#95# verwelkomen

375 29 1
                                    

Pov Isabella

" Jongens ik heb werk voor ons gevonden!" roept Harry blij. Iedereen komt de woonkamer binnen rennen. Ze springen allemaal op de bank. " Wat had ik nou gezegd. Niet op de bank springen" ze rollen met hun ogen en richten hun aandacht op Harry.

" Wat is het nieuws?" vragen ze. " One direction bestaat nog. Een man genaamd John wil veder met ons. We hoeven niet terug naar Simon!" ze geven elkaar een groepsknuffel. Ik sta er een beetje ongemakkelijk bij.

" Isa kom dan!" Niall betrekt me er bij. " ik hou van jullie en ik wens jullie veel succes met jullie carriere" ze knikken tergelijk.

" Wanneer beginnen we?" vraagt Liam. " we beginnen over een uur en we zijn elf uur weer thuis" mijn gezichtsuidrukking verandert als ik de tijd hoor. " Zijn jullie pas om elf uur s' avonds terug?" " Ja sorry Isa, ik ga kijken of ik wat kan regelen. Misschien is dit eenmalig" dat hoop ik ook voor hem.

Als de jongens vertrokken zijn loop ik naar boven. Ik kleed Logan aan en leg hem in de kinderwagen. Ik ga maar eens wandelen. Gisteren had ik best wel veel last van mijn rug. Logan begint wel zwaar te worden of ik word gewoon slap.

" Hey daar ben je weer Isa" ik draai me om en kijk in de blauwe ogen van Luke. " o heey.. Leuk je weer te zien" grinnek ik.

" Wat brengt jou hier op een warme zonnige dag?" hij ziet er heel erg blij uit. " ik dacht de jongens zijn weg dus geniet ik een dagje met Logan.

" Jongens? Logan?" hij kijkt me verbaasd aan. " ik woon met alle band leden van 1D in huis en Logan is mijn zoon" ik wijs naar Logan die zijn ogen niet van Luke kan afhouden. " Hij mag je" " hij lijk best wel op jou. Maar wat ga je vandaag nog meer doen?" vraagt hij nieuwsgierig.

" nou niets de jongens zijn gaan werken en komen pas elf uur thuis" " nou in dat geval.... Heb je misschien zin om een ijsje te eten. Hier aan het einde van de straat staat een ijsco car. Oh... En ik trakteer" ik glimlach naar hem. Hij wacht nog steeds op antwoord. " o ja is goed" met Logan in de kinderwagen, gaan we naar de ijsco car.

" Wat doe je eigenlijk in Texas met De Harry Styles?" vraagt hij als we al op een bankje zitten met een ijsje in onze handen.

" We zijn soort van gevlucht" ik durf hem niet aan te kijken. Hij denkt vast dat ik een watje ben. " ooh... Mag ik ook waarom?" vraagt hij. Ik weet niet. Is hij wel te vertrouwen?.

" umh... Je kan het me ook later vertellen. Ik snap dat je me nog niet vertrouwt" Zo lief. Hij geeft me de tijd. Focus Isa. Je houdt van Harry.

" wil je nog iets doen?" vraagt hij.  Ik haal mijn schouders op. " ooh.. Ik weet al iets." zegt hij enthoussiast. Hij sleurt me ergens mee. Ik stop mezelf en hij stopt ook. Ik wijs naar de kinderwagen die daar nog staat. " oohh... Ja tuurlijk. Ik ga wel even" hij komt aanrennen met de kinderwagen. Logan wordt wakker en begint te huilen.

" Luke dit is geen winkelwagen. Kijk nu is hij wakker. Als straf neem je de kinderwagen mee" hij kijkt nep verdrietig. Ik haal Logan van de kinderwagen en wieg hem.

" zijn we we er bijna?" vraag ik. " ja we zijn er bijna" Logan slaapt nog steeds niet maar hij is wel stil. Hij lacht steeds omdat Luke gekke bekken trekt.

Ik geef Logan aan Luke. " Luke ik zou oppassen met je lippercing want die kan hij eruit trekken" hij knikt en kijkt een beetje gevreesd voor de gevolgen van zijn lip.

" We zijn er" we staan op een heuvel en je hebt overzicht over de hele stad. " Wauw" " als je dit wauw vindt dan moet je het s' avonds zien" ik geef hem een knuffel. " dankje dat je me gelijk hebt opgevangen.ik dacht even dat ik niemand in Texas zou leren kennen" " geen dank" ik geef hem een warme glimlach. " hoelaat is het?" " het is bijna zes uur" oooo... Nog een paar uur en dan is Harry thuis. " wil je nu al gaan dan?" ik schud. " nee Harry komt pas over een paar uur thuis." " kom gezellig bij ons eten anders eet je zo alleen" zegt hij terwijl hij naar Logan kijkt.

" Nee umh... Ik eet thuis wel. Als je het niet erg vindt." " nee joh is niet erg"

Een uur later neem ik afscheid van Luke." bedankt voor deze leuke dag" ik geef hem een knuffel. " geen dank" hij geeft Logan nog een kusje geeft hem een high-five. Logan kan het niet dus pakt hij zijn handje en slaat er zachtjes op.

Duwend met de kinderwagen loop ik naar huis. Ik maak vanavond wel het avond eten. Ik ben Junkfood nu wel een beetje zat.

Na het eten leg ik Logan in bed. Ik zelf loop naar beneden. Misschien s er nog wat leuks op tv te zien. Maar niet dus.

Ik kijk op de klok en wacht afwachtend tot de jongens thuis komen. Maar na elfen zijn ze er nog niet. Ik wacht niet langer en ga naar bed. Ik trek mijn pyjama aan en poets mijn tanden. Ik sla de dekens over me heen en kijk naar het plafond.

Ik heb een leuke dag met Luke gehad. Ik vind hem wel leuk maar dan als vrienden en niet meer. Ik ben de reden dat we naar texas zijn verhuisd. Harry heeft zijn baan opgegeven voor mij. Ik mag niet klagen. Ik moet hem dankbaar zijn. Hij heeft al zo veel voor mij gedaan.

De deur gaat open. " Isa slaap je?" hoor ik Harry fluisteren. " nee ik lig net pas in bed" hij loopt naar mij toe en plaatst een kus op mijn voorhoofd. " ik ga even eten en dan kom ik zo terug." ik knik en hij loopt de kamer uit. En nu hopen dat dit niet te lang door gaat. Dat hij elke dag om elf uur komt.

----------------
Comment en vote
Luf you all
------------------

Secret in love (H.S)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu