Akşam erken gelirim

2.6K 110 17
                                    

Nefes tam bir adım daha attı dolaba çarpacakken Tahir elini Nefes'in başının hizasında dolaba koydu ve Nefes'in başı dolaba değil Tahir'in eline çarptı.

"Özür dil-"

Nefes birden Tahir'in boynuna sarıldı.Tahir önce gözlerini kapatıp derin bir nefes verdi ve o da hemen kollarını Nefes'in beline doladı.

"Özür dilerim Nefesim özür dilerim"

Nefes geri çekilip Tahir'in yüzünü okşadı.

"Tamam artık özür dilemeyi bırak.Ama sakın Tahir birşeye kızıpta bana emir verme, sinirii benden çıkarma Valla kırarım kafanı"

Tahir güldü.

"Kırarsın"diyip Nefes'e sarıldı Tahir.

"Asla bir daha asla Nefesim"

Nefes saçlarını kokladı Tahir.İkiside geri çekildikler ve Nefes Tahir'in yüzünü avuçları arasına aldı.Tahir'de Nefes'in yanağını okşuyordu yavaş yavaş.

Birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlardı.Yavaş yavaş yaklaştılar birbirlerine ve birleşti dudakları.Yavaş yavaş yatağa doğru ilerlediler ve Nefes altta Tahir üstte kalacak şekilde yatağa düştüler.Ayrılıp birbirlerine baktılar.

"Seni seviyorum"

"Seni seviyorum Tahir"dedi Nefes Tahir'in yanağını okşarken.

Tahir tebessüm edip yine yaklaştı Nefes'e ve birleştirdi dudaklarını.

Biraz sonra ayrıldıklarında Tahir kendini Nefes'in yanına attı ve yanağını okşamaya başladı.Nefes kafasını Tahir'in boynu ve yastığın arasına gömdü.Tahir gülüp Nefes'in saçlarını okşamaya başladı.

"Nefes alabiliyor musun orada?"

"Nefes oluyorsun bilmiyor musun?"

Tahir gülümsemesini daha da genişletti ve Nefes'in saçlarını okşamaya devam etti.

"Hadi"

"Ne hadi?"

"Üstünü çıkaralım"

Nefes başını geri çekip sersem gözlerle baktı Tahir'e.Tahir küçük bir kahkaha attı.

"Gel hadi gel"

Nefes t-shirtini çıkarıp bir kenara bıraktı Tahir ve ardından da pantolonu çıkardı Nefes'in.Nefes yine başını Tahir'in boynuna gömdü.Sonra Tahir'in t-shirtini tutup yavaşça çıkardı.Tahir gülümseyerek Nefes'in saçlarını okşuyordu.Arada koklayarak öpücüklerde konduruyordu.Nefes başı Tahir'in boynunda uyuyakaldılar.

Ertesi gün sabah erkenden kalkıp Nefes'i izledi Tahir.Dün gece nasıl uyudularsa ayni pozisyondalardı.Nefes'in saçını okşamaya başladı Tahir.Küçük küçük öpücükler bırakmaya başladı.Öpücükleri artık yüzüne doğru giderken Nefes kıpırdamaya başlamıştı.Tam gözlerini açacakken Tahir gözlerinden öpmeye başladı Nefes'in.Uykulu haliye güldü Nefes.Tahir dudaklarına indi Nefes'in.Küçük küçük öpücükler bırakıyordu.En son artık öptü Nefes'i ve ikiside gülüyordu.Tahir Nefes'i altına aldı.Ayrıldıklarında sırıtarak Nefes'i süzdü Tahir.

"Bence bugün işe gitmeyebilirsib hı?"diyerek Nefes'in boynuna yöneldi ve öpmeye başladı.

"Ya Tahir ya bırak.Hem gitmiycem zaten"

Tahir başını kaldırdı hemen.

"Neden?"dedi merakla.

"Bilmem bugün gitmek istemiyorum yarın başlarım"

NefesimWhere stories live. Discover now