~ 6. kapitola ~

2K 142 3
                                    

Zase si přišel domů, z baru. Vedl sis nějakou děvku a byl si opilý. Já koukal na televizi a Ty sis s tou děvkou ke mně přisedl. Chtěl si, abych cítil bolest?! Protože jí ji cítil! I žárlivost! Sahala Ti všude a Ty si jen vzdychal. Já žárlil. Chtěl jsem být tou děvkou. Sahat Ti všude. Na Tvou dokonalou hruď, dokonalej zadek, dokonalej ... , eh...měl bych přestat s těma představama, nebo se mi postaví.

Koukali na sebe a smáli se, tehdy ses mě zeptal: ,,Nechceš do trojky?" Měl jsem tolik chutí říct ano, jen vím, jak by to pak dopadlo.

,,Ne."odsekl jsem a odešel do koupelny, kde jsem se zamkl. Nejprve jsem si zapálil a sedl k oknu. Ano, bylo mi příšerně. I přes to všechno Taeho miluju a psychicky to už nezvládám. Dokouřil jsem poslední cigaretu z krabičky, která mi většinou vydržela týden, a vlezl oblečený do sprchy. Pustil jsem ledovou vodu a rozplakal se. Psychicky jsem byl na dně. Pořádně jsem nejedl, jen jsem kouřil. Přestal jsem úplně počítat krabičky. Celý jsem se klepal a hystericky brečel. Potřeboval jsem pomoct, ale nevěděl jsem, kde ji hledat. Nakonec jsem do ruky vzal žiletku. Ano, slyšíš dobře. Pomalu jsem si začal dělat na rukou krvavé čáry.

Věděl jsem, že s tím nic nesvedu, protože Ty by si mě nikdy nemiloval, ale já se s tím prostě nevyrovnal. Byl a jsem na tom tak zle, že už nevím, co by mi pomohlo.

Nenávidím Tě, TaeTae... (Vkook)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin