#93# nieuwe huisje

418 25 3
                                    

Pov Isabella

" Logan stop nou met huilen!" ik heb echt hoofdpijn. Logan heeft de hele vlucht gehuild. " Harry zal zo wel komen. zal ik hem even overnemen?" vraagt Niall. ik knik en pak mijn hoofd vast.

" gaat het lieverd?" Harry komt aanlopen met onze koffers. " ja ik heb een beetje hoofdpijn, maar het gaat wel. zullen we gaan?" vraag ik.hij knik en gezamelijk lopen we het vliegveld uit. " Umh... jongens er staan hier wel honderde fans..... hoe wil je hier uit komen. we hebben geen bewakking" ik kijk naar Louis. " er bestaat ook achteruit deuren" Komt Liam aan lopen. " ja ik had dit al aan zien komen dus heb ik maar even na gevraagd" Liam weer met zijn bezorgdheid. dit keer geef ik hem gelijk. " kom dan gaan we" we lopen allemaal naar de achtkant van de vliegveld.

"oke er komen drie taxi's" ik knik. " oke schatje ik moet met deze mee zodat ze deze taxi volgen" zegt Harry. ik knik. iedereen is al in een taxi. ik loop maar naarhet laatste waar de deur open is. als ik instap zit ik naast Zayn. hij kijkt naar buiten. dit kan nog ongemakkelijk worden.

" Eigenlijk ben je uit het niets boos" begin ik. hij kijkt mijn kant op. " hallo ik praat tegen je!" uit het niets drukt hij zijn lippen op die van mij. ik duw hem weg. " Jij vuile klootzak waarom deed je dat?" ik veeg mijn tranen weg. " i don't give a fuck" hij haalt zijn schouders nonchalant op. " Ik weet dat je me wilt Isa. Harry heeft je hart al zo vaak gebroken en ik niet. ik heb nog geen een keer je hart gebroken" begint hij. dus zo wilt hij dus een discussie beginnen. dan kan ik hem die ook geven.

" Luister, ik hou van Harry ongeacht wat hij allemaal heeft gedaan en trouwens ik heb een kind met hem. ik hou van hem. begrijp dat dan. Als je zo veel om me geeft. wees dan blij voor mij dat mij droom is uitgekomen" " droom uitgekomen?" vraagt hij. ik knik. " Ja droom uit gekomen. Ik heb een gezin. die ik nooit eerder heb gehad. ik heb een vriendje die ziels veel van me houdt. En dan nog mijn lieve engeltje. Als Logan niet op aarde was gekomen had ik mijn leven allang al opgegeven" Al deze worden laten me goed voelen. Gelukkig, gelukkig dat ik zo'n gezin heb. ik werp even een blik op Zayn.

" Het spijt me, ik-" " Kom princesje we zijn er!" Harry helpt me uitstappen. ik merkte blijkbaar niet dat we er al waren. ik neem Logan van Niall over. ik geef hem kusjes en knuffel hem.

" je hebt nog geen tien minuten gezien en je mist hem nu al en ik?" vraagt Harry braafjes. " jou ook" ik buig me voor over en geef hem een kus. vanuit mijn ooghoeken kan ik Zayn zien walgen. hij kijkt me Jaloers aan.

" Kom schatje dan gaan we veder. ik wil je het huisje laten zien." ik knik en volg hem.

" nou kijk eens aan. Een grote en veilige huis" Harry tikt op Logan' s neusje. hij begint te lachen. ik geef Logan aan Harry en loop naar Niall.

" Isa wat is er gebeurd in de taxi?" vraagt hij bezorgd. hoe kan dat nou weten. Zou Zayn wat gezegd kunnen hebben?.

" we moesten samen een taxi delen en toen.... hij vertelde me dat hij meer te bieden had dan Harry en toen uit het niets zoende hij me" ik durf hem niet eens aan te kijken en hoe moet ik Harry dit gaan uitleggen.

" Isa?" hij tilt voorzichtig mijn kin op. Nu moet ik wel kijken in zijn ogen.

" Ik praat wel met hem. hij moet dat niet zeggen en vooral niet doen. Je moet het wel tegen Harry vertellen. Anders komt hij er eerder achter dan dat jij het hem hebt vertelt" ik knik en geef hem een knuffel. " je bent de beste Niall." " Weet ik" zegt hij zelfverzekerd. grinnekend loop ik naar de rest toe. ik werp Zayn een boze blik en til Logan op van Harry. " kan iemand op Logan passen dan leid ik Isa even rond" Louis en Niall komen aanrennen. " nee ik wil hem" " nee ik hem" ik kijk Harry ongelovelijk aan. " Logan ga jij maar naar Liam" Ik leg Logan neer in zijn armen. " gaan we?" grinnekt hij. ik knik en we lopen naar boven. de eerste verdieping bestaat uit heel veel deuren.

"Waarom zo veel deuren!" hij lacht. " ja we zijn met zijn achten vind je het gek" ik schud.

" We hebben zelfs een baby kamer" ik kijk hem aan en schud gelijk. " wat is er?" vraagt hij. " ik wil niet dat Logan alleen in een kamer slaapt" het klinkt vast belachelijk maar. in die twee maanden dat Logan geboren was heb ik alleen maar met hem geslapen en nu kan ik hem niet meer laten gaan. " Waarom?" " sinds hij geboren is heb ik alleen maar met hem geslapen. ik voelde me zo alleen en..." ik kan mijn zin niet afmaken door de lippen van Harry. " maak je geen zorgen je hebt mij nu. ik zal je niet nog eens die fout maken." ik geef hem een knuffel. " maar toch, ik slaap niet zonder hem. we zetten het bedje in onze kamer" protesteer ik lachend. " zoals mijn princesje dat wilt" glimlacht hij.

" Wauw!" roep ik als we onze kamer binnen komen. de kamer is gekleurd met creme kleur. er staat een hemelbed in het midden met een grote kast. er hangen heel veel spiegels.

hij trekt me op het bed. " het is een water bed!" ik vind zijn ogen zoals hij de mijne vind.

" Harry ik moet je iets vertellen" zijn gezicht betrekt. " ga je het uit maken?" vraagt hij angstig. ik schud. " nee joh gekkie" hij zucht opgelucht. " wat is er dan?" vraagt hij. " nou.... ik zat in de auto met Zayn en hij ..... hij zei dat jij weer mijn hart zou breken en dat hij beter is dan jou" ik zie de woede in zijn gezicht. " ik verdedigde je en toen kus hij me. ik zoende niet terug" het laatste zei ik snel erachter aan. " hij wat!" hij staat gelijk op en loopt onze kamer uit. ik ren achter hem aan.

"ZAYN!!" roept hij luid. Zayn komt de keuken uit. hij keek me aan en wist wat hem te wachten stond.

------------------

comment en vote.

Zayn zit diep in de problemen

-----------

Secret in love (H.S)Where stories live. Discover now