~ 1. kapitola ~

3.7K 164 8
                                    

Um.. Tohle je přepsány příběh z jiného účtu. Je úplně stejný, jen je tady. Díky za pochopení

______

,,Važně si to udělal?! Bylo to od mamky!"křičel jsem na Tebe, když si mi rozbil i řetízek po mamince, která mi ho darovala dřív, než jsem odjel.

,,Je to jen kus kovu, Kookie. Nic víc. Takových krámů je milión. Nechápu, proč tak vyvádíš,"řekl si s úplně klidným hlasem a protočil svýma nádhernýma panenkama.

,,Takže Ti příjde v pohodě a úplně normální se hrabat cizím ve věcech?! Už zase, Taehyungu! Neustále! Nejprve sněhovou kouli, pak si mi nechal uvadnout kytku, i přes to že jsem tě žádal, aby ses o ni postaral, i přes to, že jsem Ti vysvětloval, jak je pro mě důležitá! Pak si mi dokonce roztrhal i plyšáka! A teď i přívěsek! Proč?! Proč si na mě tak zlý! Co jsem ti kdy udělal!"nahrnuly se mi slzy do očí.

,,Plyšák se zašil, kouli jsou ti koupil novou a tohle Ti taky koupím nový,"usmál ses, jako by se nic nestalo, ale já se snažil neroplakat. Asi sis moc užíval mé slzy v očích, co?

Vzal jsem Ti z rukou zbytky přívěsku a Ty si mě chytl za ruku. Zatajil se mi dech. Ty ses jen zasmál a odešel. Beze slov, bez omluvy, nic si neřekl. Rozbrečel jsem se a padl na zem.

Opravdu si byl tak bez citů, Tae? Rozbít mi i poslední věc po mamince. Za tohle jsem Tě nenáviděl, ale nemohl jsem tě nenávidět dlouho. Tebe ani nenávidět nešlo.

Nenávidím Tě, TaeTae... (Vkook)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن