#80# toch maar niet

609 27 2
                                    

Pov Isabella

" Ik weet waar we naar toe gaan!" Niall komt gillend de kamer binnen. " NiNi kan dat later!" kreun ik. Harry kan gewoon door deze herrie heen slapen. Hij is het vast wel gewend. " ik kan niet wachten" roept hij. " Maar Niall jullie tour dan?" vraag ik. " ja dat is waar ook" Hij verlaat de kamer. ik kijk op mijn telefoon hoelaat het is. het als twaalf uur. ik besluit Harry wakker te maken. Ik geef hem een kus op zijn wang. Maar al gauw kus ik zijn hele gezicht.

Ik hoor een zachtte kreun van uit zijn kant. " omg Isa ga door" ik schud. " wakker worden" hij gromt maar staat toch op.

als we aangekleed zijn lopen we naar beneden. Ik zie dat ze allemaal treurig kijken.

" Niall ?" vraag ik. hij kijkt me spijtig aan.

" wat is er aan de hand?" vraag ik. " umh... over de vakantie" ik wist het. " ja?" hij blijft verdrietig aan kijken.

" umh... we moeten door met de tour na alles wat er gebeurt is met jou is de management boos geworden. het spijt me" ik ren weer terug naar mijn kamer en sluit mezelf op.

het is mijn schuld. als ik die make-up opmerking niet had gemaak had Niall me niet opgetild en dan had Tobias mij niet opgetild en ontvoert.

ik hoor iemand hard op de deur kloppen. Het klinkt als Louis.

" Isa open de deur" ik blijf op mijn bed liggen. " Isa praat met ons we willen weten wat er in je hoofd speelt. Ik ben hier alleen. ik zweer het op mijn wortels" ik veeg mijn tranen weg en sta op. ik open voorzichtig de deur en zie een verwarde Louis. ik laat hem binnen en doe de deur opslot.

meteen geeft hij me een knuffel.

" wat gaat er door je hoofd heen?" vraagt

Pov Louis

" Het spijt me Lou, door mij is de management boos geworden op jullie en jullie fans. het spijt me. Had me maar bij Tobias gelaten dan zaten jullie niet in de problemen." snikt ze. " Isa hoe kan je dat zeggen. we hebben liever op onze kop dan dat jij een leven lijdt met iemand die je niet eens wilt. " ik weet dat de dokter gezegd heeft dat get nog wat tijd nodig heeft voor ze zichzelf weer vindt. " voel je niet schuldig" ze knikt. " sorry ik stel me vast aan" ze veegt haar tranen weg. ik schud. " nee joh. we zijn familie. dat hoort erbij"

ik voel me schuldig dat we haar nog niet verteld hebben.

" Isa Harry wil met je praten" ze kijkt me verbaasd aan. het zijn vriendin niet de mijne. " oke stuur hem maar" ik knik en sta op.

" Hazz?" hij staat op en kijkt em afwachtend af. " Harry je zal het Isa moeten vertellen. jij bent haar vriendje" hij kijkt me moeilijk aan maar knikt toch.

Pov Harry

ik zal het haar moeten vertellen. misschien wordt ze boos en wilt ze wel niets met me te maken hebben. ik loop naar boven en kijk Isa aan. ze wacht dus op mij.

" waar wil je over praten ?" vraagt ze. " ik... het spijt me alvast." ze kijkt me niet begrijpend aan. " umh... we gaan weer door met de tour" " maar dat weet ik al" ik zucht diep. " maar je mag niet mee. de management zegt dat je voor teveel problemen zorgt. wat niet zo is".

Haar gezicht staat neutral. ik weet niet wat ze denkt. " dus moet ik hier fucking tien maanden wachten tot dat jij weer komt?" komt eruit. ik knik. "wat moet ik dan doen?" ik haal mijn schouders op. " laat maar Harry ik weet het al. ik wens je veel plezier" " wat weet je al?" vraag ik. " ik ga voor een tijdje naar mijn ouders. Ze hebben me nodig" " dus je bent niet boos?" vraag ik. " nee, je bent jong leef je leven. ik zal er zijn wanneer je er weer bent" ik druk mijn lippen op die van haar.

" wanneer ga je?" " morgen" ze gaat op mijn schoot zitten. " jammer dat je tien maanden moet wachten" zegt ze verleidend. "ne..ee.." hijg ik.

Ze maakt me gek. ik haal haar van mijn schoot af.

" ik ben beneden bij de andere jongens kom je ook?" vraag ik hijgend. " jupp" samen lopen we naar beneden.

" voel je al beter?" vraagt Louis. Ze knikt. " dus wat gaan we doen?" vraagt Niall. " weet ik veel" " Hazz ik moet nog inpakken" de rest kijkt me verbaasd aan. " Ze gaat naar haar ouders toe. we zien haar pas over fucking tien maanden" het doet me wel pijn om haar zo te zien en haar te verlaten.

" o oke, sorry" ze kijkt verbaasd.

" waarvoor?" vraagt ze. " nou dat je niet mee kan" " het is allang goed". opeens gilt er iemand

Groepsknuffel. met z'n alle knuffelen we mekaar.

dit is nou echt familie.

Pov Isabella.

ik pak alvast mijn spullen in. Misschien is het wel goed als ik een tijdje naar mijn ouders ga. Vooral na het verlies van mijn broertje. Ze hebben me hard nodig.

Vanavond gaan we met zijn alle uit eten. als afscheid. nou ja een tien maanden afschied. ze hebben af en toe pauzes. Ze vertelde me dat ze naar mij toe zouden komen maar dat weigerde ik. anders is de afscheid moeilijker.

" Heb je nog hulp nodig?" vraagt Niall die bij de deur opening staat. " nee ik ben klaar. ik hoop dat jullie je gaan vermaken" " gaan we ook doen alleen zonder jou. ik ga je missen. dat doe ik nu al" hij geeft me een grote knuffel. " kom kleed je aan want we gaan uit eten" ik knik.

weer moet ik een jurk uit mijn koffer halen die ik net dicht heb gekregen.

" JENNY!" roep ik. ze komt naar boven gerend. " jahh.." die heedt hard gerend. " heb je een jurk voor mij?" ze knikt en haalt uit Zayn's kamer een jurk.

het is een paars roze me een licht blauwe strik in het midden. het jurk is boven mijn knieen.

" wauw!" hoor ik de jongens roepen als ik en Jenny de trap aflopen. we hebben voor we naar beneden gingen onze make-up snel gedaan.

"klaar?" vraagt Niall. hij loopt naar me toe en haakt zijn arm in de mijne. achter ons horen we een gekuch.

" Niall, ik wil niet egoïstisch doen maar dat is mijn vriendin" roept Harry.

" tuurlijk, tuurlijk. sorry gast" Niall laat mijn arm los en Harry pakt hem beet.

" Niall je doet dat alleen om hem te pesten?" fluister in in Niall's oor. " jupp helemaal!" ik grinnek en richt mijn aandacht op Harry.

hij help me instappen. " dankje" hij trek me op zijn schoot. ik druk me tegen hem aan. als iedereen instapt en we rijden, begint iedereen te praten.

ik druk mij lippen op die van hem. hij houdt me na een paar seconden tegen. wat is er mis?.

" Hazz?" hij maakt geluid. " wat is er?" vraag ik. " Isa ik hou zoveel van je maar je verleid me nogal. ik moet me echt inhouden om je niet te nemen" Ineens stop iedereen zijn gesprek en kijk onze kant op.

" jongens?" Harry en ik kijken om en worden rood.

" Wat?" vragen we tergelijk. " hou die praatje waar wij niet bij zijn. wil je?" vraagt Liam. we knikken en staren voor ons.

" sorry Hazz!" hij kijkt me glimlachend aan en druk een kusje op mijn lippen.

dit is onze laatste avond. wat zal ik hem missen.

-----------

Secret in love (H.S)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu