Don't let him go, again! 26.

81 1 1
                                    

S Liamom sme sa na seba nechápavo pozreli.

„ Zayn? Aký Zayn?“ opýtali sme sa naraz.

„ To nie je podstatné. Harry už ti je lepšie?“ povedal Niall, pristúpil k svojmu stolu a zo zásuvky vytiahol zbraň.

„ Dá sa povedať. No povieš mi už konečne čo chceš robiť?“

„ Pozri sa Harry. Ellie bude strážiť Zayn. Neboj. Je v dobrých rukách.“

„ Kto ten Zayn dopekla je?“

„ Zayn je jeden z tých, ktorý už aj niečo proti Robinovi koná. Je súčasťou jeho „ochranky“. No je to náš muž. Robin mu natoľko verí, že nechá Ellie jemu. On vie, že si po ňu prídeme. Nič sa jej nestane.“

„ A je to fešák?“ opýtali sme sa s Liamom opäť naraz.

„ A čo ja viem? Mne sa logicky nepáči. Prosím vás. Nebojte sa, za tých pár hodín sa snáď do seba nezamilujú. Ešte niečo? Ak nie tak mu Liam pomôž. Ideme po vašu drahocennú Ellie.“

Liam vyzeral, že by ma tu najradšej nechal no aj tak mi síce neochotne, ale pomohol.

„ Harry buď si istý, že ak by išlo o teba tak nepohnem ani prstom, aby som ti pomohol.“

„ To mi je jasné Liamko.“ povedal som a pomaly kráčal smerom von.

Z pohľadu Ellie:

„ Pusťte ma! Okamžite ma pusťte!“ kričala som a snažila sa tým idiotom, ktorí ma držali ujsť.

„ Ellie už konečne sklapni. Už ma to nebaví počúvať. Pochop, že mne nejde o teba. Si mi ukradnutá. Ak chceš ešte v živote vidieť aspoň svoju matku tak buď ticho, lebo by sa jej mohla povedzme stať nejaká nehoda.“ povedal Robin a namieril na mňa zbraň.

„ Tak čo odo mňa do... dopekla chceš? O čo ti ide?“

„ O Harryho a Liama. A len vďaka tebe sa mi to podarí.“

„ Prečo si si nevzal Harryho, keď si ho už mal tak blízko pri sebe?“

„ A načo? Nech trpí. Nech spozná to všetko čo som mu ponúkal a on to odmietol a zdúchol ako padavka pod ochranné krídelka tvojej matky. Vlastný syn sa mi otočil chrbtom. Bolo by príliš nudné len tak ho zabiť. Nech bojuje. Aj tak prehrá.“ povedal Robin, pristúpil ku mne a dal mi pusu na pery. Hlavu som otočila do strany a zapozerala sa do zeme. Keby som sa mohla hýbať, neváhala by som a jednu mu vylepila.

„ Aké sú len sladučké. Zayn.. postaraj sa nám o anjelika a ukáž jej čoho si schopný ak nebude počúvať. Rob si s ňou čo chceš. Je tvoja.“

Vedľa Robina stál vysoký, čiernovlasý chalan s príšerne krásnymi hnedými očami. Aj napriek tomu vo mne vzbudzoval strach.

„ Pusťte ju a zmiznite.“ prikázal dvom chlapom, ktorí ma ešte doteraz pevne držali. Začal si ma prezerať od hlavy po päty a krúžil okolo mňa.

„ Takže to ty si tá slávna Ellie?“

„ Čo so mnou urobíte?“

„ Kráčaj a dozvieš sa.“

Prechádzali sme cez tmavé chodby osvetlené len malými pomaly už dohorievajúcimi sviečkami. Všetko tu pôsobilo temne a chladne. Rovnako ako každý muž v tejto.. budove.

„ Kráčaj rýchlejšie!“ rozkázal mi Robinov poskok a začal ma ťahať za sebou.

Srdce mi bilo ako šialené. Zvieral ma príšerný strach. Túžila som už z tadeto odísť. Byť opäť s.. Harrym. Opäť vidieť Liama. Ešte k tomu aj tento chlap. Mala som pocit, že je ešte horší ako samotný Robin.  Pred nami sa zrazu nachádzali dvere. Zayn či ako sa to vlastne volal sa porozhliadal okolo seba a otvoril ich kľúčom, ktorý si vytiahol z nohavíc.

Don't let him go, again!Where stories live. Discover now