#54# je angst overwinnen

726 27 0
                                    

hey..... morgen op vakantie!!. hier is de eerste stuk. de tweede plaats ik nu!!

---------

Pov Harry

ik weet niet waarom Isa zo tegen me doet. ik dacht dat we het hadden goed gemaakt. ik trek haar op mijn schoot. " hier hoor je" fluister ik. ze giegelt maar stop weer. ik kijk naar de spiegel en zie dat ze contact heeft met Niall. alsof hij haar verbiedt om met me te praten. ze doen ook de heletijd klef. ugh. daar kan ik niet tegen. " ben je boos op me?" fluister ik maar ze regeert niet. " Isa?, kom op geef antwoord" fluister ik. maar in plaats daarvan knijpt ze mijn hand. " waar was dat goed voor?"  ze sist me. omg wtf... wat heb ik gedaan. het is zeker Niall. ik praat zometeen wel met hem.

als we er zijn springt Isa van mijn schoot en rent ze als een gek naar buiten. ik kan het niet laten om een glimlach op mijn  gezicht te toveren. ze doet haar handdoek en dan roept er iemand.

" wie het eerste in het water is." ik ren het water in. ik zie dat Isa terug rent naar haar stranddoek en met Zayn praat. nu is het mijn kans om met Naill te gaan praten.

" Naill?" roep ik. hij komt naar me toe lopen. " Wat is er?" vraagt hij. we staan stil. " heb je iets met Isa?" komt er moeilijk uit mijn mond. " nee , we leren je een lesje. jaloerse klootzak" auwch... dat deed pijn. " maar waarom?" vraag ik. " je hebt niets met haar oke.. dus dan moet je ook niet doen alsof je met haar hebt. alsof niemand haar mag aanraken oke. Je moet haar niet claimen alsof ze van jou is" ik kijk hem verbaasd aan.  "sorry Niall ik bedoelde het niet zo" hij geeft me een knuffel en vergeeft me.

" dankje" komt er nog uit mijn mond en we houden een watergevecht.

Pov Isabella

" het is nog niemand geluk Isa, waarom zou het jou wel lukken?" vraagt Zayn. ik knik hevig. " ja hebben we een deal of niet?" ik zie hem twijfelen. " oke jij helpt mij met water angst en ik help jou met de duiven ding" ik knik. hij steekt zijn hand uit en schud hem. " deal".

Ik zie Niall naar me toe rennen. ik sta op en wacht tot hij bij me is. hij rent en sleurt me mee waar niemand is.

" wat is er Niall?" vraag ik. " We kunnen weer normaal doen tegen Harry. hij heeft zijn excuses aangeboden en ik aanvaarde het" ik knik. " oke is goed ik zal normaal doen" ik loop weer terug naar Zayn. ik trek aan zijn handen en trek hem overeind. " wat gaan we doen?" vraagt hij. " wat denk je zelf?" hij schudt zijn hoofd. hij weet blijkbaar al wat we gaan doen. " kom op we hadden een deal" zeur ik. hij zucht en loopt met me mee. de jongens kijken hem aan.

" je hoeft alleen hier te staan en de water over je voeten heen te laten lopen" zeg ik simpel. hij fronst zijn wenkbrauwen. het water stroomt over zijn voeten. door zijn angst deinst hij achteruit. " kom op Zayn. ga terug en  sluit je ogen. luister naar de zee" " Maar , het-" " nee Zayn ga staan" hij doet wat ik zeg en gaat staan. ik pak zijn hand vast voor het geval dat hij wil weglopen. " dankje " fluistert hij. " geen dank, concentreer je op wat je hoort" zeg ik. hij doet wat ik zeg en sluit zijn ogen.

golven stromen over zijn voeten. eerst trilt hij maar dan blijft hij staan. ik geef hem een knuffel. " het is je gelukt Zayn. het is je echt gelukt" " dankzij jou" zegt hij. ik knik.

Ineens voel ik iemand aan mijn arm trekken. diegene stopt en gooit me over zijn schouder. ik kan de geur ruiken. Harry.

als we al een eindje veder zijn zet hij me neer. ik heb niet gezegd. ik zat maar te bedenken wat hij van plan was.

" Harry wat is er?" vraag ik. " ik... n..ou....oke het spijt me van Niall. ik heb al sorry tegen hem gezegd maar ik hoor het ook aan jou te zeggen" zegt hij. " is al goed joh.. maar doe het nooit meer bij Niall of de andere. ik wil niet dat julie ruzie gaan maken. als er ruzie is ga ik weg. dan vertrek ik echt. aan jullie de keuze. maar denk ook aan Niall die me graag wil hebben en ik die graag bij jullie wil zijn" zeg ik. hij knikt en veegt zijn tranen weg. " waarom huil je?" vraag ik. " niets" hij loopt boos weg. " Harry!" ik ren hem achteraan. ik hou hem tegen en draai hem om.

" wat is er nou. als er niets zou zijn dan zou je ook niet huilen." " ik ben bang Isa. bang.bang.bang." herhaalt hij. " waarvoor. ik kan je helpen" zeg ik. "je kan me niet helpen" zegt hij. " ik kan je helpen je angst te overwinnen. het is me gelukt bij Zayn en hoe lang kennen jullie hem en hebben jullie hem geholpen" het is stil. " juist ja" maak ik hem duidelijk. " je snapt me niet Isa" zegt hij zuchtend. " leg het me dan uit" als die woorden uit mijn mond gaan voel ik zijn lippen weer op die van mij. ik ben verbaasd. ik zoen even met hem maar trek al gauw terug.

hij stapt achteruit. " sorry, ik..." voor hij wat kan zeggen ren ik al weg. ik ren naar de strandlaken en pak alles in. met de tas ren ik terug naar huis. ik heb onderweg opgelet. "ISA!! hoor ik iemand nog achter me roepen maar ik hoor al niet veel meer.

waarom?, waarom moest hij me.zoenen. ik dacht dat het een serieuse probleem was maar nee hoor. zeker weer een van zijn trucjes. hij maakt me zo onzeker. wat zijn ze allemaal veranderd. Niall die geeft me een zoen op mijn wang daarna Zayn die me zoent en dan Harry die me al drie keer gezoent heeft. als ik het huisje in zicht zie bedenk ik me dat ik de sleutels niet heb. " shit" mompel ik. ga op dr bankje zitten in hun achtertuin die gigantisch is.

" Isa?" ik draai me om en ben blij om diegene te zien.

------------

goed he dat zayn er al een beetje over zijn angst is.!

wie zou het zijn dat ze zo blij is?

------------

Secret in love (H.S)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu