#30# mijn verleden.

947 35 3
                                    

ik ben julie echt dankbaar dat julie mijn boek lezen. ik hoop dat julie het leuk vinden.

----------

Pov Harry

ik haal diep adem. alleen Niall weet over mijn verleden Louis ook. de rest van de jongens heb ik ontmoet toen we hierheen kwamen. " oke , beloof me dat je het tegen niemand vertelt?" ik vraag het maar voor de zekerheid. " ik beloof het. vertrouw me maar" " deed ik al" grinnek ik.  " oke.... dankje" ik knik. ze gaat in haar dekens liggen en gaat op haar zij liggen. ik doe het zelfde. zo staan we oog in oog met elkaar.

" het begon allemaal toen ik klein was" ze knik als teken dat ik veder moest gaan. " ik was zes jaar en was erg druk. ik probeerde altijd aandacht te trekken. dat was mijn specialiteit. ik zong altijd en maakte mensen gek. op een dag kwam ik thuis en zag mijn ouders ruzie maken. ik rende de trap op en sloot de deur. ik ging expres hard zingen zodat ik ze niet hoorde" ik haal diep adem. " maar toen hoorde ik mijn moeder gillen en rende ik de trap af. ik zag mijn vader daar met mes. hij was mijn moeder aan het bedreigen. ik gilde dat hij moest stoppen. hij deed dat ook. toen liep hij naar me toe. hij tilde me op bij mijn kraag en smeet me tegen de muur aan. ik had veel pijn. mijn moeder gilde dat hij mij moest los laten. mijn vader liet me vallen en sloeg mijn moeder. mijn moeder huilde niet want ze wilde niet dat ik haar zo zag. ze moest sterk blijven voor mij. mijn zus kwam ook binnen en zag mijn moeder en ik op de grond liggen. mijn vader gilde dat ze naar boven moest. dat deed ze ook nadat mijn moeder haar een blik had gegeven dat ze kon gaan en zich geen zorgen hoefde te maken. ze liep naar boven en nam me mee. ik ging naar mijn kamer en mijn zus ging mee. ik vertelde haar  wat er aan de hand was. ze zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat alles weer het zelfde zou zijn. ik snapte het niet" ik merkte dat ze aan het snikken was. ik pink haar traan weg en kijk haar aan. " ga door, ik vind het gewoon rot voor je.... maar ga door.... ik wil het weten" ik geef haar een kus op haar voor hoofd. " die avond was mijn vader weg. mijn zus was haar koffer aan het inpakken en ik ook. ik nam van alles mee wat er maar paste. we liep naar de auto en stapte in. mijn vader reed net de oprit op en zag ons. mijn moeder reed snel weg. ik zat te huilen en mijn zusje trooste me. we verhuisde naar Holmes Chapel en daar begon ik weer met mijn leven. alleen was het niet zo een leuk begin. ik werd gepest omdat ik druk was. tot de middelbare school werd ik onzeker. toe leerde ik Louis en Niall kennen. zij hebben me veranderd van een onzeker jongen naar een jongen met zelfvertrouwen. sindsdien ben ik best populair geworden" leg ik haar uit. ze kijkt me verbaasd aan. ik had ook niet anders verwacht. " maar waarom huilde je vanacht en was je boos?" vraagt ze. " je zei dat je bang van me werd en ik dacht aan die tijd van mijn vader. ik dacht.... dacht dat ik net als hem was" nu ontsnapt er zelfs bij mij een traan. " nee joh gekkie , je zult nooit net als hem worden dat weet ik zeker. je hart is van goud en kan niet kapot. hij kan wel gestolen worden maar dat heb ik al gedaan zoals jij mij deed" ik glimlach en geef haar een kus.  " sorry voor vanacht , het was niet mijn bedoeling en ik heb alles verpest" " ben je gek Hazz dit was de beste date ooit.. ik kon geen betere verwachten" nu kust zij mij. " ik hou van jou".

Pov Isabella

" ik ook van jou" antwoord ik. " bedankt dat je naar me wilde luisteren" " geen dank daar zij  vrienden voor. ik zal het tegen niemand vertellen. maar hoe gaat het nu met je ouders. heb je nog contact met je vader?" ik heb nog zoveel vragen maar ik stel ze niet want ik weet dat dit een moeilijke onderwerp is voor hem. " nou met mijn moeder gaat het goed en mijn zus is afgestudeer. mijn vader heeft nog geprobeerd contact te zoeken maar ik weigerde dat hij heedt ons te veel pijn gedaan" ik knik en luister aandachtig. ik ga overeind zitten. ik geef hem een knuffel. " alles komt goed" fluister ik in zin oor. hij geef me kusjes op mijn nek. een kreun verlaat mijn mond. " so... ik heb je sweatspot gevond" wiebelt hij met zijn wenkbrauwen. " ik wil de jou vinden" hij knikt en ik begin hem ook kusjes te geven. ik begin bij zijn oor halverwege zijn nek hoor ik hem ook kreunen. " aha... gevonden"  hij drukt zijn lippen op de mijne. ik voel weer de vlinders in mijn buik. alles om me heen is verdwenen. ik onderbreek de kus en sta op. " waar ga je heen?" vraagt hij teleurgesteld. ik weet dat het een beetje snel gaat maar hey ik hou Fucking veel van hem." ik ben zo terug " zeg ik zo verleidelijk. ik loop de badkamer binnen en trek mijn nieuwe lingerie aan en mijn dunne badjasje aan. ik vind dat hij het verdiend heeft. hij had het zo moeilijk. " hey Isa, mag ik vanacht hier slapen?" gilt hij naar me. ik zeg niets en loop de badkamer uit. hij kijkt me aan met open mond. ik laat mijn knot los lopen.

Tobias heeft me dit geleerd zeg maar. hij vond het veel leuker zo. bij die gedachtes moet ik giegelen.

" je ziet er mooi uit" Harry bloost helemaal. hij trekt zijn jas uit en wilt aan zijn shirt beginnen. " Nee Hazz. laat die aan, anders is er toch geen lol aan" hij grijnst alleen maar. ik loop naar hem toe en ga op zijn schoot zitten.hij drukt zijn lippen tegen die van mij aan. " je bent perfect" zegt hij. " weet ik, als je mij breekt breek ik jou" hij lacht en drukt zijn lippen weer op die van mij. de zoen wordt heviger. hij likt over mijn lippen. ik hoef niet lang na te denken en open mijn mond. onze tongen spelen een vurig spel. ik voel zijn handen onder mijn badjas glippen. hij trek mijn badjas uit en kijkt me bewonderend aan. ik trek zijn shirt  uit en kijk naar zijn six-pack.  ik ga met mijn hand langs zijn wasbordje en zoen hem. als al onze kleren uit zijn begint het spel.

(sorry ik beschrijf geen seks scenes)

-volgende ochtend-

ik word wakker naast Harry. iets waar ik al lang over heb gedroomd. ik kijk naar hem hoe hij slaapt. het is zo schattig. zijn krullen zijn door de war. het staat hem zo mooi. ik zou zo de heledag kunnen liggen met eten natuurlijk. zijn oogleden trillen. hij wordt wakker. " goodmorning beauty" zijn stem is warm en kraakt dat maakt het sexy. " morning" ik geef hem een kus. " gister avond was geweldig" echt weer zo een jongens ding. ze beginnen er altijd over. " ja" zeg ik dan maar.

mijn telefoon gaat af. wie belt er zo vroeg in de ochtend. ik kijk op de display en zie dat het mijn vader is. ik kijk Harry aan en neem op.

I: hey pa, waarom zo vroeg?

P: sorry Isa maar je moet komen naar het ziekenhuis je broetje wordt geopereerd.

I: omg wat is er gebeurd?

P: hij had een aanval en nu wordt die geopereerd.

I: oke ik kom eraan geef me een half uur.

P: oke tot zo.

mijn vader hangt op. Harry kijkt me verward aan. " wat is er?" vraagt hij. " mijn broetje ligt in het ziekenhuis, hij wordt geopereerd" ik laat mijn tranen gaan. " ik ga naar het ziekenhuis, zou je alles willen afsluiten als je weg gaat?" vraag ik hem. " nee" zegt hij. ik kijk boos aan. " ik ga met je mee" maar mijn blik veranderd gelijk. ik sta op en raap al mijn spullen bij elkaar. ik neem een snelle douche en kleed me aan. terwijl ik me aankleed  zit Harry onder de douche.

als hij klaar is vertrekken we. ik stap de auto binnen en rijden naar het ziekenhuis. waarom gebeurt mij dit. waarom ik??. als er iets ergs gebeurd dan vergeef ik het mezelf nooit.  we stoppen Harry kijkt me aan. ik voel zijn hand op mijn boven been. " gaat het?" vraagt hij. ik kan het niet meer en mijn tranen komen weer vrij. hij knuffelt me en geeft me een kus op mijn voorhoofd. " ik ben er voor je" . we stappen de auto uit en lopen naar de balie.

" goeie morgen waarmee kan ik julie helpen?" vraagt de medewerkster. " ik kom voor Steven Foster" zeg ik. " die wordt momenteel geopereerd maar u kumt wachten in de wachtkamer" ik knik en ze laat ons zien waar we moeten zijn. ik zie mijn familie daar al staan en iemand anders die ik niet wil zien.

--------------

wie zou dat zijn....?

Tumtumtum.

( maar dat julie het weten. ik doe niet aan seks scenes. misschien later maar nu voorlopig niet. sorry daarvoor.) wat vinden julie van Harry en Isabella?

comment .

xxDexx

----------------------

Secret in love (H.S)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu