#61# ontslagen

744 25 4
                                    

Pov Harry

ik kijk haar geschrokken aan. ik dacht dat ze me alles zou vertellen. " wat....?" vraag ik.

" sorry maar ik wilde er niet mee lastig vallen" " lastig vallen? Isa!,kijk nou naar je zelf. Je zit weer onder die kut kabels wat best eng is, je valt flauw. zo val je me er juist mee lastig" roep ik. Ik zie dat ze tranen in haar ogen heeft.

het was misschien een beetje hard maar het is de waarheid.

" zou je me alsjeblieft de echt rede willen vertellen?" vraag ik kalm. ze knik. ik veeg de tranen van haar gezicht.

" Ik.... ik kan die pillen niet betalen en ik wil niemand maar dan ook niemand mee lastig vallen. snap je?" ik schud. " Isa toch.... ik kan het betalen. ik betaal die pillen voor je. ik zie je leiden. dat doet me ook pijn"

" Dat is het nou Hazz. ik wil dat je niets voor me betaalt. ik kan het nooit terug betalen." " Isa, ik heb geld zat. soms weet ik niet eens wat ik ermee moet doen" lach ik.

" maar ik wil het niet. ik zeg toch dat ik het nooit kan terug betalen" legt ze nog een keer uit. " oke dus je wilt zeggen dat je ervoor wilt werken?" ze knikt.

" oke dan heb ik wel een idee als je het wilt" " ja tuurlijk" " oke. jij werkt voor ons, je maakt het huis schoon en kookt" ze kijkt me verontwaardigd aan. " moet ik nu slaaf gaan spelen?" lacht ze. " hey het was een voorstel. je kan ook alleen voor mij werken maar als je vriendje dat doet is het gemeen tegen over jou" ze kijkt me bedenkelijk aan.

" oke ik doe het" ik geef een kus op haar voorhoofd. " dankje en vertel voortaan de waarheid. ik maak me echt zorgen" " ja dat zal ik doen"  zegt ze poeslief.

" zijn er nog dingen die je moet opbiechten?" vraag ik plagerig.

" ik weet niet ik denk het niet. er komt namelijk niets in me op" ik glimlach.

" meneer wat doet u hier. ik heb uit het ziekenhuis gegooit" roept dezelfde zuster die me eruit heeft gegooit. " sorry maar het is mijn vriendin en ze had me nodig" zeg ik beetje verdrietig.

" of je gaat nu weg of ik bel de beveiliging"

" wacht heeft u een dochter?" vraag ik. ze knik. " waarom?" vraagt ze. " kunt u haar even bellen?" vraag ik. Isa kijkt me verbaasd aan.

(Z: zuster- M: meisje- H: Harry)

Z: hey meis wat ben je aan het doen?

M: hey mam. niets maar waarom bel je?

ik gebaar dat ze de telefoon aan mij moet geven. ze doet het ook nog.

M: mam?

H: haai, wat is je naam?

M: ik ben Rose en wie ben jij?

H: ik ben de enige echte Harry styles

ik haal de telefoon iets van mijn oor zodra ze begint te schreeuwen.

M: omg....

H: luister mijn vriendin ligt in het ziekenhuis. zou je moeder kunnen overhalen. ik wil bij mijn vriendin zijn die me nodig heeft maar ze stuurt me weg

M: oke geef mijn moeder eens

ik overhandig de telefoon aan de zuster. ze kijkt me vuil aan.wat een bitch.

ze praten nog even. ze haalt diep adem." ik pak de extra bed wel" ze loopt de kamer uit.

" omg je kan je beroemdheid voor alles gebruiken" zegt Isa.

" ik weet. ik wist dat het zou werken. welke tiener meid houdt niet van one direction op de hater na?" " hou super veel van jou. nog meer dan de fans bij elkaar" die woorden raken me echt. " ik hou ook van jou, rust maar wat uit. ze komt zo wel een bed brengen" ze glimlacht en sluit haar ogen.

* een week later*

Pov Isabella

" ik ben nu officeel ontslagen van het ziekenhuis" zeg ik blij.

" ja ik ben ook blij. alles is goed hoop ik." ik knik en knuffel hem.knuffelend lopen we de ziekenhuis uit. bij de ingang krioelt het van de pers.

" Zijn julie samen?" " heeft hij je bedrogen" " is dit een nieuwe?"

ik kijk Harry aan. hij sleept me mee naar zijn auto.

" wat kan de pers vervelend zijn" begin ik. " ja zeg dat wel" mompelt hij. " Hazz?, is er iets?" vraag ik. hij grijpt zijn stuur stevig tot zijn knokkels wit worden.

" umh..." " je weet dat je me alles kan vertellen" probeer ik. ik zie dat hij wat ontspant. " umhh.... na een maand of vier.... ja... nou toen was ik gedeeltelijk over je heen.... en ik... ik werd weer de 'oude' Harry om het zo te zeggen. dus heb ik een soort van reputatie en...." hij stopt en kijkt me aan. " maar nu ik je weer heb gevonden en voor mezelf heb is alles weer goed" hij buigt zich voor over en geeft me een zoen.  " dus je was weer de oude Harry die met elke meisje naar bed ging en de volgende nacht weer veder ging met een ander?" vraag ik voor de duidelijkheid. " ja sorry daarvoor" hij kijkt me spijtig aan. " je moet niet bij mij je excuses aanbied maar bij je zelf en die andere meiden" hij glimlacht en geeft me en kus.

" kom we gaan naar huis de jongens wachten op ons" zegt Harry en hij rijdt naar huis.

" she is home" roept Harry wanneer we  binnen zijn. ik hoor zware voetstappen. Niall springt eerst op mij en geeft me een kus over mijn hele gezicht.

" hey ze is van mij" roept Harry. " ja weet ik maar ik ben haar beste vriend en trouwens ik zoen haar toch niet op haar mond" roept Niall. op dat moment drukt Niall zijn lippen op die van mij. " zie je het stelt niets voor" legt Niall uit en helpt me overeind. " Niall doe dat nooit meer. ik ben in shock" zeg ik lachend.

ik sta nog maar net twee minuten en word alweer getackeld door Louis. " Lou je plet me" roep ik ademloos. " je bent terug" gilt hij in mijn oor.

" babe help me" vraag ik aan Harry. hij haalt Louis van me af. " waar zijn de andere?" vraag ik.  op dat moment komt Liam op me afrennen. Harry trekt aan mijn arm en Liam valt zo op de grond. " niemand plet mijn vriendin meer anders heb ik niets" roept Harry nep boos.

" had dat dan gezegd voor ik ging rennen" lacht Liam.

" waar is Zayn?" vraag ik. " en Jenny" zegt Harry. " Jenny?" vraag ik. " o die zijn boven" Niall komt aanlopen met een blikjes cola. " ik ga naar boven" " ik zou niet ga-" maar de rest hoor ik al niet meer. ik open de deur van Zayn's kamer. ik doe hem gauw weer dicht.

verslagen loop ik naar beneden. " ik had je gewaarschuwd" lacht Louis. ik steek mijn tong uit.

" jongens ik moet julie wat vertellen" zegt Harry. ze jongens behalve Zayn en Jenny zijn beneden en gaan zitten.

" oke begin maar" zegt Niall.

" wat ga je ze vertellen?" vraag ik aan Harry. " over die pillen enzo. als je het niet erg vind. ik had het ze namelijk niet vertelt" fluistert hij.

" we luisteren" zegt Liam

--------------

nog een hoofdstuk. ik hoop dat julie het leuk en grappig vonden. ik schrijf er eigenlijk nooit bij als het een saaie hoofdstuk is want ik doe mijn best en ja..... no words hihihi..... comment en vote

-------------

Secret in love (H.S)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu