#73# ruzie

629 31 3
                                    

Pov Harry

ik snap volkomen hoe Isa zich voelt. ik zou het ook niet leuk vinden als mijn ex hier sliep.

Isa is ondertussen al in slaap gevallen. ik hoor Tobias alleen maar zuchten.

" is er iets?" vraag ik geirriteerd. " heb je het tegen mij?" vraagt hij. " ja duh, iedereen slaap en jij bent de enige die hier zucht" oke het was bot maar het is zo vervelend.

" nee er is niets" zegt hij. " oke stop met zuchten wil je?. ik moet morgen weer optreden". ik ben echt moe. de fans zijn geweldig alleen putten ze je wel uit. maar hé welkom to famous world.

" oke is goed ik zal je niet meer lastig vallen. Popster moet zijn schoonheid slaap krijgen" ik sta op zonder Isa wakker te maken. ik kijk Tobias boos aan. ik grijp hem bij zijn kraag van zijn shirt.

" je denkt dat ik blij ben dat je hier bent. je moet blij zijn dat de andere in jou bullshit geloven. maar ik trap daar niet in. Isa ook niet. ze wilt je niet" roep ik. Niall knipt het lichtje aan.

"Hazz laat hem los" hij is onder tussen helemaal rood geworden maar lekker voor hem. hij moet niet met mij spotten.

" laat hem los" Louis komt onze verdieping ook binnen.

" jullie denken dat hij heilig is maar dat is hij niet" roep ik.

" Hazz stop!" roept Louis.

" weet je wat ik ben hier weg" ik til Isa voorzichtig van haar bed op en sla een deken om haar heen. ik loop de bus uit opzoek naar een hotel. mijn telefoon gaat steeds over maar ik neem hem niet op. ik weet zeker dat het de jongens  zijn.

" ik wil graag een kamer huren voor een nacht" de mevrouw achter de balie kijkt me vreemd aan.

" voor twee neem ik aan" ik knik. ze overhandigt me de pasje en wenst ons een fijne avond.

ik open de deur met de pasje. het is er mooi. maar ja. ik leg haar neer en ga ook liggen. ik sluit mijn ogen en val in slaap.

Pov Isabella

ik word wakker in een onbekend kamer. Niemand ligt naast mij. ik raak ligt in paniek. wat als het Tobias is. ik heb al mijn kleren gelukkig aan. ik voel misselijkheid in mij opkomen. zo snel als ik kan ren ik naar de badkamer en hang over de wc heen. mijn inhoud komt eruit. ik haat de bijwerkingen  van die pillen.

" lieverd gaat het?" Harry komt de badkamer binnen. ik veeg mijn mond en geef hem een knuffel. hij lacht zachtjes. " ik dacht dat ik ontvoerd was door Tobias. Maar waarom ben ik hier?" hij wrijft over mijn rug. " ik had gisteren ruzie met Tobias en toen werd ik boos en heb ik je mee genomen. ik hoop dat je niet boos bent" ik schud. " waar ging de ruzie over?" vraag ik. hij tilt me op en brengt me naar het bed. daar legt hij me zachtjes neer.

" waar ging de ruzie over?" herhaal ik. " umhh..." is er iets dat ik niet mag weten over zo?.

" hij daagde me uit en toen pakt ik bij zijn kraag. hij is niet heilig. de andere trappen er gewoon in" ik voel dat hij boos begint te worden. ik druk mijn lippen op die van hem. " maak je geen zorgen" stel ik hem gerust.

" nou meis... ik heb een ontbijtje voor je. Voel je wel goed?" vraagt hij. " beetje, maar dat komt vast door die medicijnen. maak je geen zorgen Hazz" hij blijft me aan kijken. " Isa , ik denk niet dat het door de medicatie komt. misschien ben je wel zwanger" ik schud mijn  hoofd. " no no no dat ben ik niet" zeg ik zelfverzekerd. " maar toch gaan we die test doen"  " Met we je bedoelt ik!" hij lacht even en staat op. hij rolt een karretje met eten.

" hier is je ontbijt, ik hoop dat je trek hebt" ik knik hevig. mijn maag knort als ik weet niet wat.

we eten onze ontbijt op. " schatje ga maar lekker douchen. ik ga die test halen en je medicijnen oke. ik ben over een half uurtje terug." ik knik en geef hem een kus. " tot zo" " doeg schatje"

Pov Harry

ik loop de hotel uit. ik ga eerst naar de bus toe. ze hoeven niet te weten dat Isa die test gaat doen. ze zullen boos zijn denk ik. ik loop de bus in en iedereen is wakker.

" waar was je Hazz?" vragen ze bezorgd. " waar is Isa?" vraagt Tobias gelijk. " ik heb maar in een hotel geslapen en het gaat je niets aan" ik werp hem een boze blik.

" ik ga zo weer weg" ik loop naar boven en pak alles wat ik nodig heb. " Hazz, hoelaat ben je hier. we hebben een optreden vanavond" ik haal mijn schouders op. " hoelaat is het?" vraag ik aan Louis. " het is nu twaalf uur ongeveer" ik zucht. " dat weet ik wel. ik bedoel de optrede!" " oh... die is om zeven uur" ik knik en zeg ze gedag.

Ik voel iemand mijn pols vast pakken. " laat me los" roep ik.

"Als je Isabella pijn doet, dan heb je echt een probleem" " loop je nou te dreigen?, jij bent de gene die haar pijn heeft gedaan" roep ik. " jij anders ook. de jouwe was erger. ik weet zeker" ik voel woede in me opborrelen. " jij was veel erger. ik weet niet wat je allemaal te zeggen hebt maar hier heb ik dus geen zin in" ik trek me los en loop naar een drogist.

ik koop die test en ren naar de hotel. ik ben benieuwd wat de uitslag zou zijn.

Pov Isabella

ik heb heerlijk gedoucht. nou eerder in bad gezeten. nadat Harry weg was gegaan heb ik nog even overgegeven. ik moet snel mijn medicijnen in nemen.

ik lag op de bed tv te kijken. ik was teen mom 2 aan het kijken.

stel dat ik zwanger ben?. zou Harry dan bij me blijven of zal hij me verlaten.

op dat moment gaat de deur open. " hey babe. ik heb je medicijnen meegenomen en hier is de test" ik knik en neem de test aan.

ik loop de badkamer binnen. ik doe de deur niet opslot . ik plas over het staafje heen en wacht tot de resultaat.

ik gezicht verandert in een glimlach.

----------

is ze wel of niet zwanger.

comment en vote

-----------

Secret in love (H.S)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu