριλύν! Είμαι δίκαιος άνθρωπος! Αν και ο γιος μου διαπράξει αδίκημα να είσαι σίγουρη πως θα δικαστεί και θα πεθάνει... Μπορώ να συγχωρήσω τη πράξη του αν επιστρέψει μα μέχρι εκεί. Σου δίνω το ελεύθερο να τον σκοτώσεις ανά πάσα στιγμή αν κρίνεις πως η σχέση του με αυτή τη γυναίκα δεν τον αφήνει να ρθει πίσω. Ξέρεις τους νόμους Σεριλύν! Μη με απογοητεύσεις!"

Demons: The PrinceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα