#98# gepland

333 28 5
                                    

Pov Isabella

Boos loop ik naar boven. Mijn kamer deur is open. Ik hoop dat Logan er nog ligt. " hey!" roept Niall. Ik zie dat Logan zijn haar beet heeft. Ik haast me naar Logan en Niall , en maak zijn haar los van zijn handjes.

Ik kijk Logan streng aan. " sorry daarvoor" verontschuldig ik me.

" Is niet erg maar gaat het wel?" vraagt hij bezorgd  " ja het gaat, hij gedraagt zich kinderachtig. Ik heb hem niet gezoend. Hij deed dat!" hij wrijft in mijn boven arm. "Hij draait wel bij" ik schud. " ik denk het niet. Hij speelt een spelletje.Dan kan ik het ook spelen" grijns ik. " Isa, wat ben je van plan" hij kijkt me geschrokken aan. " hij wilde me het huis uitzetten. Wat denk je dat ik ga doen" hij schud. " nee je gaat ook niet weg" " misschien, ik ga eerst zoeken"

" Isa ik snap jullie relatie niet, hoe kunnen jullie nog steeds van elkaar houden als jullie toch alleen maar ruzie maken en de hele tijd uit elkaar gaan" vraagt hij. " ik hou ook van hem. Ziels veel alleen doet hij kinderachtig" ik zie dat hij het nog steeds niet snapt. " laat maar Niall, ik zal wel hier blijven voor jou" hij glimlacht en geeft me een kus op mijn wang.

Logan ligt alweer eens te slapen. " ik breng Logan even naar zijn bedje" ik til hem op en verlaat mijn kamer. Ik loop naar de kamer van Harry waar zijn bedje ligt. Ik open de deur en ik zie hem liggen en kijken naar de plafond.

" kan je niet kloppen ofzo" zegt hij chagerijnig. " misschien kan ik dat niet wat ik draag iemand" antwoord ik nors terug. Ik loop naar Logan' s bedje en leg hem zachtjes neer. Hij slaap zo schattig. Ik trek een dekentje over hem heen.

Ik wil me omdraaien maar iemand slaat zijn armen om mij heen. " Laat me los" Harry's verstrakt zijn grip. " het spijt me" fluistert hij zachtjes in mijn oor. Ik draai me om en kijk hem aan in zijn ogen. Ze zijn rood, hij zou vast wel gehuild hebben. " Hazz, je moet me gewoon vertrouwen" hij knikt. " ik moet je vertouwen en ik moet met je trouwen" ik slik hard bij de laatste woord.

" Wat?" hij gaat op zijn knie zitten en kijkt me recht in de ogen aan.

" Isabella Foster, ik hou zoveel van jou. Het spijt me van alles in het verleden. En dat ik boos was, was niet echt. Alles is gepland. Het laat zien dat je me niet hebt verlaten toen ik je spullen had ingepakt. Ik hou zoveel van jou. Ik heb maar een vraag. Zou je de rest van je leven met mij willen doorbrengen? Samen oud worden en onze kleinkinderen zien?" ik kijk hem verbaasd aan. " ja, dat wil ik" hij tilt me op en draait rondjes met mij. Hij schuif de ring in mijn ringvinger.

" Maar hoe heb je Luke zo ver gekregen, ik dat dacht dat je hem niet mocht" hij kijk me lachend aan. " Jij kent 5sos niet, hij is beroemd snap je. Ik was dit allang van plan. Het was een testje" ik druk mijn lippen op die van hem. " doe dat nooit meer" knikt en we lopen naar beneden. " is het gelukt?" vraagt Zayn. Wisten zij hier van?. " ja dat wisten ze behalve Niall" heb ik dat serieus hard op gezegd. Hij lacht. " waarom Niall niet?" vraag ik. " hij is jou beste vriend, hij zou het doorvertellen of opvallen" Niall kijkt Harry beledigd aan. " lekker vriend ben je " zegt Niall sarcastisch. " sorry Nialler, maar het was een goed gepland plan" lacht Harry.

Ik geef ze allemaal een knuffel. "Vanavond gaan we uit eten. Om te vieren dat jullie verloofd zijn!" roept Niall.

Iedereen juicht. Ze praten nog veder en dan doet iedereen zijn eigen ding.

Gelukkiger kan ik niet zijn. Ik heb de beste, beste vrienden van de wereld en ik heb de beste man van de wereld en ik heb de meest prachtige zoon op de planet gezet. Niks kan mijn geluk nog veranderen.
-----------------
hier is een hoofdstuk. De volgende hoofdstuk is de epiloog, maar wel met veel tijdsprong, dat maakt het leuker. En daarna maak ik ook nog een hoofdstuk met de dank woord.
Comment en vote
---------------

Secret in love (H.S)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu