#36# ben ik je wel waard?

833 30 2
                                    

hey , sorry dat het een beetje lang duurde maar ik ben tijdelijk verhuis en mijn wifi is klote. maar hoe dan ook. ik heb bijna 300 reads. kunnen julie me helpen om er 300 te krijgen?. dankje en veel lees plezier

---------------

Pov Isabella

ik en Harry zijn nu een maand samen. we hebben veel tijd met elkaar door gebracht. het was ook super gezellig. eigenlijk veel te gezellig want ik haal alleen maar onvoldoends. ik maak bijna nooit huiswerk maar ik kan het Harry niet kwalijk nemen. Maar er klopt toch iets niet. hij is veranderd. je zou denken dat, dat de bedoeling is maar er echt iets veranderd. hij doet zo raar.

Als ik hem vraag of hij zin heeft op te stappen schud hij zijn hoofd en veranderd dan van onderwerp.  raar toch? en het zelfde verhaal bij Zayn. alleen bij Jenny dan. ze komt altijd naar me toe en vertelt me wat er aan de hand is.

Jenny komt de kamer binnen en gooit drie pakken chocola en houdt drie voor zich zelf over. ja we zijn ongesteld.

"Isa, heb ik iets fouts gedaan?" vraagt ze aan mij. ik trek mijn wenkbrauwen op. " nee hoezo?". ze zucht. " Nou Zayn ontwijkt me de hele tijd om bij Harry te zijn." er klopt inderdaad iets niet. " stinkt mijn adem. stink ik" ratelt ze. ik schud mijn hoofd. " ik heb Harry ookal de heledag niet meer gezien" ze haalt haar schouders op en begint aan haar chocolade reep.

" zullen we met vreemde cammen?" vraagt ze ineens. " ja is goed pak je laptop" Jenny pakt haar laptop en we ploffen op mijn bed neer. ooit op een dag gaat deze bed kapot. mensen heb er zo vaak op gesprongen.

(O-onbekend , I&J- Isa en Jenny)

O: hallo dames

ik en Jenny kijken elkaar raar aan. die jongen ziet er uit als een game freak.

I&J: wat bezorgd jou op deze website?

O: nou gewoon mooie meiden zoeken zoals julie.

Jenny drukt snel op de knop en de man is weg. " wat een pedo of niet" ik knik instemmend. we openen een ander chat. het is een meisje wat ons gelukkig oplucht.

O: hey meiden

I&J: hey hoe gaat het?

O: ja goed met julie?

I&J: ja gaat wel we zijn ongesteld dus dat is kut.

Omg hoe kan Jenny dat zomaar tegen een onbekende zeggen. " chill Isa ze is ook een meisje" fluistert ze in mijn oor. ik knik.

O: ja dat is kut.

I&J: jupp, heb je een vriendje

O: nee ... nou ik hou van een jongen maar na een nacht heeft hij me naar zijn kamer gebracht en toen gebeurde het en toen moest ik weg. wat een klootzak zeg. maar ik vind het wel leuk. hij heeft een maand niets laten horen. en julie?

I&J: dat is echt rot voor. soms zijn jongens nou eenmaal klootzakken en daar zijn we het helemaal mee eens. zie het zo: hij verdient jou niet er zijn genoeg andere jongens die hier rond lopen. en ja we hebben vriendjes

O: ja je hebt gelijk. hoe heten ze?

I&J: Zayn en Harry

het meisje kijkt me aan met grote ogen als de naam Harry uit mijn mond komt.

I&J: is er iets?

O: hij.....

de deur gaat open. " hey dames" hoor Harry blij zeggen. ik kijk naar het meisje die ineens aan het huilen is. " gaat het wel met julie met wie praten julie?" vraagt hij. " we praten met onbekende" zeg ik. hij loopt naar me toe. hij is vast nieuwsgierig met wie we praten.

O: Harry?

I&J: ken je hem?

O: ja jammer genoeg is hij die klootzak

ik kijk Harry aan met grote ogen. hij zelf ook. "Harry wat heb je gedaan?" vraag ik kalm. hij haalt een hand door zijn haar. " kunnen we mekaar onder vier ogen spreken?" vraagt hij na een lange stilte. waar wilde hij over praten?. ik pak mijn chocolade repen en mijn kruik mee. " ongesteld?" vraagt hij. ik gun hem geen lach en knik alleen maar.

als we bij de voetbal veld zitten staan de stadion licht aan. er is niemand te bekennen behalve wij. " wat wilde je me vertellen?" vraag ik ingeduldig.

" hum weet je nog die dag na de

... bbq...... toen we ruzie hadden?" vraagt hij. ik knik. " nou we hadden ruzie en Zayn wou een mannen avond houden voor twee. dus heeft hij me meegesleept naar de kroeg. ik was dronken heel erg en nam iemand mee naar mijn kamer " het laatste kwam zacht uit zijn mond maar hard in mijn oren.

" en...." " ja Isa en het spijt me. maar ik wist het niet en ik was dronken.... en ik wilde je gewoon pijn doen." ik kon nog steeds niet antwoorden. Josh had gedeeltelijk gelijk. hij zou me breken. waarom heb ik niet naar hem geluisterd. player kun je niet veranderen maar ik dacht weer eens dapper te zijn door het wel te proberen.

" Isa zeg iets pleas!" ik zie tranen in zijn ogen. hij kan wel goed acteren. " Josh had gelijk" zeg ik krakend. " hoe bedoel je?" vraagt hij. " je zou me breken net als alle andere meiden. ben ik jou wel waard?" ik voel zelf ook tranen komen.  " Isa dat is niet waar... ik was dronken" zijn stem kraakt ook. ik zie in zijn ogen dat hij de waarheid spreekt maar iets in mijn hoofd  zegt dat ik dat niet moet geloven.

" Waarom heb je het niet gelijk verteld en waarom is Zayn steeds bij je?" vraag ik na een lange stilte. " wil je jet echt weten?" ik knik en geef hem ook een stukje chocola ook al verdient hij het niet.

" ik wilde je niet pijn doen en je had problemen. Zayn was de heletijd bij me omdat ik elke avond aan het.... " hij maakt zijn zin niet af. waarom niet. wat deed hij?. " hij wilde me opfleuren" kwam eruit. " Harry dacht je echt dat je me nu geen pijn zou doen?. dat het minder hard aan kwam?" tot mijn verbazing knikt hij. " het spijt me!!!, hoe kan ik het goed maken?" vraagt hij. " door uit mijn buurt te blijven voorlopig" ik wilde dit niet zeggen. ik hou van hem ook al heeft hij dit geflikt. het voelde alsof iemand zijn zin had. ik stond voor zichtig op want ik heb echt een buikpijn. ik druk de kruik tegen me aan  en ik verlaat Harry die aan het huilen is. het zelden dat je dit ziet. hopelijk voelt hij de pijn die ik ook voel.

Pov Harry

ik wist dat ik het niet langer verborgen kon houden. ze heeft me verlaten. " ik hou van je " roep ik nog na. ze draait zich even voor een paar seconden om en loopt veder.  hoe heb ik zo stom kunnen zijn.  ik sta op en kijk naar de ketting . ze heeft hem nog. het moet toch wel een teken zijn?. ik loop met lood in mijn schoenen naar mijn kamer.

" Hey Hazz" Niall rent naar me toe en springt op mijn rug. ik val op de grond. ik maak geen beweging. ik ben gebroken. mijn hart is gebroken.

" Harry wat is er" ik beweeg niet en zeg niets. " heb je het verteld?" vraagt Zayn. ik knik. " wat verteld? vraagt Niall.  ik sta op en loop naar de douche toe. ik doe mijn kleren uit en gooi ze uit woede in de wasmand. ik stap de douch binnen en laat de warme stralen over mijn lichaam heen gaan. ik hoor de jongens praten. Zayn legt het vast uit. ik hoor niet alleen Niall de stem maar ook die van Liam en Louis.  zouden ze het begrijpen?. na een half uur stap ik er uit.

Niall knuffelt me weer. " het komt goed we helpen je" " nee dat doen julie niet ze wil me voorlopig niet zien" zeg ik bot en trek me los van hem. ik loop naar mijn bed en sla de dekens over me heen. ik heb hoofdpijn  van het huilen. ik wil niet huilen. het voelt zo leeg zonder haar. ik sliep elke nacht met haar en nu slaap ik alleen. voor het eerst in maanden.

de jongens praten veder maar ik luister niet. ik doe mijn ogen dicht en val in slaap. wat een kut dag zeg....

----------

echt erg voor Isa. ik hoop dat het goed komt. zal het goed komen met hun of zal er iemand zijn die alles weer verpest??

Secret in love (H.S)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu