S07E04: Dance with me till sun goes down

115 9 6
                                    


Ο Σκοτ, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του σκεπτόμενος όχι πολλά, αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον γιατρο Ντίτον, για να μάθει τελικά ποτέ θα έφτανε την πόλη. Έπρεπε να μάθουν όσα περισσότερα γινόταν γι' αυτή τη γυναίκα, εφόσον επρόκειτο να την αντιμετωπίσουν. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, σκέφτηκε ο Σκοτ. Ύστερα από λίγα λεπτά έλαβε μήνυμα από τη μητέρα του να έρθει στο νοσοκομείο. Δεν είχε καμία όρεξη για να σηκωθεί απ' το κρεβάτι του. Είχε μπερδευτεί αρκετά από αυτά που συνέβαιναν πλέον στο Μπίκον Χιλς, είχε επηρεαστεί επίσης και από την άφιξη εκείνης της κοπέλας. Χωρίς υπερβολές τη δεδομένη στιγμή οι σκέψεις του αποτελούσαν ένα δίπολο: από τη μια το πτώμα, από την άλλη το κορίτσι που άκουγε στο όνομα Σιλένα. Αψηφώντας την διάθεση του, και μη θέλοντας να χαλάσει χατίρι στη μαμά του, ντύθηκε βιαστικά και με τη μηχανή του ξεκίνησε για το νοσοκομείο του Μπίκον. Αφού μπήκε στο νοσοκομείο και συνειδητοποίησε πως η μητέρα του δεν καθόταν πίσω από τον υπολογιστή τής ως συνήθως, ρώτησε έναν νοσοκόμο. Εκείνος του είπε βιαστικά τον αριθμό ενός δωματίου κι εκείνος κατευθύνθηκε προς τα εκεί. Δε του άρεσε η μυρωδιά του νοσοκομείου, η μυρωδιά των αποστειρωμένων μηχανημάτων και εργαλείων, καθώς και η παρουσία των γιατρών και των νοσοκόμων που αρκετές φορές έτρεχαν πανικόβλητοι, τα είχε συνδέσει όλα με τον θάνατο, και αυτό ήταν κάτι που απεχθανόταν, να και πρακτικά είχε υπάρξει νεκρός και ο ίδιος. Ανοίγοντας την πόρτα το πρώτο πράγμα που είδε στο κατάλευκο δωμάτιο, ήταν ο Κος. Άρτζεντ, ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

"Ο Χριστ-", πήγε να πει, όμως το βλέμμα του έπεσε αμέσως στο ξανθό αγόρι που καθόταν στην καρέκλα δίπλα τον Κρις.

"Άιζακ!",είπε έκπληκτος.

"Γεια σου Σκοτ.",είπε εκείνος χαμογελώντας και σηκώθηκε για να τον αγκαλιάσει.

"Τι κάνεις εσύ εδώ;",συνέχισε ο Σκοτ σα να είχε ξεχάσει εντελώς παντελώς κι ολοσδιόλου την παρουσία του τραυματία Κρις και της μητέρας του στο δωμάτιο.

"Η μητέρα σου με ειδοποίησε για το ατύχημα του Κρις, κι έτσι ήρθα.",το χαμόγελο του Άιζακ δεν έφυγε από τα χείλη του.

"Σωστά, τι συνέβη;",ρώτησε ο Σκοτ αφού κοίταξε πρώτα τον Κο. Άρτζεντ κι έπειτα τη μαμά του.

"Τίποτα σπουδαίο, είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο.",αποκρίθηκε ο Κρις.

"Το σπουδαίο όμως είναι αυτό.",είπε ο Άιζακ και έδωσε το κινητό του Κυρίου Άρτζεντ στον Σκοτ. Εκείνος περιεργάστηκε για λίγο σιωπηλός το μήνυμα.

Teen Wolf : After they thought it was overWhere stories live. Discover now